Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όπως μόνο αυτός ξέρει!!

Όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο Ολυμπιακός να παίρνει πρωταθλήματα και ο Μιραλάς να σκοράρει!

Οι «ερυθρόλευκοι», με υποδειγματικό πλασέ του Βέλγου που είναι πρώτος σκόρερ με 19 γκολ, επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού και «κλείδωσαν» τον 39ο τίτλο στην ιστορία τους!

Ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου οι παίκτες του Βαλβέρδε μετά το τελευταίο σφύριγμα, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά!

Σκυθρωπά πρόσωπα από τους Αγρινιώτες, καθώς απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο η παραμονή.

* Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟ για το ντέρμπι στα επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.




Τι κι αν ουσιαστικά η υπόθεση «τίτλος» έχει κριθεί; Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει μια και καλή με το πρωτάθλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο, σαφώς πιο χαμηλής δυναμικότητας, αλλά με τεράστιο κίνητρο: Το κυνήγι της παραμονής. Κατοχή, κυκλοφορία, πρέσινγκ, ευκαιρίες στα συν, τελική προσπάθεια στα πλην.

Με κινητήριους μοχλούς τους Μιραλάς, Αμπντούν, Μανιάτη και τον Τοροσίδη μέσα σ’ όλες τις φάσεις οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ. Ωστόσο η έλλειψη ρέντας και το δοκάρι δεν στάθηκαν σύμμαχοι για την επίτευξη ενός τέρματος. Όμως δεν δικαιούται να υποστηρίξει το ίδιο ο Αναστασιάδης, ο οποίος ολομόναχος και έχοντας στο… πιάτο το τέρμα σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η λύση ήρθε από τον συνήθη ύποπτο: Τον Κέβιν Μιραλάς!

Αυτή τη φορά το οφσάιντ δεν αποτέλεσε το… τρίτο πρόσωπο στην ερωτική σχέση που έχει με τα δίχτυα και με ιδανικό τελείωμα, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την επινόηση του Μακούν. Έτσι, έφερε προς Πειραιά… μεριά ένα ακόμη πρωτάθλημα, ενώ βάζει πλώρη και για τους πρώτες του προσωπικές διακρίσεις. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ και με τέτοια σεζόν -γιατί όχι- και την ανάδειξη σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της λίγκας.

Την ίδια ώρα που ο Βέλγος πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του σαν τρελός, οι Αγρινιώτες από τους παίκτες μέχρι τον κόσμο έμοιαζαν να έχουν χάσει εντελώς το κέφι με τον υποβιβασμό να πλησιάζει απειλητικά…





Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Γκόλιας, Μητρόπουλος (86’ Καραμαλίκης), Ρότσα, Καμαρά, Θεοδωρίδης (62’ Ακαλέ), Άντι (62’ Φερνάντες), Χαριστέας.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Παλαιολόγος, Ονουάτσι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης (46’ Μοδέστο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (78’ Φουστέρ), Αμπντούν (83’ Τζεμπούρ), Καζίμ Ρίτσαρντς, Μιραλάς.

Στον πάγκο: Κάρολ, Φέισα, Φετφατζίδης, Μαρκάνο.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Γήπεδο Παναιτωλικού


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: