Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Επιστρέφει ο Φάμπρεγας!!

Επιστρέφει ο Φάμπρεγας
Στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν στο «Καμπ Νου» για τα προημιτελικά του Champions League την Τρίτη (3/4), μετά από δύο απουσίες με την ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Ο Ισπανός δε συμμετείχε στους δύο τελευταίους αγώνες, εξαιτίας κάποιων πόνων που αντιμετώπιζε στην πλάτη. Θα είναι όμως έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα παίξει κατά των «ροσονέρι».

Η απουσία του 24χρονου από το παιχνίδι στο «Σαν Σίρο», αλλά και από τον αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο προκάλεσε την έκπληξη. Ωστόσο,σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή, ο Φάμπρεγας έμεινε εκτός αποστολής, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά προκειμένου να ξεκουραστεί.

«Ο Σεσκ είχε ένα πρόβλημα στο ιερό οστό(στη βάση της σπονδυλικής στήλης) και δε συμμετείχε στους αγώνες για προληπτικούς λόγους. Το έχουμε αντιμετωπίσει όμως και τώρα είναι καλύτερα. Επομένως, θα συμμετέχει σίγουρα στον αγώνα για το δεύτερο γύρο των προημιτελικών με τη Μίλαν», αποκάλυψε ο 41χρονος τεχνικός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: