Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Από το ολότελα…!!

Από το ολότελα…
…καλή είναι η ισοπαλία. Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα, δέχτηκε δύο γκολ από ισάριθμα πέναλτι, των Αναστασάκου και Μήτρογλου, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και… επέστρεψε με γκολ των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη φέρνοντας το παιχνίδι στο 2-2. Με εννέα τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιαλούσης, ο οποίος έφυγε για το νοσοκομείο.



Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Εργοτέλης φαινόταν να ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Ατρόμητο. Κάτι οι πολλές αλλαγές του Δώνη, κάτι ο ημιτελικός της Τετάρτης που έχουν οι «κυανόλευκοι» με τον Αστέρα Τρίπολης οδήγησαν στο συμπέρασμα πως θα υπάρχει ένας επιθετικό μονόλογος των Κρητικών.

Αυτό, τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά, δεν φάνηκε να γίνεται. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει και το σκορ, εάν οι Επστάιν και Σφακιανάκης ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες. Από την άλλη πλευρά η έλλειψη δημιουργικού μέσου στα χαφ ήταν εμφανής και δεν άφηνε τον Εργοτέλη να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Ιτάνζ.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τον Ατρόμητο να μπαίνει στη θέση του οδηγού. Ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Εργοτέλη, τσίμπησε την μπάλα, ανατράπηκε από τον Καβουσάκη και ο Κομίνης, αφού έκανε ένα μικρό συμβούλιο με τον βοηθό του, έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο Αναστασάκος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό της αναμέτρησης και μάλιστα κατάφερε, και πάλι με πέναλτι, να πάρει το προβάδισμα με το 16ο γκολ του Μήτρογλου στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Εκεί που όλα έδειχναν πως τα πάντα έχουν κριθεί και ο Ατρόμητος θα φύγει από το Παγκρήτιο με… ένα μάλλον εύκολο τρίποντο, ήρθε η κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Λεάλ έκανε τη σέντρα ο Κατσικοκέρης πλάσαρε στην κίνηση και έφερε το παιχνίδι στα ίσια και φυσικά έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά. Σε αυτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο σε ένα δραματικό παιχνίδι στο Παγκρήριο.





Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης (58’ Λεάλ), Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπέτο (73’ Χαντί), Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Καρέλης (50’ Πίρσον).

Στον πάγκο: Ρέντζας, Μπούντιμιρ, Κανδηλάκης, Μπουχαλάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης (65’ Οικονόμου), Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης, Νάστος, Αναστασάκος, Δημούτσος (73’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Καραμάνος (60’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τάτος, Μπρίτο, Μπάλλας.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: