Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η… πρόβα του Παναθηναϊκού!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο την Τετάρτη και προτού… ριχτεί με τα μούτρα στις «μάχες» με τη Σταντάρ Λιέγης. Παίζει ο Πράνιτς.

Η… πρόβα του Παναθηναϊκού
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό που προετοιμάζεται ολοταχώς για τον πρώτο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης την επόμενη εβδομάδα. Πριν απ’ αυτό το ματς, όμως, υπάρχει και το τελευταίο φιλικό του τριφυλλιού, ουσιαστικά στην… πρόβα τζενεράλε!

Αύριο λοιπόν στις 21:00, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα υποδεχθούν στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, με τον Έλληνα τεχνικό να δείχνει ενδεχομένως κάποιες απ’ τις σκέψεις του για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τους Βέλγους. Στα θετικά είναι πως αυτή την φορά -εν αντιθέσει με το φιλικό με τον Παναιγιάλειο- θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Πράνιτς που είναι πανέτοιμος να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μπαϊράμι και Σταματάκης κρίθηκαν εκ νέου ανέτοιμοι και δεν θα δώσουν το «παρών». Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις 5 εναντίον 2 και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να παίζουν δίτερμα σε μικρό χώρο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: