Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Επιθεωρητής» Ρανιέρι!!

Έρχεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην Αθήνα την Πέμπτη για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά, να ξεναγηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Εθνική.

«Επιθεωρητής» Ρανιέρι
Εποχή Ρανιέρι ξεκινάει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την άφιξη του Ιταλού να έχει προγραμματιστεί το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Μονακό θα έρθει μαζί με τη σύζυγο του, τον μάνατζερ του και τον δικηγόρο του.

Το πρωινό της Παρασκευής, ο 62χρονος προπονητής, συνοδευόμενος από τον διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Γιάννη Μπεθάνη θα «τσεκάρει» αρχικά τα δύο γήπεδα και τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Αμέσως μετά θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δει από κοντά την έδρα της Εθνικής και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το deal έχει κλείσει στα 800.000 ευρώ ετησίως συν 800.000 ευρώ μπόνους πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας. Το εν λόγω πριμ θα έχει ισχύ εφόσον η «γαλανόλευκη» προκριθεί αήττητη στην τελική φάση. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι διετής ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει εκφράσει την επιθυμία του να υπογράψει για 2+2 χρόνια. Ο πολύπειρος τεχνικός θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ με τρεις Ιταλούς συνεργάτες, ενώ στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή θα ξεκαθαριστεί εάν θα επιλεχθεί κάποιος Έλληνας στο πλευρό του.

Πάντως, μέχρι σήμερα κανείς από την ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο όσον αφορά το μέλλον τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τα συμβόλαια τους έχουν λήξει και κατά πάσα πιθανότατα είναι δύσκολο έως απίθανο να ανανεωθούν. Χωρίς αμφιβολία όμως, το έργο τους όχι μόνο στην Εθνική Ανδρών, αλλά σε όλα τα κλιμάκια της «γαλανόλευκης» κρίνεται επιτυχημένο.

Στο παρελθόν, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει δηλώσει λάτρης της Ελλάδας, οπότε θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την Αθήνα. Ο Ιταλός θα επιστρέψει στη Ρώμη τη Δευτέρα και στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στα νότια προάστια με πρωταρχικό στόχο να αξιολογήσει το ρόστερ της Εθνικής και να επιλέξει τους διεθνείς για το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Ρουμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: