Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Λίπι: «Πουθενά καλύτερα από τη Γιουβέντους»

Λίπι: «Πουθενά καλύτερα από τη Γιουβέντους»
Ο Μαρτσέλο Λίπι… συμβούλεψε τον τωρινό προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε να παραμείνει στο τιμόνι της «μεγάλης κυρίας» και να συνεχίσει το έργο του, αγνοώντας τις «σειρήνες» από την Αγγλία και την Τότεναμ. Επίσης εξέφρασε την γνώμη πως και ο αρχηγός των «μπιανκονέρι», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, έχει θέσει στο ρόστερ της ομάδας και την νέα σεζόν, παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Η πιθανή… μετακόμιση του Χάρι Ρέντναπ στην Εθνική Αγγλίας, ίσως αφήσει τον πάγκο των «spurs» κενό και το επικρατέστερο όνομα να τον αντικαταστήσει, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, είναι ο Αντόνιο Κόντε, που έχει δείξει πολύ καλό έργο στην «Γιούβε».

«Δεν με εκπλήσσει που το όνομα του Κόντε ακούγεται για την Τότεναμ, καθώς πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για ανερχόμενους προπονητές. Και εγώ είχα λάβει στο παρελθόν αρκετά σημαντικές προσφορές αλλά όταν βλέπεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα νέο κύκλο επιτυχίας στην Γιουβέντους, δεν μπορείς να βρεις πουθενά καλύτερα», σχολίασε για το «φλερτ» Τότεναμ και Κόντε στην «tuttosport».

και έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης στην παραμονή του Ντελ Πιέρο, τονίζοντας «Δεν γνωρίζω αν θα τελειώσει την καριέρα του στην Γιουβέντους αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: