Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πήγε στην Φουτμπολ Λίγκ ο Παπαθανασάκης!!

papathanasakis2
Στην Φουτμπολ Λίγκ βρέθηκε χθες ο Σπύρος Παπαθανασάκης προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της Λίγκας , αλλά και τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνώρισε τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη και παράλληλα παρακολούθησε την διαδικασία του συμβούλιου. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Μπέζας που ουσιαστικά εκπροσώπησε τον Ηρακλή, την στιγμή που ο Παπαθανασάκης ακόμα δεν έχει επίσημα ενεργό ρόλο.
Πηγή: arenafm.gr

Προπόνηση με το… στυλό στο χέρι!!!

Κανονικά συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ οι Φακούντο Περέιρα (που νωρίτερα υπέγραψε το συμβόλαιό του) και Γιώργος Τζαβέλλας.

Προπόνηση με το… στυλό στο χέρι!
Με τους Γιώργο Τζαβέλλα και Φακούντο Περέιρα να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός μάλιστα, ουσιαστικά συμμετείχε με το στυλό στο χέρι αφού νωρίτερα είχε υπογράψει το συμβόλαιο του με το «δικέφαλο του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς γυμνάστηκαν κανονικά, πιθανότατα κρατώντας και δυνάμεις για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Βάαλβικ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να το αντιμετωπίζει ως ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

Δείτε πλάνα της προπόνησης από τη WEB TV της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 




Πηγή: sport-fm.gr

«Χειροκροτήστε το τριφύλλι»

Ύστερα από 73 μέρες, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει... σπίτι! Η πράσινη ΠΑΕ κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας σήμερα στη Λεωφόρο για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Σταντάρ!

«Χειροκροτήστε το τριφύλλι»
Στο πρώτο και τελευταίο φιλικό του μπροστά στα μάτια των οπαδών του πριν την αναμέτρηση με την Σαντάρ Λιέγης δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο και να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

73 ημέρες μετά... η ομάδα μας επιστρέφει στη Λεωφόρο, κοντά στον κόσμο της, εκεί που ανήκει.

Επιστρέφει με τη φιλική αναμέτρηση εναντίον του Ατρόμητου και εμφανίζεται μπροστά σε όλους τους Παναθηναϊκούς που κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στήριξαν την ομάδα στις χαρές και στις λύπες, με ψυχή και πίστη, μέσα στη Λεωφόρο αλλά και στην Περιφέρεια.

Απόψε στις 9 το βράδυ, καλωσορίζουμε τον Παναθηναϊκό και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, διακρίσεις και ωραίο ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν το ευρωπαϊκό ταξίδι στη Λιέγη, πάμε Λεωφόρο για να χειροκροτήσουμε το Τριφύλλι και να μοιραστούμε τη δύναμή μας μαζί με τους παίκτες και όλο το ποδοσφαιρικό επιτελείο.

Γιατί ομάδα και κόσμος είμαστε ένα.

Πρώτη «ερυθρόλευκη» προπόνηση στις ΗΠΑ!! (video)

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Μίτσελ εν όψει του «International Champions Cup».

Πρώτη «ερυθρόλευκη» προπόνηση στις ΗΠΑ (video)
Την τιμητική περιπέτεια του «International Champions Cup» ξεκίνησε να ζει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν την Τρίτη στις ΗΠΑ και αφότου ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο, έπιασαν αμέσως δουλειά για το πρώτο μεγάλο φιλικό με τη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης.

Με καλό καιρό (αλλά πολλή υγρασία) η ομάδα του Μίτσελ έκανε την πρώτη της προπόνηση στο σχολείο Pingry του Νιού Τζέρσεϊ και χειροκροτήθηκε από τους αρκετούς μαθητές που την παρακολούθησαν.

Δείτε το βίντεο


Πηγή: sport-fm.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μία… ανάσα από τον τελικό η Νασιονάλ!! (video)

«Καθαρό» 2-0 πήρε η Νασιονάλ στην έδρα της απέναντι στην Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Την επόμενη εβδομάδα (29/07) θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στην Ουρουγουάη, ενώ αύριο (23/07) η αργεντινίκη Σαν Λορένζο υποδέχεται την Μπολιβάρ και θα ταξιδέψει στη Βολιβία (30/07) για τον επαναληπτικό της δεύτερης ημιτελικής σειράς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Στο σημερινό ματς της Παραγουάης, πάντως, η Νασιονάλ ήταν ανώτερη και δίκαια απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Εξ αρχής ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ με τον Μπρίαν Μοντενέγκρο στο 35ο λεπτό, ενώ στο 69ο ο 24χρονος Ντέρλις Ορουέ διαμόρφωσε το 2-0 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής κόβοντας τη φόρα των φιλοξενούμενων, που προσπάθησαν να αντιδράσουν από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.




Πηγή: onsports.gr

«Ασπρόμαυρος» ο Περέιρα!!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Φακούντο Περέιρα, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Τυπικό ήταν το θέμα της απόκτησής του.

«Ασπρόμαυρος» ο Περέιρα
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φακούντο Περέιρα, αφού η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωση τη συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι του 26χρονο παίκτη προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είναι ελεύθερος ήταν θέμα χρόνο να ανακοινωθεί η απόκτησή του, αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα.

Μάλιστα, ο Περέιρα στο χθεσινό διπλό κατά τη διάρκεια της προπόνησης έδειξε πολύ εξαιρετικά δείγματα για την αξία του, αφού μέχρι πρότινος έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμπέλ Φακούντο Περέιρα. Ο 26χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο Περέιρα έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο βραχύσωμος Αργεντινός (1,70 μ.) αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή ως δεύτερος επιθετικός και προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με την οποία σημείωσε 24 γκολ σε 66 συμμετοχές. Το 2012-13, μάλιστα ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για την επάνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής.

Ο Περέιρα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Εστουντιάντες με την οποία από το 2006 ως το 2009 συμπλήρωσε πάνω από 100 συμμετοχές. Εκείνο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Παλεστίνο από τη Χιλή αλλά σύντομε επέστρεψε στην πατρίδα του και την Εστουντιάντες. Δύο χρόνια αργότερα αναχώρησε και πάλι με προορισμό τη Χιλή προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Οντάξ Ιταλιάνο με την οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν σημειώνοντας 15 γκολ σε 34 αγώνες. Το 2012 πέρασε από τη μεξικάνικη Σαν Λουίς, η οποία λίγο μετά την απόκτησή του αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά διαλύθηκε.

Ετσι, ο Φακούντο επέστρεψε στην Αργεντινή και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με την οποία πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του. Με 15 γκολ οδήγησε τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και ο ίδιος κατάφερε να παίξει για πρώτη φορά στην Πριμέρα. Εδειξε έτοιμος και στο ανώτατο επίπεδο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής πετυχαίνοντας άλλα εννιά γκολ.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Χιμνάσια Λα Πλάτα έληξε, ωστόσο η συνεργασία του με την Σαν Λουίς – που στο μεταξύ είχε εξαγοραστεί από την Χαγκουάρες – εξακολουθούσε να φαίνεται σε ισχύ μολονότι ο Φακούντο είχε προχωρήσει στην καταγγελία του στη FIFA. Μετά την τυπική επιβεβαίωση της ελευθέρας του, ο Αργεντινός που βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες το Oosterbeek υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Δείτε μερικά από τα κατορθώματα του Αργεντινού:


Πηγή: sport-fm.gr

Γεύση από Καρπενήσι!! (video)

Δείτε πλάνα από την αναχώρηση για το Καρπενήσι και την πρώτη προπόνηση της Εθνικής.

Γεύση από Καρπενήσι (video)
Από χθες το απόγευμα «χτίζεται» η Εθνική στο Καρπενήσι εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Δείτε πλάνα από την αναχώρηση, τη διαδρομή, την άφιξη, αλλά και την πρώτη προπόνηση της ελληνικής ομάδας.






Πηγή: sport-fm.gr

Οδεύει προς Κέρκυρα ο Καρντόσο!

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της Κέρκυρας είναι ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους νησιώτες και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Οδεύει προς Κέρκυρα ο Καρντόσο
Εντός της ημέρας θα φτάσει στην Αθήνα ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Κέρκυρας.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο Αργεντινός χαφ θα αναχωρήσει για το νησί, όπου θα ενταχθεί στους «Φαίακες».

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται από τον Μιχάλη Γρηγορίου, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Φαίακες» χθες είχαν μια δύσκολη προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ προγραμμάτισαν ένα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς όμως να έχει οριστεί ημερομηνία.Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται ο μέσος!!

Μετά την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ, στον Άρη ασχολούνται με την ενίσχυση και της δικής τους ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Έρχεται ο μέσος
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο Αφρικανός παίκτης με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Άρης.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει με τον Σενεγαλέζο μέσο για συμβόλαιο ενός έτους και ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε η άφιξή του είχε να κάνει με τη βίζα που προσπαθεί να βγάλει για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος χαφ έστειλε χθες το βράδυ υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, με την υποσημείωση ότι θα ενεργοποιηθεί μόλις περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης συγκεντρώνει το αγωνιστικό προφίλ που θέλει για τη θέση αυτή ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού διακρίνεται όχι μόνο για την καλή ανασταλτική του λειτουργία αλλά και την ικανότητά του να προωθεί και το παιχνίδι (ένας box to box μέσος).

Όσον αφορά τώρα τον Ευρωπαίο στόπερ, παρά τη νέα βελτιωμένη πρόταση, συνεχίζει να είναι διστακτικός να αγωνιστεί στη Football League.
Πηγή: sport-fm.gr

Προβάδισμα για Μπάικς, ουδέν θέμα με Σπανούλη!!

Ο Ντουάιτ Μπάικς είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση στα γκαρντ και οι συζητήσεις προχωρούν. Η στάση για τους τρεις διεθνείς, το σενάριο για Σπανούλη και η άφιξη του Χάντερ.

Προβάδισμα για Μπάικς, ουδέν θέμα με Σπανούλη
Ο πρώτος λόγος για τη θέση του γκαρντ στον Ολυμπιακό ανήκει στον Ντουάιτ Μπάικς. Με την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ, που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπάρχουν συζητήσεις, αν και δεν είναι απλή περίπτωση καθώς μιλά και με άλλες ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις, κυρίως παικτών που είδε στο summer league ο προπονητής της ομάδας, πριν καταλήξουν στον εκλεκτό.

Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει αν θα αποκτηθεί παίκτης για τη θέση «3» (Μπράμος;) για να πλαισιώσει Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, όπως και αν η γραμμή των ψηλών έχει «κλείσει», τη στιγμή που το πρωί της Πέμπτης φτάνει στην Αθήνα ο Οθέλο Χάντερ.

Από εκεί κι έπειτα, ασχολίαστο άφησαν στην ΚΑΕ το σενάριο πως η Γαλατάσαραϊ καλύπτει… ρήτρα στο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει καν ρήτρα και φυσικά καμία διάθεση παραχώρησης του αρχηγού της ομάδας, τον οποίο συχνά-πυκνά «ονειρεύονται» οι Τούρκοι. Ήδη μάλιστα το κατά τα άλλα έγκυρο NTV Spor έχει εξαφανίσει το σχετικό δημοσίευμα.

Τέλος, άνθρωποι εκ μέρους της ΚΑΕ πήγαν χθες στην ΕΟΚ και ζήτησαν τα ασφαλιστήρια των διεθνών Πρίντεζη, Σλούκα και Μάντζαρη. Επίσημη θέση δεν υπήρξε από τον Ολυμπιακό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη κι αν δεν καλύπτονται πλήρως στα «θέλω» τους από την ομοσπονδία, δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Εθνική. Έτσι αν κρίνουν πως τα συμβόλαια δεν καλύπτονται πλήρως, πιθανότατα να τα καλύψει μόνη της η ΚΑΕ, όπως συνέβη με τους τρεις παίκτες της Νέων.Πηγή: sport-fm.gr

Από το πάνω ράφι για εξτρέμ!!

Για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να κινείται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Φήμες για Σισέ και Μιλούνοβιτς ότι κοιτάει η «Ένωση».

Από το πάνω ράφι για εξτρέμ
Σε διαπραγματεύσεις με έναν ακραίο επιθετικό η απόκτηση του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η «Ώρα των σπορ» γράφει ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, την ώρα που μιλούσε με τον Σοζέι Μασούντ, είχε συζητήσεις και με έναν άλλο παίκτη ανάλογου ή και μεγαλύτερου επιπέδου από τον Ιρανό μεσοεπιθετικό.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, ώστε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» να καταφέρει να αποσπάσει τη θετική του απάντηση.

Οι όποιες επαφές γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, αφού στον «Δικέφαλο» θέλουν να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους προτού αποκαλύψουν τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι στην τελική τους ευθεία και θεωρείται θέμα ωρών να υπάρξει (θετική) κατάληξη σε αυτό το θέμα.

Εφόσον κλείσει η υπόθεση του ακραίου μεσοεπιθετικού, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί και για τον σέντερ φορ που χρειάζεται για τη νέα σεζόν για να ολοκληρωθεί ο θερινός μεταγραφικός σχεδιασμός.

Εν τω μεταξύ, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στην ΑΕΚ έχουν αρκετά ψηλά στη σχετική τους λίστα τον Λούκα Μιλούνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τον Σαλίμ Σισέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, και με τους δύο παίκτες φέρεται η «Ένωση» να έχει έρθει σε επαφή.

Ο Μιλούνοβιτς είναι 21 ετών και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, αφού από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του. Είναι 16 φορές διεθνής με την ελπίδων της Σερβίας και έχει πετύχει 5 γκολ. Στον σερβικό σύλλογο τώρα είχε 46 συμμετοχές, έχοντας σε δύο χρόνια σκοράρει 10 φορές.

Από την πλευρά του, ο Αφρικανός εξτρέμ είναι 22 ετών και μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός, όπως έγινε και πέρσι που έπαιζε στην Αρούκα (9 ματς). Πηγή: sport-fm.gr

Η συνέχεια μετά τον Νέλσον!!

Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές του με τον Ντεμάρκους Νέλσον, αφού αναμένονται 2-3 ακόμη προσθήκες. Τι γίνεται με τις θέσεις των ξένων και η επένδυση σε Κόνιαρη.

Η συνέχεια μετά τον Νέλσον
Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με τον Ντεμάρκους Νέλσον, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, καθώς εκκρεμούν ακόμη 2-3 κινήσεις. Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν σίγουρα έναν ακόμη έτοιμο γκαρντ και πιθανότατα έναν φόργουορντ, ενώ ίσως γίνει μία ακόμη προσθήκη στους ψηλούς. Παράλληλα προχωρά το θέμα της απόκτησης του Αντώνη Κόνιαρη, του 17χρονου γκαρντ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Εφήβων, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανανέωσης/ελληνοποίησης με παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο.

Πλέον οι «πράσινοι» διαθέτουν τέσσερις ξένους, Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα και Γκιστ. Εξ αυτών ο Ουρουγουανός σέντερ έχει ισπανικό διαβατήριο και λογίζεται σαν κοινοτικός, ενώ προσπάθειες να αποκτήσει πολωνικό διαβατήριο κάνει ο Σλότερ. Δεδομένου ότι στις εγχώριες διοργανώσεις επιτρέπονται έξι ξένοι συνολικά και μέχρι τέσσερις μη κοινοτικοί (δεν υπάρχει περιορισμός στην Ευρωλίγκα), ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να αποκτήσει έναν ή δύο-καθώς εξαρτάται από την υπόθεση Σλότερ ο ακριβής αριθμός-μη κοινοτικούς.
Πηγή: sport-fm.gr

«Καμπανάκια» από Αθανασιάδη!!

Δηλώσεις που προκαλούν… συναγερμό στον ΠΑΟΚ έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στη SportDay. Πώς σχολίασε το φετινό ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά», τι είπε για τον Σαββίδη και για το μέλλον του.

«Καμπανάκια» από Αθανασιάδη
Αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα περιμένει να συζητήσει ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Ιβάν Σαββίδη και αφορούν γενικότερα τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο διεθνής φορ στη SportDay.

Δεν είναι μόνο το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου, αλλά και γενικότερα η λειτουργία της ομάδας.

«Έχω πολλά να πω με τον κ. Σαββίδη», παραδέχεται ο 25χρονος φορ και τονίζει: «Προτεραιότητα είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δω και το μέλλον μου. Δε θα είμαι ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος που θα φύγει από την Τούμπα».

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, υπογράμμισε: «Στα αποδυτήρια νόμιζα ότι έβλεπα την Κ-20».

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αθανασιάδης στη SportDay

Πού πιστεύεις ότι θα είσαι μετά το 2015;

«Δεν το γνωρίζω. Κάναμε μερικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, θα μιλήσω και με τον κ. Σαββίδη και ελπίζω να βρεθεί λύση για να συνεχίσουμε. Εγώ είμαι θετικός».

Ποιες οι προτεραιότητες για το μέλλον σου;

«Ολοι ξέρουν πώς αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να έχουμε προοπτική ως ομάδα και να διεκδικούμε τίτλους. Θα μιλήσω με τον κ. Σαββίδη και θα δούμε. Περιμένω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά και να μη γίνει αυτό και αν φύγω, ούτε ο πρώτος θα είμαι, ούτε ο τελευταίος».

Το ότι καθυστερεί η ανανέωσή σου, δείχνει κάτι;

«Περίμενα να μιλήσω με την ομάδα πριν τις διακοπές. Αυτό δεν έγινε και τελικά ήμουν ο μόνος παίκτης για τον οποίο βγήκαν προς τα έξω ποσά. Οτι ήθελα τόσα και ο ΠΑΟΚ έδινε τόσα. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Ποια η αίσθησή σου για τη σεζόν που ξεκινάει;

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Γι' αυτό χρειαζόμαστε στήριξη. Και αυτό το λέω γιατί μπήκα στα αποδυτήρια και νόμιζα ότι ήμουν στην Κ-20. Ελπίζω να φτιάξουμε μία δεμένη ομάδα».

Με τον κ. Σαββίδη τι άλλο μπορείτε να συζητήσετε πέρα από το συμβόλαιό σου;

«Θέλω να του πω κάποια πράγματα για το πώς βλέπω την ομάδα. Μπορούμε να πούμε πολλά».

Πώς βλέπεις τη συνεργασία σου με τον κ. Αναστασιάδη;

«Από την πρώτη μέρα μάς τονίζει ότι πρέπει να φτιάξουμε μία δεμένη ομάδα. Είναι έμπειρος προπονητής, ξέρει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Και Μπούι και Αμπέντ!!

Το «Ο.Κ.» της Γιουβέντους περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αφού τα έχουν βρει σε όλα με τον Ουασίμ Μπούι. Παράλληλα, προκύπτει αισιοδοξία ότι ο Μεχντί Αμπέντ θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Και Μπούι και Αμπέντ!
Σε πολύ καλό δρόμο είναι για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Ουασίμ Μπουί.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η υπόθεση του Φαούστο Ρόσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού», ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε σε επαφή με τη Γιουβέντους για τον Ολλανδό χαφ που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου από τη θητεία του στον Άγιαξ.

Όπως γράφει η SportDay, με τον 21χρονο άσο οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει η θετική απάντηση των πρωταθλητών Ιταλίας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και οι Ιταλοί δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα σε αυτό.

Ο Μπούι αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, αλλά στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση και για αυτό τον λόγο κρατούν… ζεστή την άλλη λύση που έχουν για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Επιστρέφει ο Αμπέντ

Σε ακόμη ένα φιλικό της Νιούκαστλ πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μεχντί Αμπέντ, αλλά όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή του Βρετανικού συλλόγου στην Αγγλία από τη Νέα Ζηλανδία, ο Αλγερινός χαφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αυτή, τουλάχιστον, τη διαβεβαίωση έχουν οι «πράσινοι», έπειτα από τις νέα επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες με τη διοίκηση της Νιούκαστλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Ετοιμάζει ρελάνς!!

Μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις των Μπόγιαν-Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός προχωράει για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής με παίκτες επιπέδου Champions League. Γιατί ήρθε ο μάνατζερ του Μίτσελ.

Ετοιμάζει ρελάνς!
Τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις του Μπόγιαν και του Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με όσα έχουν τονίσει οι Πειραιώτες, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το 90% του μεταγραφικού σχεδιασμού και απομένουν άλλες δύο προσθήκες για να είναι «κομπλέ» η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει η SportDay, οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι επιπέδου Champions League και δεν υπάρχει βιασύνη, αφού υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μαριάνο Αγκιλάρ, μάνατζερ του Μίτσελ, για να μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά είναι πιθανό να έχει σχέση με τις εξελίξεις των δύο παραπάνω υποθέσεων.

Επίσης, είναι πιθανό να υπήρξε κάποια εξέλιξη με κάποιον παίκτη της ομάδας (π.χ. τον Μανωλά που αρέσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης) και να ήθελαν να τρέξουν κάποιο θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί ο Μποτία (στόπερ της Σεβίλλης), ο Πέδρο Λεόν και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Πηγή: sport-fm.gr

«Κλείνει» και άλλον παίκτη του Ολυμπιακού ο ΑΠΟΕΛ!!

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τη μεταγραφή του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στο να αποκτήσει άλλον έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Τάσο Παπάζογλου.

«Κλείνει» και άλλον παίκτη του Ολυμπιακού ο ΑΠΟΕΛ
Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο 26χρονος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τους νταμπλούχους Κύπρου και οι οριστικές εξελίξεις αναμένοντας άμεσα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ο «γάμος», διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Εκτιμάται, όμως πως δεν σταθούν εμπόδιο οι πρωταθλητές Ελλάδας, διότι ο Παπάζογλου δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή που ταξίδεψε σε Αυστρία και ΗΠΑ αποδεικνύει του λόγου το αληθές…

Ο Γιώργος Δώνης είχε στη λίστα του τον παίκτη από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα της Κύπρου, καθώς αναζητούσε έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως πλάγιος μπακ. Οι δύο περιπτώσεις που του άρεσαν αρχικά ήταν ο Παπάζογλου και ο Φυτανίδης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι δύο υποθέσεις μπήκαν στο «ψυγείο» και η μια βγήκε από αυτό και έχει «ζεσταθεί» για τα καλά.

Ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και παρέμεινε για έναν χρόνο στην ομάδα των Σερρών. Την περασμένη σεζόν έκανε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι στους «γαλαζοκίτρινους» πωλήθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιούλη ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου με τη μορφή δανεισμού.
Πηγή: sport-fm.gr

«Επιθεωρητής» Ρανιέρι!!

Έρχεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην Αθήνα την Πέμπτη για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά, να ξεναγηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Εθνική.

«Επιθεωρητής» Ρανιέρι
Εποχή Ρανιέρι ξεκινάει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την άφιξη του Ιταλού να έχει προγραμματιστεί το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Μονακό θα έρθει μαζί με τη σύζυγο του, τον μάνατζερ του και τον δικηγόρο του.

Το πρωινό της Παρασκευής, ο 62χρονος προπονητής, συνοδευόμενος από τον διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Γιάννη Μπεθάνη θα «τσεκάρει» αρχικά τα δύο γήπεδα και τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αμέσως μετά θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δει από κοντά την έδρα της Εθνικής και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το deal έχει κλείσει στα 800.000 ευρώ ετησίως συν 800.000 ευρώ μπόνους πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας. Το εν λόγω πριμ θα έχει ισχύ εφόσον η «γαλανόλευκη» προκριθεί αήττητη στην τελική φάση. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι διετής ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει εκφράσει την επιθυμία του να υπογράψει για 2+2 χρόνια. Ο πολύπειρος τεχνικός θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ με τρεις Ιταλούς συνεργάτες, ενώ στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή θα ξεκαθαριστεί εάν θα επιλεχθεί κάποιος Έλληνας στο πλευρό του.

Πάντως, μέχρι σήμερα κανείς από την ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο όσον αφορά το μέλλον τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τα συμβόλαια τους έχουν λήξει και κατά πάσα πιθανότατα είναι δύσκολο έως απίθανο να ανανεωθούν. Χωρίς αμφιβολία όμως, το έργο τους όχι μόνο στην Εθνική Ανδρών, αλλά σε όλα τα κλιμάκια της «γαλανόλευκης» κρίνεται επιτυχημένο.

Στο παρελθόν, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει δηλώσει λάτρης της Ελλάδας, οπότε θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την Αθήνα. Ο Ιταλός θα επιστρέψει στη Ρώμη τη Δευτέρα και στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στα νότια προάστια με πρωταρχικό στόχο να αξιολογήσει το ρόστερ της Εθνικής και να επιλέξει τους διεθνείς για το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Ρουμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Ημέρα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ!!

Καμία ανατροπή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα φαβορί είχαν εύκολο βράδυ και πέρασαν όλα στην επόμενη φάση. 
Χωρίς κάποια έκπληξη, ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τα φαβορί πέρασαν. Είτε είχαν καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι, είτε το έκαναν από σήμερα, οι... δυνατοί κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου δεδομένα το έργο τους θα είναι πιο δύσκολο, ενώ αύριο θα ξέρουμε και τους τελευταίους συλλόγους που θα συμμετάσχουν στον 3ο προκριματικό.
Tα αποτελέσματα 
Σουτιέσκα-Σερίφ 0-3 (0-5)
Ντούντελανζ-Λουντογκόρετς 1-1 (1-5)
Λεβάντια-Σπάρτα Πράγας 1-1 (1-8)
Καραμπάγκ-Βαλέτα 4-0 (5-0)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σάντα Κολόμα 2-0 (3-0)
Νιου Σεντς-Σλόβαν Μπρατισλάβα 0-2 (0-3)
Τορσάβν-Παρτιζάν 1-3 (1-6)
Σκέντερμπεου-Μπάτε Μπορίσοφ 1-1 (1-1)
Ζαλγκίρις Βίλνιους-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2 (0-4)
Ντεμπρετσένι-Κλίφτονβιλ 2-0 (2-0)
Σέλτικ-Ρέικιαβικ 4-0 (5-0)

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/7):
Ακτόμπε-Ντιναμό Τιφλίδας (1-0)
Ελσίνκι-Ραμποτνίσκι (0-0)
Βέντσπιλς-Μάλμε (0-0)
Στεάουα-Στρομσγκόντσεν (1-0)
Μάριμπορ-Ζρίνσκι (0-0)
Σεντ Πάτρικς-Λέγκια Βαρσοβίας (1-1)

Πηγή: gazzetta.gr

Στη... μάχη για φορ και Ντουρμάζ!!

O Ντουρμάζ αρνήθηκε στο... 90' και ο Ολυμπιακός περιμένει άμεσα να αλλάξει στάση ο Σουηδός. Το βάρος και στον φορ που θα κάνει τη διαφορά.
Η Γκεντσλέρ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό, ο Ντουρμάζ ήταν με το εισιτήριο στο... χέρι, αλλά η στάση του άλλαξε το πρωί της Τρίτης. Οχι μόνο ανέβαλλε το ταξίδι για την Αθήνα, αλλά αρνήθηκε και την πρόταση των Πειραιωτών, κάτι που προξένησε εντύπωση τόσο στους Σουηδούς όσο και σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Το θέμα πάντως είναι ανοιχτό, ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την περίπτωση και όπως τονίζουν οι Τούρκοι υπάρχει ήδη νέος κύκλος επαφών με την πλευρά του παίκτη, αν και οι ερυθρόλευκοι είναι δυσαρεστημένοι από τη στάση του ποδοσφαιριστή. 
Μάλιστα, και ο μάνατζέρ του, ο Μάρτιν Νταλίν θέλει να ολοκληρωθεί άμεσα το deal και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Οσο για την οικονομική διαφορά που προέκυψε... ξαφνικά, είναι πιθανό να κλείσει, αφού ο παίκτης αρέσει αρκετά στους Πειραιώτες, ενώ και ο ίδιος ξέρει πως η περίπτωση του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Υπάρχουν πάντως και αυτοί που επιμένουν πως θα έρθει πρόταση από Γαλατά και Φενέρ τις επόμενες ημέρες ποντάροντας στο γεγονός πως ο Ντουρμάζ θέλει να μείνει στην Τουρκία! Ωστόσο, την καλύτερη πρόταση την έκανε ο Ολυμπιακός και η Γκεντσλέρ συμφώνησε άμεσα στα 2 εκατ. ευρώ! Αν ο παίκτης πάντως δεν αλλάξει άμεσα συμπεριφορά, ο Ολυμπιακός δεν πιέσει και ήδη στη λίστα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.
Παράλληλα, βάρος πέφτει στον επιθετικό, Βόσεν και Μπιάνκι είναι στη λίστα, αλλά πιο ψηλά υπάρχει και όνομά που κάνει τη διαφορά και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι Πειραιώτες. Ο Βέλγος της Γκενκ είναι στο περιμένε και εκφράζει διαρκώς την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Πηγή: gazzetta.gr

«Κόβεται ο Αμπέντ»

Δημοσιεύματα στην Αγγλία παρουσιάζουν τον Αλγερινό ως υποψήφιο για να δωθεί εκ νέου δανεικός από την Νιούκαστλ.
Μπορεί ο Άλαν Πάρντιου να επέλεξε να πάρει μαζί του στη Νέα Ζηλανδία τον Μεχντί Αμπέντ, βάζοντας εμπόδια στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δεν φαίνεται και τόσο αισιόδοξες για τον Αλγερινό μέσο.
Συγκεκριμένα, το blog «Coming Home Newcastle» παρουσιάζει τον 21χρονο μέσο μεταξύ των υποψηφίων για να δοθεί δανεικός εκ νέου από τις «καρακάξες», προκειμένου να εξοικονομηθούν χώρος στο ρόστερ και χρήματα...
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν σημαίνει σίγουρα οτι ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει και πάλι την περίπτωση... Και αυτό γιατί πολύ δύσκολα θα προλάβει να τον δηλώσει στην λίστα για τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης, που πρέπει να σταλεί στις 24/7...
Εκτός βέβαια και αν ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν διαφορετική άποψη...
Πηγή: gazzetta.gr

H «απάντηση» του Πουλίδο!!

Ο Πουλίδο ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και οι οπαδοί της Τίγκρες τα... χώνουν για την αποχώρησή του. Ο Μεξικάνος προβάρει τα ερυθρόλευκα και ζητά... συγγνώμη από τον κόσμο της πρώην του ομάδας. 
«Προς όλο τον κόσμο που μου έχει μεταφέρει την συμπαράστασή του. Θέλω να σας πω πως σύντομα θα υπάρχουν νέα . Η μεγαλύτερή μου επιθυμία είναι να συνεχίσω να παίζω, αλλά υπάρχουν καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχό μου. Θέλω μόνο να ζητήσω από τον κόσμο κατανόηση γι' αυτό που συμβαίνει και ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που πάντα μου δώσατε. Ξέρω ότι εσείς που είστε οι καλύτεροι οπαδοί δεν αξίζετε αυτή την κατάσταση...» τόνισε ο Πουλίδο σε μήνυμά του και οι Μεξικάνοι κάνουν λόγο πως σύντομα θα τελειώσει το θέμα... αρνητικά για την Τίγκρες. Αλλωστε, ο παίκτης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να τεθεί στα πλάνα του Μίτσελ μετά την επιστροφή από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πηγή: gazzetta.gr

Πρώτη με όνειρα για Πανσερραϊκό!!

panserraikos
Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Πανσερραϊκός ενόψει της νέας χρονιάς, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος, η επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια.
Πάνω από 500 φίλοι των «λιονταριών» έδωσαν βροντερό παρών, ζητώντας από τους παίκτες του Κώστα Βασιλάκη την άνοδο.
Παρούσα ήταν η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός μαζί με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Στο χορτάρι ήταν όσοι παίκτες παρέμειναν, αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μουτεσίδης, Ρούτσης, Σιάκκας, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Καντίκ και Γαϊδαρτζής, με απόντα τον Μουσικάκη. Στο γήπεδο βρέθηκα και κάποιοι υπό δοκιμή που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία, όπως π.χ. ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης Νίκος Τζιαμπουρής και ο νεαρός Σερραίος τερματοφύλακας Νίκος Πολυχρονίδης που αγωνιζόταν στην Κ20 του Γαζώρου.
Παράλληλα, έγινε γνωστό και το πρώτο δυνατό φιλικό του Πανσερραϊκού το οποίο είναι με τον Πανθρακικό στις 08/08 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, μόλις επιστρέψει δηλαδή η ομάδα από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Βασιλάκης έθεσε ως στόχο την άνοδο: «Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα που αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί όλο τον Νομό Σερρών και άρα οι ευθύνες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να οδηγήσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικά όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι η διοίκηση κάνει τα δυνατά που μπορεί πάντα μέσα σε οικονομικά πλαίσια. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Ο στόχος μας είναι ένας: Να ανέβουμε πρωταθλητές.
Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια ομάδα νεαρών και έμπειρων παικτών και να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο. Τα παιδιά που ήρθαν γνωρίζουν την ομάδα και το περιβάλλον και πιστεύω ότι και η προσαρμογή τους θα είναι πιο εύκολη στην ομάδα. Το καλό ποδόσφαιρο είναι μέσα στην φιλοσοφία μας, να παίζουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να παίρνουμε και τα αποτελέσματα γιατί ο στόχος μας είναι να πάρουμε την κατηγορία.   Όσο για τις μεταγραφές, πάντα υπάρχει ένα περιθώριο. Αν χρειαστεί να φέρουμε κι’ άλλους παίκτες αυτοί θα έρθουν για θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ή για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα και έναν κεντρικό αμυντικό αλλά αυτά θα τα δούμε σε βάθος χρόνου».
Πηγή: arenafm.gr

Μπάλα, ντεμπούτο Φακούντο και γκολ!!

VER_3632
Η απογευματινή προπόνηση ήταν χορταστική για όσους συμμετείχαν ή την παρακολούθησαν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοίμασε ένα πρόγραμμα εξ ολοκλήρου τεχνικής και τακτικής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κλασικό 5-2 για προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για ένα παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό, στο οποίο συμμετείχε ο Φακούντο Περέιρα, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ!
Εκτός του Φερέιρα “νέο” πρόσωπο ήταν και ο Γιώργος Τζαβέλλας που συμμετείχε στον κανονικό ρυθμό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι άλλοι διεθνείς, ενώ ο Ρατς συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στο δικέφαλο.
Πηγή: Paokfc.gr

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την Ευρώπη!!

epo-uefa
Τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions και του Europa League αναμένεται να “σφυρίξουν”  οι Τάσος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Μιχάλης Κουκουλάκης σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΟ.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών και βοηθών διαιτητών σε αγώνες για το Champions League και το Europa League.
- Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στη Λιλ και την Γκρασχόπερ στις 5/8. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης – Πολυχρόνης Κωσταράς και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.
- Ο Ηλίας Σπάθας θα είναι διαιτητής στον αγώνα Άστρα – Σλόβαν Λίμπερετς ή Κόζιτσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη – Πολυχρόνη Κωσταρά και 4ο διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.
- Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση Λίνφιλντ ή ΑΙΚ-Χάποελ Τελ – Αβίβ ή Αστανά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης – Χρήστος Μπαλτάς και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης».

Η Μπρίζ ανακοίνωσε Διούδη!!


dioudis
Ανακοινωθηκε   επίσημα ο Σωκράτης  Διούδης  απο την Βελγική Μπρίζ  και το μετέφερε  στην ιστοσελίδα της : “Η Μπριζ υπέγραψε νέο τερματοφύλακα. Ο Σωκράτης Διούδης ανήκει στους Μπλε ερχόμενος από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Διούδης είναι διεθνής με την Κ21 της Ελλάδας και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν για άλλον έναν. Ο Διούδης θα συναγωνιστεί με τον Μάθιου Ράιαν για την θέση κάτω από τα δοκάρια
Πηγή: arenafm.gr

Παραμένει στη Μονακό ο Φαλκάο!!

18009
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονται πολλές φήμες για το μέλλον του Ρανταμέλ Φαλκάο, όμως ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις του ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στη Μονακό.
Μετά την αποχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι της ομάδας ανησυχούν και για τον Φαλκάο καθώς τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διεθνής φορ δεν θα παραμείνει στην ομάδα.
Ο ίδιος από την άλλη τόνισε:
«Πιστεύω στο πλάνο της Μονακό. Θέλω να μείνω εδώ και να παίξω στο Champions League με την ομάδα. Η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του Champions League»
Πηγή: arenafm.gr

«Είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα»!!

jose-mourinho_2780477b
Την σιγουριά του για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς τόνισε πως οι «μπλε» διαθέτουν πλέον τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να σηκώσουν την «κούπα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ή ότι δεν έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε, δεν θα βρισκόμασταν εδώ να δουλεύουμε τόσο σκληρά. Σεβόμαστε τους αντίπαλους και τις φιλοδοξίες τους, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε.
Πέρυσι φτάσαμε στους τέσσερις και ήταν μια μεταβατική σεζόν. Μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει τα δέκα τελευταία χρόνια αλλάζει βήμα βήμα. Αγοράσαμε καινούριους παίκτες και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι για την επόμενη δεκαετία. Είχα με μια ομάδα με πολλούς νεαρούς, ωστόσο, φτάσαμε στους τέσσερις και συμμετέχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί. Οι νεαροί παίκτες είναι πιο έμπειροι, είναι σταθεροί και έχουν προσαρμοστεί περισσότερο στην ιδέα ότι πρέπει να κερδίζουν τίτλους. Θα μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με πρώτο στόχο να περάσουμε τους ομίλους. Όταν φτάσουμε στους ¨16¨ βλέπουμε…».
Πηγή: arenafm.gr

Ανακοίνωσε τον Μήτογλου το Wake Forest!!

mitoglou
Ο  Άρης και ο νέος προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης προσπαθούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Κώστα Μήτογλου, τον οποίο όμως ανακοίνωσε το Wake Forest!
Ο νεαρός 18χρονος ταλαντούχος παίκτης, έχει δεσμευτεί με το Wake Forest και παρά τις προσπάθειες του Άρη να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, ο Μήτογλου ανακοινώθηκε από το αμερικάνικο κολέγιο. Ο νέος προπονητής του Μήτογλου, ο Ντάνι Μάνινγκ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κολεγίου δήλωσε για τον παίκτη: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Dinos. Είναι ένας ταλαντούχος ψηλός, ο οποίος στην παρούσα φάση απλά έχει ξύσει την επιφάνεια των δυνατοτήτων του».
Πηγή: arenafm.gr

ΑΕΛ για... Σούπερ Λίγκα!! (pics)

Ντελίριο ενθουσιασμού στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, με περίπου 3.000 κόσμο να ζητά την επιστροφή του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα. Δηλώσεις του προπονητή και των παικτών.

ΑΕΛ για... Σούπερ Λίγκα! (pics)
Καπνογόνα, πάθος, 3.000 (και πλέον) οπαδοί, συνθήματα, πίστη και αισιοδοξία συνέθεταν το… παζλ στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει της νέας χρονιάς, όπου κακά τα ψέματα ο στόχος είναι η επιστροφή στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

inner

Οι παίκτες του συλλόγου βγήκαν για προπόνηση μέσα σε «καυτή» ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος των «βυσσινί» που έδειξε έμπρακτα πως θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται για να επιτευχθεί η άνοδος.

inner

inner

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Καταρχήν να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα είναι καινούρια και πρέπει να έχουμε υπομονή ηρεμία και θα πετύχουμε το στόχο μας που σαφώς χρειάζεται σκληρή δουλειά. Έχουμε την εμπειρία και τη δύναμη να διαχειριστούμε τα άσχημα αποτελέσματα που πιθανόν να έρθουν αλλά είμαστε αισιόδοξοι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η άνοδος για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και αυτό θα το πετύχουμε μόνο αν είμαστε «ομάδα», να υπάρχει αυτοπεποίθηση, χωρίς αλαζονεία. Μόνο σκληρή δουλειά και στόχο».

inner

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι παίκτες, με τον νεοαποκτηθέντα, Ηλία Αναστασάκο να δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος από τη πρώτη στιγμή που ανήκω στην ΑΕΛ, χαίρομαι για τους οπαδούς που είναι εδώ και θέλω να τους έχουμε συνέχεια κοντά μας όπως και σήμερα, να είναι εδώ δίπλα μας ως το τέλος. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

inner

Απ' την πλευρά του, ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή. Ξεκινάμε με πολλά όνειρα και απαιτήσεις για τη νέα σεζόν. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν με σκληρή δουλεία ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι η άνοδος στη super league και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς».

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Ο Καλάθης αδικεί τον Νέλσον!

Ο Χρήστος Ρομπόλης γράφει στο www.sport-fm.gr για την απόκτηση του Ντεμάρκους Νέλσον από τον Παναθηναϊκό, που δεν συγκεντρώνει όση προβολή αξίζει λόγω… Καλάθη.
Ο Καλάθης αδικεί τον Νέλσον
Είναι νόμος της ζωής. Αν ξεκινήσεις την πρότασή σου με το «ακούστε κάτι αστείο», συνήθως κανείς δεν θα γελάσει, τουλάχιστον όσο θα περίμενες. Αν σου τάξουν διακοπές στη Χαβάη και τελικά πας στη Μαγιόρκα, θα απογοητευτείς. Αν σου υποσχεθούν πάρα πολλά και τελικά πάρεις έστω… πολλά, θα σου κακοφανεί.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντεμάρκους Νέλσον. Πρόκειται (στα χαρτιά και μέχρι να επαληθευτεί ή να διαψευστεί στο παρκέ) για εξαιρετική προσθήκη που όμως αδικείται από τον… Νικ Καλάθη. Όχι ότι φταίει αυτός, αλλά όταν επί ένα μήνα και πλέον οι φίλοι του Παναθηναϊκού ακούνε για τον ομογενή γκαρντ και τελικά δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί, η εναλλακτική του είναι φυσικό να μην ενθουσιάζει. Γιατί-καλώς ή κακώς-άλλη η αίγλη ενός ΝΒΑερ που παράλληλα είναι Έλληνας και γνωρίζει άριστα τα κατατόπια κι άλλο ένας άγνωστος στους μη μυημένους Αμερικανός που αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Κι όμως, η εξέλιξη της υπόθεσης Καλάθη ίσως αποδειχτεί κρυμμένη ευλογία για τον Παναθηναϊκό. Όχι φυσικά γιατί θα περίσσευε ένας παίκτης της αξίας του (κάθε άλλο), αλλά γιατί το κόστος της απόκτησής του, που θα ήταν υπερβολικό, πιθανώς να εμπόδιζε την ΚΑΕ να διαθέσει περισσότερα χρήματα για τις υπόλοιπες μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα.

Ο Ντεμάρκους Νέλσον είναι ένας παίκτης που λείπει από τον Παναθηναϊκό. Πολύ δυναμικός, με ηγετικά προσόντα, σούπερ αθλητής και σε αντίθεση με τους περισσότερους γκαρντ συμπατριώτες του καλός οργανωτής και αμυντικός. Του λείπει συνεπές μακρινό σουτ, αλλά μήπως του Καλάθη ή του Ούκιτς (τον οποίο στην ουσία αντικαθιστά) ήταν καλύτερο; Έχει όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ένα εξαιρετικό στήριγμα του Διαμαντίδη συμπληρώνοντας με τα δικά του προσόντα αυτά που χρόνο με το χρόνο μοιάζουν να λείπουν-τουλάχιστον σε διάρκεια-από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Κι όλα αυτά σε μια πολύ πιο οικονομική συσκευασία από του Καλάθη.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμη πολλά για να γίνει πλήρης. Τουλάχιστον έναν ακόμη έτοιμο γκαρντ (με δύο δεν… βγαίνει), πιθανότατα έναν έμπειρο φόργουορντ (θα είναι ρίσκο να επιχειρήσει να βγάλει τη χρονιά με Γιάνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο) και έναν πιο αθλητικό σέντερ (αφού Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδης είναι ευάλωτοι στην άμυνα και οι Παπαγιάννης-Διαμαντάκος «άγουροι»). Και μέσα σε όλα πολλή δουλειά για να «δέσει» (και γρήγορα, αφού ο όμιλος στην Ευρωλίγκα δεν σηκώνει… αστεία) αφού θα πρόκειται για μια διαφορετική ομάδα.

ΥΓ: Καλή αρχή στην Εθνική Ανδρών. Δύο πράγματα «άρεσαν» από την έναρξη της προετοιμασίας. Η απουσία μεγάλων λόγων αφενός, αφού καλύτερα η όποια επιτυχία να έρθει ως ευχάριστη έκπληξη παρά να γεννηθούν προσδοκίες που ίσως να είναι αδύνατο να εκπληρωθούν σε μία τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση. Και τα λόγια των παικτών αφετέρου, που έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι η Εθνική χρειάζεται πιστούς στρατιώτες που γουστάρουν να παίζουν με το εθνόσημο κι όχι «αστέρες» που πριν προσφέρουν σε αυτή αρχίζουν να βαρυγκωμούν. Πηγή: sport-fm.gr

Παγωτό… ΠΑΟΚ!! (pic)

Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει οποιοδήποτε κύπελλο φέτος δε θα το γιορτάσει γεμίζοντάς το σαμπάνια. Γιατί ιδιοκτήτης καταστήματος φρόντισε να υπάρχει… ομώνυμη γεύση παγωτού που κάνει θραύση στη Χαλκιδική!

Παγωτό… ΠΑΟΚ! (pic)
Ο φετινός ΠΑΟΚ θ’ αποδειχθεί στο τέλος τι γεύση θ’ αφήσει στον κόσμο του.

Υπάρχει ήδη ένας τρόπος, ωστόσο, με τον οποίο οι φίλοι του (αλλά και οι υπόλοιποι) γλείφουν τα δάχτυλά τους με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Μέσω της έμπνευσης που είχε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Χαλκιδική να δώσει σε μια από τις γεύσεις παγωτών που διαθέτει το όνομα της αγαπημένης του ομάδας

Με μαρτυρίες κάτω απ’ τις δεκάδες δημοσιεύσεις της φωτογραφίας στο Facebook να συμφωνούν ότι δεν… προλαβαίνει να γεμίζει τα χωνάκια!

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Επικός τρελο-Μπαλοτέλι!! (video)

Τον έχουμε δει να καπνίζει. Να παίζει με τα σημαιάκια του κόρνερ. Να κοροϊδεύει. Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεπέρασε τον εαυτό του και «ξαναχτυπά», σιδερώνοντας την ώρα που διαβάζει για τον... Ιμπραΐμοβιτς!

Επικός τρελο-Μπαλοτέλι! (video)
Η ταυτότητά του λέει πως στις 12 Αυγούστου θα γίνει 24 χρονών. Σε λίγες μέρες δηλαδή.

Μέσα του όμως, ο Μάριο Μπαλοτέλι παραμένει «πιτσιρικάς». Γιατί κάθε στιγμή θα κάνει μια νέα «τρέλα» για να επιβεβαιώσει αυτό τον χαρακτηρισμό και να εντυπωσιάσει όλους εμάς.

Γιατί τον έχουμε δει να καπνίζει, να κοροϊδεύει τους συμπαίκτες του (σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο), να νευριάζει, να τσακώνεται με την… μπλούζα του (τότε που δεν μπορούσε να φορέσει τη «σαλιάρα), να παίζει με το σημαιάκι του κόρνερ, να αδιαφορεί στην προπόνηση (κ.ο.κ).

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Γιατί ο τρελό Super Mario τράβηξε βίντεο όπου κάνει τρία πράγματα ταυτόχρονα (ενδεχομένως και τέσσερα αν βάλουμε και τον παράγοντα... διαφήμιση). Διαβάζει για τον... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σιδερώνει το T-shirt του και «λικνίζεται», προσφέροντας ακόμα μια επική version του.

Δείτε το video από το instagram


Πηγή: sport-fm.gr

Καλές εντυπώσεις στο φιλικό η Νίκη!!

Καλές εντυπώσεις άφησε η Νίκη Βόλου στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Καλές εντυπώσεις στο φιλικό η Νίκη
Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η Νίκη Βόλου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό που έδωσε κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Πήλιο, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Η ομάδα του Βίλιαν Φλουτ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την κυπριακή ομάδα, με αρκετούς Βολιώτες να δίνουν το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Τζιώρας με χτύπημα πέναλτι, το οποίο ήταν και το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Χατζηβασίλης ισοφάρισε για τον Εθνικό, ενώ ο Τζιώρας και πάλι στο 54’ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Ο ρυθμός από κει και πέρα έπεσε, με τον Ολλανδό τεχνικό της Νίκης να αλλάζει αρκετά το σχήμα της ομάδας του και ο Ταλ στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης (46’ Ταμπάκης), Αργυρίου (63’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσουκάνης, Ίβενς (63’ Καταρτζής), Αργύρης (63’ Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης (79’ Καντούτσης), Κορέτα (46’ Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (46’ Σκούρτης), Τζιώρας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Κουντούλ, Φραγκέσκου, Έβερτον, Ταλ, Χριστοφή, Στόλερ, Πιντσέλι, Πράκερ, Ζουνίνιο, Μέλο, Βάλντο.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Λοΐζου, Χατζιάρος, Άκης, Τζέιμι, Ραφαήλ, Κρις, Πογιατζής, Γιαννόπουλος, Χατζηβασίλης.
Πηγή: sport-fm.gr

Άρχισε η σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι! (pics)

Ο Φώτης Κατσικάρης δεν χαρίστηκε στους παίκτες της Εθνικής και από την πρώτη μέρα στο Καρπενήσι άρχισε η σκληρή δουλειά. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Άρχισε η σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι (pics)
Να εκμεταλλευτεί πλήρως τη μία εβδομάδα προετοιμασίας στο Καρπενήσι θέλει ο Φώτης Κατσικάρης. Έτσι μετά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής το μεσημέρι της Τρίτης, το γεύμα και λίγες ώρες ξεκούρασης, άρχισε η σκληρή δουλειά που αφορούσε στο απογευματινό πρόγραμμα φυσική κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα της ΕΟΚ στο Facebook

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr