Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Τσαμπουκαλεμένος» ΟΦΗ!!

Απ’ την… αύρα του Γκατούζο πήρε ο ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του για τη νέα σεζόν. Οι Κρητικοί άντεξαν απέναντι στη Ναϊμέγκεν και έδειξαν καλά στοιχεία στο 1-1, μέσα στην Ολλανδία.

«Τσαμπουκαλεμένος» ΟΦΗ
Στο πρώτο του φιλικό για την φετινή περίοδο, ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Ολλανδία με την Ναϊμέγκεν κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο (ανεπίσημο ντεμπούτο) ξεκίνησε μουδιασμένα και οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι στο 28΄σε σουτ του Στέφανιτς. Αργότερα, όμως, οι Κρητικοί ισορρόπησαν και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 35’, όταν από ενέργεια του Σίσιτς ο Λεϊβακαμπέσι σημάδεψε την εστία του και έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη και παρά τις πολλές αλλαγές ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος και είχε δύο καλές στιγμές για να κάνει το 0-2 με τους Περογαμβράκη στο 68’ και τον Πετρόπουλο στο 76’, όμως δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» την άτυπη νίκη. Κι έτσι, οι Ολλανδοί σκόραραν με τον Χέρικ στο 82’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ!

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μακρής,Φραγκουλάκης, Σίσιτς Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Ροβίθης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τους Aγριμάκη, Αρτόλα, Μονιάκη, Τριποτσέρη, Φαζό (84’ Δαμιανάκης), Μακρή (73’ Μπανούσης), Κάλαιτζιτς, Στάθη (67’ Στάθης), Μιλιάζες (84’ Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκη και Πετρόπουλο (78’ Μανιδάκης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: