Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τον σταυρό τους για Διαμαντίδη - Σπανούλη!!

Τι κι αν έχουν στο τιμόνι τους δύο από τους κορυφαίους τεχνικούς της Ευρώπης; Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όλα αρχίζουν και τελειώνουν στα μαγικά χέρια του 3D και του Kill Bill!
Τον σταυρό τους για Διαμαντίδη - Σπανούλη!
Μέχρι πέρυσι οι δύο "αιώνιοι" μπορούσαν να υπερηφανεύονται για το γεμάτο ρόστερ τους. Είχαν αρκετούς παίκτες, άλλωστε, που μπορούσαν να αναλάβουν την ευθύνη και να καθαρίσουν παιχνίδια. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Με βάση τα όσα βλεπουμε μέχρι τώρα τουλάχιστον. Ο Διαμαντίδης με τον Σπανούλη κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και …ένας Θεός ξέρει τι θα απογίνουν οι δύο ομάδες αν χρειαστεί να αγωνιστούν σε κάποια παιχνίδια δίχως τα υπερόπλα τους.
Στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια των αιωνίων στην ευρωλίγκα, τόσο ο V-SPAN, όσο και ο Μήτσος έκαναν πράγματα και θαύματα και ουσιαστικά έσωσαν μόνοι τους τους "αιώνιους" από ...βέβαιο πνιγμό.
Ο πρώτος πέτυχε 18 πόντους στα τελευταία οκτώ λεπτα, κερδίζοντας ουσιασιτικά μόνος του την Μπιλμπάο, ενώ ο δεύτερος με 23 πόντους και δύο απίστευτα τρίποντα στα τελευταία 15" άρπαξε από το χέρι του Ζοτς το ...κίτρινο φύλλο αγώνα και του έδωσε το ροζ!
Χωρίς υπερβολή, οι δύο Έλληνες ηγέτες ανεβάζουν πολλά επίπεδα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά αυτοί είναι που διατηρούν τις δύο ομάδες ανταγωνιστικές στην Ευρωλίγκα.
Γι’ αυτό λοιπόν, τόσο στο "ερυθρόλευκο", όσο και στο "πράσινο" στρατόπεδο καλά θα κάνουν να προσεύχονται καθημερινά για τους δύο ...προστάτες τους. Διότι αν τους χάσουν …χάθηκαν!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: