Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Πρώτα η Κέρκυρα, μετά η Τότεναμ»


vierinia

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη των αθλητικών τραυματισμών, που υποστηρίζει το «Αθλητικό Metropolis» και η εφημερίδα «Metrosport» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος της φωτογράφησης μίλησε στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το εγχείρημα αυτό, τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα, αυτόν της Πέμπτης με την Τότεναμ, αλλά και την εθνική Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος:

Για τη φωτογράφηση στην οποία συμμετείχε:

«Ευχαριστήθηκα τη φωτογράφηση, βέβαια μου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκομαι στο γήπεδο, εκεί διασκεδάζω περισσότερο, από το να ποζάρω μπροστά σε ένα φωτογραφικό φακό. Όπως θυμάστε όλοι, είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, που κάθε αθλητής πρέπει να τη στηρίξει. Πρέπει να γίνεται οργανωμένη δουλειά, ορισμένες ομάδες δεν έχουν την υποστήριξη που χρειάζεται».
Για το ότι έγινε πρόσφατα πατέρας ενός υγιούς κοριτσιού και αν αυτό, τον… κρατάει ξάγρυπνο:
«Η σύζυγός μου δεν κοιμάται τόσο πολύ, αλλά εγώ αυτή την εβδομάδα κοιμάμαι μια χαρά, το μωρό δε με ενοχλεί. Είμαι ευτυχισμένος που έγινα μπαμπάς και το απόγευμα ασχολούμαι αρκετά με το μωρό μου. Είχαμε προγραμματίσει αυτή την αλλαγή, είχαμε τη διάθεση να κάνουμε ένα παιδί και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η ψυχολογία μου έχει ανέβει, αλλά πάντοτε στο γήπεδο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα θα επιδράσει θετικά και θα είμαι πιο ανεβασμένος».
Για την εθνική Πορτογαλίας, αλλά και της Ελλάδας:

«Το ότι δεν έπαιξα δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι ωραίο να είσαι στους 23 παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας. Χαίρομαι που είμαι στην οικογένεια της εθνικής, είμαι υπερήφανος που κάνω προπόνηση με το Ρονάλντο και τόσο μεγάλους παίκτες. Έχω ξαναπεί ότι παράλληλα είμαι υπερήφανος που θέλουν πολλοί να παίξω στην εθνική Ελλάδας. Όπως έχω ξαναπεί, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Έχω το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ και θα το δω αργότερα, δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τη συνέχεια με την ομάδα του τον ΠΑΟΚ:

«Αισθανόμαστε καλύτερα τώρα, γιατί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν σημαντικό το ότι κερδίσαμε για την ψυχολογία μας και επίσης το ότι παίζουμε θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στο κοινό μας».
Για τον αγώνα με την Τότεναμ και την προοπτική να σκοράρει, όπως είχε κάνει ο Ζήσης Βρύζας με την Άρσεναλ:
«Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε τον αγώνα με την Κέρκυρα και μετά από αυτό θα σκεφτούμε την Τότεναμ. Έχω δει το γκολ που έχει βάλει ο Βρύζας με την Άρσεναλ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και ας βάλει κι άλλος το γκολ».
Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε και η Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης & Επικοινωνίας Ομίλου METROMEDIA, Τάνυα Κυριακίδου: «Ο Αντελίνο ήταν πολύ καλός και μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέπτεται να κάνει και…καριέρα μοντέλου. Υπάρχει παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με τους τραυματισμούς των αθλητών που μπορεί να είναι και οριστικοί για την καριέρα τους. Η αγωνία όλων είναι να αντιμετωπιστεί με την πρόληψη. Ο όμιλός μας υποστηρίζει αυτό το εγχείρημα με τη φωτογράφηση αθλητών, η οποία θα φιλοξενείται κάθε Τετάρτη στην εφημερίδα Metrosport», τόνισε μεταξύ άλλων. 

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: