Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Και Μπούι και Αμπέντ!!

Το «Ο.Κ.» της Γιουβέντους περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αφού τα έχουν βρει σε όλα με τον Ουασίμ Μπούι. Παράλληλα, προκύπτει αισιοδοξία ότι ο Μεχντί Αμπέντ θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Και Μπούι και Αμπέντ!
Σε πολύ καλό δρόμο είναι για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Ουασίμ Μπουί.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η υπόθεση του Φαούστο Ρόσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού», ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε σε επαφή με τη Γιουβέντους για τον Ολλανδό χαφ που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου από τη θητεία του στον Άγιαξ.

Όπως γράφει η SportDay, με τον 21χρονο άσο οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει η θετική απάντηση των πρωταθλητών Ιταλίας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και οι Ιταλοί δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα σε αυτό.

Ο Μπούι αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, αλλά στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση και για αυτό τον λόγο κρατούν… ζεστή την άλλη λύση που έχουν για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Επιστρέφει ο Αμπέντ

Σε ακόμη ένα φιλικό της Νιούκαστλ πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μεχντί Αμπέντ, αλλά όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή του Βρετανικού συλλόγου στην Αγγλία από τη Νέα Ζηλανδία, ο Αλγερινός χαφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αυτή, τουλάχιστον, τη διαβεβαίωση έχουν οι «πράσινοι», έπειτα από τις νέα επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες με τη διοίκηση της Νιούκαστλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: