Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Από το πάνω ράφι για εξτρέμ!!

Για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να κινείται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Φήμες για Σισέ και Μιλούνοβιτς ότι κοιτάει η «Ένωση».

Από το πάνω ράφι για εξτρέμ
Σε διαπραγματεύσεις με έναν ακραίο επιθετικό η απόκτηση του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η «Ώρα των σπορ» γράφει ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, την ώρα που μιλούσε με τον Σοζέι Μασούντ, είχε συζητήσεις και με έναν άλλο παίκτη ανάλογου ή και μεγαλύτερου επιπέδου από τον Ιρανό μεσοεπιθετικό.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, ώστε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» να καταφέρει να αποσπάσει τη θετική του απάντηση.

Οι όποιες επαφές γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, αφού στον «Δικέφαλο» θέλουν να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους προτού αποκαλύψουν τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι στην τελική τους ευθεία και θεωρείται θέμα ωρών να υπάρξει (θετική) κατάληξη σε αυτό το θέμα.

Εφόσον κλείσει η υπόθεση του ακραίου μεσοεπιθετικού, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί και για τον σέντερ φορ που χρειάζεται για τη νέα σεζόν για να ολοκληρωθεί ο θερινός μεταγραφικός σχεδιασμός.

Εν τω μεταξύ, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στην ΑΕΚ έχουν αρκετά ψηλά στη σχετική τους λίστα τον Λούκα Μιλούνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τον Σαλίμ Σισέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, και με τους δύο παίκτες φέρεται η «Ένωση» να έχει έρθει σε επαφή.

Ο Μιλούνοβιτς είναι 21 ετών και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, αφού από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του. Είναι 16 φορές διεθνής με την ελπίδων της Σερβίας και έχει πετύχει 5 γκολ. Στον σερβικό σύλλογο τώρα είχε 46 συμμετοχές, έχοντας σε δύο χρόνια σκοράρει 10 φορές.

Από την πλευρά του, ο Αφρικανός εξτρέμ είναι 22 ετών και μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός, όπως έγινε και πέρσι που έπαιζε στην Αρούκα (9 ματς). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: