Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μεταγραφή στα Τρίκαλα!!

Στην απόκτηση του Θανάση Καμαριώτη προχώρησαν τα Τρίκαλα, ενισχύοντας την περιφέρειά του για τη νέα χρονιά στην Α1. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Μεταγραφή στα Τρίκαλα
Με την φανέλα των Τρικάλων θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Θανάσης Καμαριώτης. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου φόργουορντ ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αθανάσιου Καμαριώτη που αγωνίζεται στις θέσεις 1,2 και 3. Ο γεννημένος στις 26/04/1994 και ύψους 2,01 παίκτης ξεκίνησε το μπάσκετ από την Δόξα Δρυμού Θεσσαλονίκης και από το 2008 ήταν μέλος του Ερμή Λαγκαδά που αγωνιζόταν στην Α2. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων».

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Τρίκαλα αφού είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Α1. Από τις λίγες μέρες που βρέθηκα για προπονήσεις στην πόλη των Τρικάλων ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα, την αγαπάει και την στηρίζει. Είναι μία πραγματική οικογένεια και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στα Τρίκαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: