Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Παίρνει Μανκίγιο η Λίβερπουλ!!

Με την φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χαβιέ Μανκίγιο καθώς έχει επέλθει συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το δανεισμό του.

Παίρνει Μανκίγιο η Λίβερπουλ
Μια... ανάσα απ' το Άνφιλντ παρουσιάζεται ο Χαβιέ Μανκίγιο. Τόσο ο αγγλικός, όσο και ο ισπανικός Τύπος αναφέρουν πως ο 20χρονος αμυντικός μετακομίζει στο Νησί για λογαριασμό της Λίβερπουλ, καθώς οι κόκκινοι τα 'χουν βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον μονοετή δανεισμό του.

Μάλιστα, λέγεται πως θα μπει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι που θα ανέρχεται στα έξι εκατ. ευρώ. Ο νεαρός δεξιός μπακ πέρσι αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές με την φανέλα των ροχιμπλάνκος, ενώ ήταν και ο πρωταγωνιστής σε μια σοκαριστική πτώση -που ευτυχώς δεν είχε αρνητικά αποτελέσματα- σε αγώνα με τη Ρεάλ.

Η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη κι ο παίκτης αναμένεται άμεσα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Λίβερπουλ, η οποία πέραν της επίθεσης -με αφορμή και την απώλεια του Σουάρες- ενδιαφέρεται και για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: