Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Καμία ξεκάθαρη απάντηση»!

171636-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ερωτόκριτος Νταμαρλής.
Τόνισε πως υπάρχει μια πικρία για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα και ανέφερε πως είναι πρόθυμος να παίξει ξανά στους “Κίτρινους” παρά τις συνθήκες που συνάντησε τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής:
Για τα χρόνια που είναι στον Άρη:
“Στον Άρη είμαι περίπου 11 χρόνια. Αρχικά με πήγαινε η μητέρα μου από το χωριό και τα τελευταία επτά χρόνια ζω στην Θεσσαλονίκη. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και ήταν σαν το δεύτερο μου σπίτι ο Άρης. Με πληροφόρησαν πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Πίστευα πως φέτος θα μπορέσω να βοήσω στην Β’ εθνική. Αυτή την απόφαση όμως πήρε ο προπονητής και είναι σεβαστή. Εμένα δεν μου τηλεφώνησε κάποιος και πήγα να δω τι γίνεται με τα λεφτά. Μου είπαν πως δεν με υπολογίζουν αλλά ακόμα δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Τους ρώτησα γιατί άργησαν τόσο πολύ να μου πούνε εφόσον δεν με υπολόγιζαν…“.
Για το πότε λύνεται το συμβόλαιο του:
“Συζητήσαμε χθες και κανονίσαμε μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει λύση της συνεργασίας. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα, είδα τα καλά χρόνια όταν ήμουν μικρός και προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω κάνοντας συμφωνία. Η μόνη πικρία μου είναι αυτό το ξαφνικό τέλος. Περίμενα μια πιο καλή αντιμετώπιση. Δεν μου είπαν τον λόγο που δεν με υπολογίζουν”.
Για τους λόγους που έφτασε εδώ η ομάδα:
“Έχουνε γίνει τα τελευταία 4-5 χρόνια, μπορεί και παραπάνω, πολλά λάθη. Έφευγαν παίκτες, οι διοικήσεις, και όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα τον έφεραν εδώ. Πέρυσι τα καταφέραμε έστω και την τελευταία στιγμή παραμείναμε. Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για τα πιο απαραίτητα. Δεν υπήρχαν λεφτά για βενζίνη, για φαγητό και για το νερό στα αποδυτήρια. Ήμασταν στην ίδια ηλικία και με το πείσμα και την αγάπη για τον σύλλογο τα αφήναμε όλα πίσω και δίναμε τα πάντα στο γήπεδο”.
Για τα σημαντικότερα παιχνίδια που χάθηκαν:
“Είναι τα παιχνίδια με Πλατανιά και τον Λεβαδειακό. Επίσης, ήταν πολύ σημαντική η έδρα μας που δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε. Όταν κερδίζει 3-1 στο 80′ και δέχεσαι μέσα σε 10 λεπτά τρία γκολ, σίγουρα η ψυχολογία πέφτει”.
Για την συνέχεια της καριέρας του:
“Έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, υπάρχει ενδιαφέρον, θα κοιτάξω το καλύτερο για εμένα και σύντομα ελπίζω να βρω ομάδα”.
Για το αν θα πήγαινε ξανά στον Άρη:
“Ήθελα να μείνω και τώρα, οπότε εννοείται πως θα το έκανα. Είναι η ομάδα που με μεγάλωσε και έμεινα χρόνια. Αν ήταν να φύγω ήθελα να την αφήσω στην Α’ εθνική. Αυτό σίγουρα με πονάει”.
Για τις δυσκολίες της φετινή Φούτμπολ Λιγκ:
“Ο όμιλος του Άρη έχει πολύ καλές ομάδες, έφυγαν πολλοί παίκτες, δεν ήρθαν πολλοί, υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα και θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Πάντως το εύχομαι και το ελπίζω να πάνε όλα καλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: