Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αυτός ο Άρης έχει παρόν και μέλλον!!

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Άρη γέμισε χαμόγελα άπαντες, τεχνικό επιτελείο, παίκτες, διοίκηση και κόσμο και αυτό που ικανοποίησε περισσότερο ήταν η βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ίκαρο. Η Ρουντούπις μπορεί να μην είναι το… φόβητρο …
Αυτός ο Άρης έχει παρόν και μέλλον
Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΑΡΗ γέμισε χαμόγελα άπαντες, τεχνικό επιτελείο, παίκτες, διοίκηση και κόσμο και αυτό που ικανοποίησε περισσότερο ήταν η βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ίκαρο. Η Ρουντούπις μπορεί να μην είναι το… φόβητρο της Λιθουανίας αλλά είναι αυτή την στιγμή η τρίτη καλύτερη ομάδα μετά την Λιέτουβος Ρίτας και την Ζαλγκίρις. Οπότε δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Οι «κίτρινοι» παραμένουν προσγειωμένοι, αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Όσον αφορά το παιχνίδι, όσο μπόρεσα να το δω μέσω Ίντερνετ, μου άρεσε ότι ο ΑΡΗΣ είχε αγωνιστικό πλάνο. Μπήκε για να επιβάλλει ένα χαμηλό ρυθμό απέναντι σε μία ομάδα που αρέσκεται να τρέχει και να σουτάρει πολλά και από παντού. Αφού την έβγαλε εκτός ρυθμού στο πρώτο μέρος με καλή άμυνα, τότε «χτύπησε» στο δεύτερο έχοντας καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στην επίθεση. Όταν έφυγε μπροστά στο σκορ δεν φοβήθηκε γιατί είχε την ψυχραιμία να αντιδράσει όποτε χρειάστηκε.
Ο Σαμ Μάλντροου δεν πήρε βεβιασμένες προσπάθειες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Τζέιμς κράτησε τον ρυθμό εκεί που έπρεπε, ο Μαυραειδής έπαιξε και πάλι εξαιρετική άμυνα ενώ Ταπούτος και Τσαλδάρης έκαναν αυτό που έπρεπε. Θα σταθώ στον Ντέιβις ο οποίος επίσης έπαιξε καλή άμυνα και πήρε μετρημένες προσπάθειες. Ο Μπόγρης γέμισε την ρακέτα, αυτό ήθελε ο ΑΡΗΣ. Περιμένω περισσότερα από τον Βεργίνη αλλά και τον Κρούσιτς, ο Τσαιρέλης κάνει την «βρώμικη» δουλειά και αυτός που πάλι ήταν εκτός κλίματος ήταν ο Κερούς. Ας ελπίσουμε και αυτός να συνέλθει όπως ο Μάλντροου.
Αυτός ο ΑΡΗΣ έχει παρόν και μέλλον, μιας και ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά και μεταγραφικών κινήσεων. Η δουλειά αρχίζει να αποδίδει καρπούς και πρέπει σίγουρα να υπάρχει και συνέχεια με Γκρόνιγκεν αλλά κυρίως με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο Αλεξανδρής φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει έχοντας τα… εργαλεία που θέλει. Αυτός ο ΑΡΗΣ αρέσει όπως παίζει μιας και έχει πάθος, που αρέσει στον κόσμο, πίστη και δίψα για την νίκη ενώ προσφέρει και θέαμα. Η ομάδα δείχνει να πηγαίνει καλά και σίγουρα τώρα χρειάζεται η στήριξη του κόσμου. Περιμένω να δω γεμάτο Αλεξάνδρειο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για να έρθει μία μεγάλη νίκη που λείπει από την ομάδα.
Υ.Γ. Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Πολλά μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με αυτά που ακούγονται ότι ισχύουν αυτή την στιγμή.
Υ.Γ. Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στην Λιθουανία. Μεγάλο ταξίδι. Ο Τάσος Καραλίγκας πρώτος και καλύτερος, δεν θα έλειπε από αυτό τον αγώνα όπως και άλλοι φίλοι που δεν χάνουν αγώνα του ΑΡΗ στο εξωτερικό. Είτε με αεροπλάνο, είτε με πούλμαν ακόμα και αν πρόκειται να διανύσουν πάνω από 1.000 χιλιόμετρα. Μπράβο τους.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: