Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όπως μόνο αυτός ξέρει!!

Όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο Ολυμπιακός να παίρνει πρωταθλήματα και ο Μιραλάς να σκοράρει!

Οι «ερυθρόλευκοι», με υποδειγματικό πλασέ του Βέλγου που είναι πρώτος σκόρερ με 19 γκολ, επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού και «κλείδωσαν» τον 39ο τίτλο στην ιστορία τους!

Ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου οι παίκτες του Βαλβέρδε μετά το τελευταίο σφύριγμα, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά!

Σκυθρωπά πρόσωπα από τους Αγρινιώτες, καθώς απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο η παραμονή.

* Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟ για το ντέρμπι στα επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.




Τι κι αν ουσιαστικά η υπόθεση «τίτλος» έχει κριθεί; Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει μια και καλή με το πρωτάθλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο, σαφώς πιο χαμηλής δυναμικότητας, αλλά με τεράστιο κίνητρο: Το κυνήγι της παραμονής. Κατοχή, κυκλοφορία, πρέσινγκ, ευκαιρίες στα συν, τελική προσπάθεια στα πλην.

Με κινητήριους μοχλούς τους Μιραλάς, Αμπντούν, Μανιάτη και τον Τοροσίδη μέσα σ’ όλες τις φάσεις οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ. Ωστόσο η έλλειψη ρέντας και το δοκάρι δεν στάθηκαν σύμμαχοι για την επίτευξη ενός τέρματος. Όμως δεν δικαιούται να υποστηρίξει το ίδιο ο Αναστασιάδης, ο οποίος ολομόναχος και έχοντας στο… πιάτο το τέρμα σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η λύση ήρθε από τον συνήθη ύποπτο: Τον Κέβιν Μιραλάς!

Αυτή τη φορά το οφσάιντ δεν αποτέλεσε το… τρίτο πρόσωπο στην ερωτική σχέση που έχει με τα δίχτυα και με ιδανικό τελείωμα, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την επινόηση του Μακούν. Έτσι, έφερε προς Πειραιά… μεριά ένα ακόμη πρωτάθλημα, ενώ βάζει πλώρη και για τους πρώτες του προσωπικές διακρίσεις. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ και με τέτοια σεζόν -γιατί όχι- και την ανάδειξη σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της λίγκας.

Την ίδια ώρα που ο Βέλγος πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του σαν τρελός, οι Αγρινιώτες από τους παίκτες μέχρι τον κόσμο έμοιαζαν να έχουν χάσει εντελώς το κέφι με τον υποβιβασμό να πλησιάζει απειλητικά…





Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Γκόλιας, Μητρόπουλος (86’ Καραμαλίκης), Ρότσα, Καμαρά, Θεοδωρίδης (62’ Ακαλέ), Άντι (62’ Φερνάντες), Χαριστέας.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Παλαιολόγος, Ονουάτσι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης (46’ Μοδέστο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (78’ Φουστέρ), Αμπντούν (83’ Τζεμπούρ), Καζίμ Ρίτσαρντς, Μιραλάς.

Στον πάγκο: Κάρολ, Φέισα, Φετφατζίδης, Μαρκάνο.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Γήπεδο Παναιτωλικού


πηγή: sport-fm.gr

Έβαλε ο... Τομάς το χέρι του!!

Έβαλε ο... Τομάς το χέρι του!
Με τον Τομάς να βάζει το... χεράκι του, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη.

Ο άσος των Βοιωτών, στο 60ο λεπτό, σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στον Κούτσι να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Πανιώνιου απέβαλλαν το άγχος πέρασαν στην επίθεση, πίεσαν περισσότερο και στο 90ο λεπτό ο Κούρντι με όμορφη ενέργεια μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αναζητούσε τους τρεις πόντους ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο ρόλο στη νίκη αυτή του Πανιώνιου είχε και ο τερματοφύλακας του. Ο Σιδεράκης ήταν αρκετά καλός και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις με καλές επεμβάσεις του κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για τους κυανέρθυρους.

Μόλις στο 19ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου έδειξε ότι ήταν σε καλή ημέρα με μια καλή ενέργεια σε σουτ του Σουμπίνιο.

Οι κυανέρυθροι... ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με τον Μουλόπουλο να διώχνει την μπάλα επάνω στη γραμμή μετά από την κεφαλιά του Πιέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος άρχισε να κερδίζει μέτρα. Βρέθηκε περισσότερες φορές στην εστία του Λεβαδειακού. Σε μια από τις φάσεις ήρθε το τραγικό λάθος του Τομάς που αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Κούτσι ευστόχησε στο πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Διπλό το καλό για τους γηπέδούχους. Και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά και κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος που -ομολογουμένως- είχαν μέχρι τότε.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αντίθετα οι κυανέρυθροι ανέβηκαν ψυχολογικά, και κράτησαν μακριά τους παίκτες των Βοιωτών από την εστία τους.

Έτσι φτάσαμε στο 90ο λεπτό, όταν και ο Κούρντι έκανε το 2-0, με ατομική ενέργεια σκορπίζοντας χαμόγελα στους κυανέρυθρους.


πηγή: sport-fm.gr

Ξαφνικός… Θανάσης για την ΑΕΚ!!

Ξαφνικός… Θανάσης για την ΑΕΚ!
Μια διαφορετική βερσιόν του… ξαφνικού θανάτου κατάφερε να ζήσει η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» κρατούσε στα χέρια πολύτιμη νίκη στην Κέρκυρα, ωστόσο ο Θανάσης Τσίγκας της πήρε «την μπουκιά απ’ το στόμα»!

Το γκολ του επιθετικού των «Φαιάκων» στο 95’ τους έδωσε την ισοπαλία 2-2 και έριξε «στον βρόντο» την ανατροπή που… σχεδόν μόνος του πήγε να κάνει ο Κλωναρίδης (με ένα γκολ και μια ασίστ).

Πώς έπαιξε

Δραστικές (όσο και αναγκαστικές) αλλαγές είχε η σύνθεση που παρέταξε ο Νίκος Κωστένογλου. Με απούσα, λοιπόν, όλη τη βασική τετράδα της άμυνας, ο τεχνικός της ΑΕΚ παρέταξε μια τέτοια που -όχι μόνο δεν είχε χρησιμοποιηθεί, αλλά και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Κατά τ’ άλλα, επανέφερε τον Βάργκας (μετά την τιμωρία του) και προτίμησε αυτή τη φορά τον Κλωναρίδη αντί του Σιαλμά.

Κάπως έτσι, το 4-3-3 διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Μπουγαΐδης, Κοντοές και Αργυρίου. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Μάκος (σε ρόλο «σκούπας»), Βάργκας και Καφές και στην τριάδα της επίθεσης οι Λεονάρντο (αριστερά), Κλωναρίδης (δεξιά) και Λυμπερόπουλος (κορυφή).



Ένα ηλιόλουστο απόγευμα σ’ ένα πανέμορφο νησί είναι εξαιρετική ευκαιρία για… ανάπαυση. Και η ΑΕΚ είπε να μη χάσει την ευκαιρία. Μπήκε, λοιπόν, σαν «κοιμισμένη» στο γήπεδο. Και το πλήρωσε. Όχι με την πρώτη, όταν (κατόπιν συνεννόησης με τον βοηθό) ο Δελφάκης πήρε πίσω το πέναλτι που είχε δώσει στον Κοντοέ (το σουτ του Ιωάννου δεν φαίνεται καθαρά αν βρήκε στο χέρι του). Αλλά με τη δεύτερη, όταν ο Όσμαν εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ -και την απειρία της πειραματικής άμυνας της «Ένωσης».

Πριν προλάβει καν όμως να επηρεαστεί, ο Κλωναρίδης απέδειξε ότι δεν χρειάζονται άλλα… πειράματα για να ξεκινάει σε αυτή την ΑΕΚ. Διότι δεν πήδηξε απλά «στο Θεό» για ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως με κεφαλιά που θύμιζε Λυμπερόπουλο. Αλλά επιτάχυνε και σαν «διάβολος», πριν κάνει την εξαιρετική ενέργεια από την οποία ο αρχηγός εκτέλεσε και έκανε αφεντικό την ΑΕΚ.

Αν κάτι φαινόταν μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα, ήταν πως η Κέρκυρα ήθελε. Αν κάτι εξακολουθούσε να αποδεικνύεται ήταν ότι… δεν μπορούσε. Μπορεί, λοιπόν, να διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, αλλά η ΑΕΚ μάλλον εύκολα κρατούσε το σκορ. Ήταν εκείνη, μάλιστα, που απείλησε περισσότερο να το αλλάξει όταν (τι έκπληξη) ο Κλωναρίδης σπατάλησε την ωραία κάθετη του Καφέ και ο Γκαλίνοβιτς είπε εντυπωσιακό «όχι» στην κεφαλιά του Βάργκας.

Και αφού ο Δελφάκης δεν τιμώρησε όπως έπρεπε τον Ηλιάδη (του έδειξε κίτρινη αντί κόκκινη στο «κλάδεμα» με το οποίο ανέκοψε τον ολομόναχο Βάργκας) ο… νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ΑΕΚ. Έστειλε, λοιπόν, τον Τσίγκα να εκμεταλλευτεί μια από τις πολλές αμυντικές τρικυμίες της «Ένωσης» και σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο να την αφήσει… στον τόπο.





ΚΕΡΚΥΡΑ (Τίμος Καβακάς): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Μίχος, Όσμαν, Γραμμόζης, Αγρίτης (57’ Τσίγκας), Μπάρκογλου (72’ Μαζνόφ), Καλαντζής, Ιωάννου

Στον πάγκο έμειναν οι: Αναστασόπουλος, Καραλής, Ερίθε, Χαμπλ, Ηλιάδης

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Λαγός, Μπουγαΐδης, Κοντοές, Αργυρίου, Μάκος (61’ Ρίκκα), Καφές, Βάργκας, Λεονάρντο (73’ Μπέλεκ), Κλωναρίδης (81’ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Κάρλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κούλα (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


πηγή: sport-fm.gr

Στραβοπάτημα για Άντερλεχτ!!

Στραβοπάτημα για Άντερλεχτ
Σημαντική απώλεια βαθμών είχε η Άντερλεχτ, καθώς για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 με την Κόρτραϊκ στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ». Πλέον η ομάδα του Άριελ Γιάκομπς έφτασε τους 35 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από την Κλαμπ Μπριζ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Τζόζεφ Μονρόουζ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61’ με τον Εμποκανί.

Η βαθμολογία της πρώτης εξάδας:

1.Άντερλεχτ 35
2.Κλαμπ Μπριζ 34
3.Γάνδη 31
4.Σταντάρ Λιέγης 26
5.Κορτράικ 24
6. Γκενκ 23


πηγή: sport-fm.gr

Αυτοί ακόμη ζουν…!!

Αυτοί ακόμη ζουν…
Σε αντίθεση με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και τους ιδιοκτήτες οι οποίοι… κρύβονται, οι παίκτες της ομάδας αποδεικνύουν πως ότι και να τους συμβεί, αυτοί συνεχίζουν.

Αφού ούτε το γεγονός του άδειου ΟΑΚΑ τους πτόησε, ούτε η αποβολή του Σπυρόπουλου, ούτε το καλό στήσιμο του Άρη.

Μια και ο Ρούντολφ με κλασσική κίνηση φορ στο 82’, νίκησε τον σταθερό Βελλίδη και έδωσε την νίκη με 1-0 στο «τριφύλλι» στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League.



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-2-3-1, σύστημα το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά ο Φερέιρα. Ο Άρης ξεκίνησε με το ίδιο σύστημα μεν, αλλά με πολύ πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, δε. Αφού ακόμη και τα ακραία του χαφ, ουσιαστικά είναι μπακ που χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο! Αυτό είχε αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι ανεβασμένος πιο ψηλά, να πιέζει πιο ψηλά και να έχει την κατοχή, εν’ αντιθέσει με τον Άρη που έψαχνε την κόντρα-επίθεση.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 7’, όταν ο Χριστοδουλόπουλος κινήθηκε σαν φορ, γύρισε την μπάλα στον Βιτόλο ο οποίος σούταρε ωραία αλλά ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Το τέμπο του παιχνιδιού ήταν μονίμως ίδιο και αυτό που έψαχνε ο Άρης, το κατάφερε στο 20’. Αφού στην κόντρα επίθεση που έκανε, ο Τσουκάνης έβγαλε μόνο του τον Νέτο απέναντι από τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» νίκησε τον αντίπαλό του.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν απογοητευτικός στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός που είχε τον έλεγχο και την κατοχή ήταν προβλέψιμος. Για αυτό και ο δραστήριος Κουίνσι, άρχισε να κάνει ατομικές προσπάθειες. Και η αλήθεια είναι πως τα πήγε καλά, απλά τα τελειώματα του δεν ήταν κατάλληλα. Στο τελευταίο οχτάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» έδειξαν μια ξαφνική διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής του Άρη ήθελε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και προχώρησε σε δύο αλλαγές κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Και σε πρώτη φάση το κατάφερε. Αφού στο 47’ ο Ούμπιντες έδωσε στον Τριανταφυλλάκο, με τον πιτσιρικά των κίτρινων να χάνει το τετ-α-τετ.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, πίεσε χάνοντας μία σημαντική ευκαιρία με τον Ζέκα στο 57’ έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Σπυρόπουλου, αλλά αμέσως μετά, ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού άλλαξε τις ισορροπίες του ματς αφού έπιασε από τον λαιμό τον Γιαννιώτα και αποβλήθηκε…

Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι ήταν πολύ κακό. Και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον νικητή. Αφού ο Άρης ναι μεν έβγαζε πολλούς παίκτες στην επίθεση προσπαθώντας να πάρει το ματς, αλλά παράλληλα, άφηνε κενούς χώρους στην άμυνα του. Τους οποίους, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κουίνσι που σε μία από τις πολλές κούρσες που έκανε (82’), μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ρούντολφ, με τον Ούγγρο να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Γκολ, που ήταν το πρώτο γκολ του επιθετικού του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα.



Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (76’ Μαρίνος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Κλέιτον (65’Νίνης).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σειταρίδης, Τοτσέ, Μαρίνος, Καραγκούνης

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’Κατίδης), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλάκος (66’ Πρίτας), Ούμπιντες, Τσουκάνης(46’ Γιαννιώτας).

Στον πάγκο: Σηφάκης, Σολτάνι, Κανούλας, Κοτσώνης


πηγή: sport-fm.gr

Από το ολότελα…!!

Από το ολότελα…
…καλή είναι η ισοπαλία. Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα, δέχτηκε δύο γκολ από ισάριθμα πέναλτι, των Αναστασάκου και Μήτρογλου, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και… επέστρεψε με γκολ των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη φέρνοντας το παιχνίδι στο 2-2. Με εννέα τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιαλούσης, ο οποίος έφυγε για το νοσοκομείο.



Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Εργοτέλης φαινόταν να ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Ατρόμητο. Κάτι οι πολλές αλλαγές του Δώνη, κάτι ο ημιτελικός της Τετάρτης που έχουν οι «κυανόλευκοι» με τον Αστέρα Τρίπολης οδήγησαν στο συμπέρασμα πως θα υπάρχει ένας επιθετικό μονόλογος των Κρητικών.

Αυτό, τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά, δεν φάνηκε να γίνεται. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει και το σκορ, εάν οι Επστάιν και Σφακιανάκης ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες. Από την άλλη πλευρά η έλλειψη δημιουργικού μέσου στα χαφ ήταν εμφανής και δεν άφηνε τον Εργοτέλη να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Ιτάνζ.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τον Ατρόμητο να μπαίνει στη θέση του οδηγού. Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Εργοτέλη, τσίμπησε την μπάλα, ανατράπηκε από τον Καβουσάκη και ο Κομίνης, αφού έκανε ένα μικρό συμβούλιο με τον βοηθό του, έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο Αναστασάκος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό της αναμέτρησης και μάλιστα κατάφερε, και πάλι με πέναλτι, να πάρει το προβάδισμα με το 16ο γκολ του Μήτρογλου στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Εκεί που όλα έδειχναν πως τα πάντα έχουν κριθεί και ο Ατρόμητος θα φύγει από το Παγκρήτιο με… ένα μάλλον εύκολο τρίποντο, ήρθε η κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Λεάλ έκανε τη σέντρα ο Κατσικοκέρης πλάσαρε στην κίνηση και έφερε το παιχνίδι στα ίσια και φυσικά έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά. Σε αυτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο σε ένα δραματικό παιχνίδι στο Παγκρήριο.





Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης (58’ Λεάλ), Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπέτο (73’ Χαντί), Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Καρέλης (50’ Πίρσον).

Στον πάγκο: Ρέντζας, Μπούντιμιρ, Κανδηλάκης, Μπουχαλάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης (65’ Οικονόμου), Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης, Νάστος, Αναστασάκος, Δημούτσος (73’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Καραμάνος (60’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τάτος, Μπρίτο, Μπάλλας.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)


πηγή: sport-fm.gr