Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μπέιλ: «Όνειρο ζωής Μπάρτσα ή Ρεάλ»!!

Μπέιλ: «Όνειρο ζωής Μπάρτσα ή Ρεάλ»!
Όνειρο ζωής χαρακτήρισε ο Γκάρεθ Μπέιλ το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Ουαλός μπακ-χαφ τόνισε στη Sun ότι αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ και μπορεί μόνο κολακευμένος να αισθάνεται από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό το διάστημα.

«Έχω ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό μου και είμαι χαρούμενος στην Τότεναμ. Ωστόσο, με κολακεύει το φημολογούμενο ενδιαφέρον. Αισθάνομαι καλά όταν συνδέουν το όνομά μου με μεγάλες ομάδες. Είναι κάτι ωραίο, όμως δεν επηρεάζει τον τρόπο που παίζω. Ποτέ δεν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Είναι ωραίο το συναίσθημα όταν ξέρεις ότι σε παρακολουθούν σπουδαίοι σύλλογοι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι όσα ακούγονται. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι φήμες και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει πραγματικά. Εκεί που το σκέφτεσαι είναι όταν η φήμη γίνεται πραγματικότητα και όταν μία πρόταση γίνεται αποδεκτή».

Καταλήγοντας, ο Μπέιλ τόνισε: «Εάν μιλάμε για την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, τότε πρόκειται για ένα όνειρο ζωής. Εάν πεις σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ, τότε δεν θα σε πίστευε. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ σοβαρά την κατάσταση. Εάν μία πρόταση γίνει αποδεκτή, εξετάζεις σοβαρά όλες τις παραμέτρους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: