Κυριακή 1 Απριλίου 2012

«Σεβόμαστε τη δουλειά του Στραματσιόνι»

«Σεβόμαστε τη δουλειά του Στραματσιόνι»
Τεράστιο σεβασμό στις ικανότητες του Αντρέα Στραματσιόνι έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ, όπως δήλωσε ο Βάλτερ Σάμουελ στο επίσημο κανάλι της ιταλικής ομάδας. Ο 36χρονος προπονητής προάχθηκε από τη δεύτερη ομάδα των «νερατζούρι», ύστερα από την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρ και απόψε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Τζένοα.

«Σεβόμαστε τον Στραματσιόμι. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση για εκείνον. Σεβόμαστε τη δουλειά του και θέλουμε να τα πάμε καλά. Τώρα ελπίζουμε να ξεκινήσουμε άμεας ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, όχι μόνο οι μέθοδοι προπόνησης. Αισθάνομαι σε καλή κατάσταση και οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βρεθούμε στο κατάλληλο τάιμινγκ και να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο Ροντρίγο Παλάσιο και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είναι δυνατοί και είναι πολύ καλοί, αλλά χρειάζεται να επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: