Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μουρίνιο: «Από… άλλο κόσμο το γκολ του Μπενζεμά»

Μουρίνιο: «Από… άλλο κόσμο το γκολ του Μπενζεμά»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως δεν λέει εύκολα καλή κουβέντα για κανέναν, ωστόσο το γκολ του Καρίμ Μπενζεμα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Οσασούνα, το βράδυ του Σαββάτου (31/3) έκανε τον Πορτογάλο να… βγάλει το καπέλο στον τέρμα Γάλλο επιθετικό.

«Ο Μπενζεμά στην πρώτη φάση που δημιουργήσαμε, σημείωσε ένα τέρμα που είναι από άλλον κόσμο! Βέβαια, το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και αυτό πολύ εντυπωσιακό. Στον αγώνα με την Οσασούνα κάναμε δύο πράγματα πολύ καλά. Πρώτον, προσαρμοστήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού τους, χωρίς να χάσουμε την επιθετική μας ταυτότητα. Δεύτερον, η γενική μας εικόνα ήταν πολύ καλή και μετά το γκολ που δεχτήκαμε η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική», τόνισε ο Μουρίνιο στην ιστοσελίδα της «βασίλισσας».

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε και για ποιόν λόγο οι «μερένγκες» δημιούργησαν τόσες φάσεις : «Η Οσασούνα μετά το υπέρ μας 3-0, άφησε πολλούς ελεύθερους χώρους πίσω στην άμυνα της. Έτσι, οι παίκτες μου δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κάτι που είναι δύσκολο σε αυτή την έδρα». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: