Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η συνέχεια μετά τον Νέλσον!!

Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές του με τον Ντεμάρκους Νέλσον, αφού αναμένονται 2-3 ακόμη προσθήκες. Τι γίνεται με τις θέσεις των ξένων και η επένδυση σε Κόνιαρη.

Η συνέχεια μετά τον Νέλσον
Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με τον Ντεμάρκους Νέλσον, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, καθώς εκκρεμούν ακόμη 2-3 κινήσεις. Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν σίγουρα έναν ακόμη έτοιμο γκαρντ και πιθανότατα έναν φόργουορντ, ενώ ίσως γίνει μία ακόμη προσθήκη στους ψηλούς. Παράλληλα προχωρά το θέμα της απόκτησης του Αντώνη Κόνιαρη, του 17χρονου γκαρντ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Εφήβων, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανανέωσης/ελληνοποίησης με παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο.

Πλέον οι «πράσινοι» διαθέτουν τέσσερις ξένους, Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα και Γκιστ. Εξ αυτών ο Ουρουγουανός σέντερ έχει ισπανικό διαβατήριο και λογίζεται σαν κοινοτικός, ενώ προσπάθειες να αποκτήσει πολωνικό διαβατήριο κάνει ο Σλότερ. Δεδομένου ότι στις εγχώριες διοργανώσεις επιτρέπονται έξι ξένοι συνολικά και μέχρι τέσσερις μη κοινοτικοί (δεν υπάρχει περιορισμός στην Ευρωλίγκα), ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να αποκτήσει έναν ή δύο-καθώς εξαρτάται από την υπόθεση Σλότερ ο ακριβής αριθμός-μη κοινοτικούς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: