Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κραταιός ο «Γηραιός»!!

Σε μία πολύ σημαντική νίκη για την άνοδό του στη Super League έφτασε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Κραταιός ο «Γηραιός»!
Σε… τυπική διαδικασία φαίνεται πως θα εξελιχθεί η διαδικασία των πλέι οφ για την άνοδο του Ηρακλή στη Super League. Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, χάρη στο γκολ του Λουκίνα στο 54’.

"Φουριόζοι" μπήκαν στο θεσσαλικό γήπεδο οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και, με εμφανή την επιθετική διάθεση, προσπάθησαν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Στο 8΄ο Λουκίνας ντρίμπλαρε τον Ρίζο, αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία του. Απέναντι με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων βρέθηκε και ο Κυριακίδης στο 30’, όμως έστειλε και αυτός την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Όμως, τελικά η πίεση του Ηρακλή απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Λουκίνας από οριακή θέση εκμεταλλεύτηκε την ασίστ από τον Πασά και έγραψε το 0-1. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα στο διαιτητή της αναμέτρησης, Θάνο, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όμως το πλασέ του Λουκίνα στο 66’ δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο Ολυμπιακός Βόλου, αν και πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο μπρροστά από τα καρέ του Χουάντερσον και ο Ηρακλής πήρε τη σπουδαία νίκη στον Βόλο με 1-0.

Έτσι, ο Ηρακλής έφτασε στην τρίτη φετινή του νίκη σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στους Βολιώτες και δείχνουν ασταμάτητοι στο δρόμο τους προς την Super League, καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ μαζί με την ΑΕΚ με 13 βαθμούς και απέχουν εννέα βαθμούς από τον τρίτο Απόλλωνα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στην πέμπτη θέση με μόλις ένα βαθμό και πλέον τα… όνειρα για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα σεζόν φαντάζουν πολύ μακρινά.


Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74’ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59’ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ (46’ Διαμαντόπουλος)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64’ Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86’ Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78’ Καρασαλίδης)


Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική των play-off:

Δευτέρα 4 Μαΐου
ΑΕΚ-Παναχαϊκή 3-0
(4’ πεν., 68’ Αραβίδης, 90’+2’ Μπακάκης)

Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(48’ Μπαμ Μπαμ)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 0-1
(54’ Λουκίνας)


Η επόμενη (τρίτη) αγωνιστική των play-off:

Σάββατο 9 Μαΐου
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:00)
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (19:00)
Ηρακλής-Παναχαϊκή (19:00)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1) Ηρακλής 13
2) ΑΕΚ 13
3) Απόλλων Σμύρνης 4
4) Λάρισα 3
5)Ολυμπιακός Βόλου 1
6) Παναχαϊκή 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για Τσεχ αν χάσει Γιορίς!!

Για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ αναμένεται να κινηθεί η Τότεναμ σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι ο Ούγκο Γιορίς.
Το μέλλον του Γάλλου τερματοφύλακα βρίσκεται στον… αέρα, καθώς επιθυμία του αποτελεί η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο, οι άνθρωποι των «spurs» ετοιμάζουν από τώρα το πλάνο δράσης τους σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Γιορίς.
Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, η πρώτη επιλογή του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος δεν πρόκειται να περιοριστεί και του χρόνου σε δεύτερο ρόλο στην Τσέλσι και είναι έτοιμος να αφήσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από 11 χρόνια στον σύλλογο.
Ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον Τσέχο γκολκίπερ αν η πρόταση που θα κατατεθεί από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο αγγίξει τα 10 εκατομμύρια λίρες…
*Πηγή: England365.gr*

Θετικά μηνύματα στην Άρσεναλ για Πέδρο!!

Θετικά «ήχησε» στα αυτιά των ανθρώπων της Άρσεναλ η είδηση της ισπανικής ιστοσελίδας «Fichajes.net», ότι η Μπαρτσελόνα προτίθεται το ερχόμενο καλοκαίρι να ακούσει προτάσεις για την πώληση του Πέδρο. Κοντά στα 20 εκ. η τιμή του Ισπανού άσου.
Το όνομα του Αλέξις Σάντες «παίζει» στα ρεπορτάζ της Άρσεναλ και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία είναι μάλλον θετικές για τους Λονδρέζους
Η ιστοσελίδα «Fichajes.net» λοιπόν αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα είναι «ανοιχτή» σε προτάσεις για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Λουίς Ενρίκε.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία πρόταση κοντά στα 20 εκ. λίρες για τον Ισπανό άσο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
*Πηγή: England365.gr*

Σκηνές λατρείας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο!! (video)

Για πολλούς είναι αντιπαθητικός, για άλλους είναι είδωλο και... «ΘΕΟΣ»! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπου και αν πάει γίνεται χαλασμός κόσμου... Είτε για να τον χλευάσουν και να τον βρίσουν είτε για να τον αποθεώσουν, να τον επικροτήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του! 

Την αποθέωση και στο Τορίνο γνώρισε ο σούπερ σταρ της «στρογγυλής Θεάς» με το που έφτασε στην ιταλική πόλη η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το ματς με τη Γιουβέντους.

Ο 30χρονος Πορτογάλος άσος της «Βασίλισσας» δέχθηκε ακόμη μία επίθεση αγάπης από μία νεαρή κοπέλα η οποία στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα επειδή είδε το είδωλο της από κοντά!






 *Πηγή: metrosport.gr*

Και τώρα πάνε για κλάμα χαράς!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης



Ακούω συγκαταβατικά τα μα και ξεμά φίλων Ηρακλειδέων, της παλιάς γενιάς κυρίως ( γριές, με λίγα λόγια γκρινιάρες), στις μεταξύ τους συνομιλίες με περιεχόμενο γενικά του τι μέλει γενέσθαι στα πλέι οφ και ειδικά στο σημερινό παιχνίδι με το Βόλο.

Μάλιστα, με περισσή σκέψη συμπεραίνουν πως απόψε η ομάδα θα τα βρει σκούρα στο Βόλο, μιας και ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη θα επιδιώξει με αποφασιστικότητα να κερδίσει αν και εφόσον θέλει να διεκδικήσει άνοδο στη SuperLeague.

Τέτοια επιφυλακτικότητα ρε συντρόφια, αν και θα έπρεπε να μη με ξενίζει (όντας χρόνια στο κουρμπέτι), αρχίζει να με εκνευρίζει. Χαμογελάω αμήχανα όταν μου ζητάνε τη γνώμη μου και τους παραπέμπω στα δυο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ξάνθη. Τίποτε άλλο. «Μα», επιμένουν, «δεν παίζει ο Ρομάνο».

Τους υπενθυμίζω και άλλα παιχνίδια, στα οποία ο Ηρακλής αναδείχθηκε νικητής χωρίς τον βιρτουόζο και όντως απαραίτητος μέσο του. Είναι και η Λάρισα προσθέτουν. Ε δεν παίζονται οι αφιλότιμοι. Διότι αν και ο φετινός Ηρακλής απέδειξε, ως ομάδα, πως τρέχει σε ράγες χωρίς επιστροφή, ακόμη φοβούνται αρκετοί ότι μπορεί να πισωδρομήσει, όπως πέρσι και πρόπερσι. Ε όχι ρε μόρτες. Ο καθείς εκ των αντιπάλων του Ημιθέου έχει το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι γουστάρει. Κι εμείς πέρσι στα πλέι οφ κάναμε πολλά, αλλά δυστυχώς δεν έφταναν.

Το ίδιο θα συμβεί φέτος για όλους τους υπολοίπους , πλην της ΑΕΚ. Και δεν γίνεται διαφορετικά ρε καρντάσια. Δεν γίνεται γαμώτο, όταν αντικρίζεις κάτι μαντράχαλους μέχρι κει πάνω να κλαίνε σα μωρά στην Ξάνθη και νοιώθεις κι εσύ την ανάγκη να καταβρέξεις τα βλέφαρά σου. Πάμε ρε παιδιά. Ολοι μαζί, με θετική σκέψη, να βρεθούμε κοντά στον Νικόλα και τους μάγκες του. Ο Ηρακλής δεν κάνει πίσω πλέον. 

 *Πηγή: metrosport.gr*

1.09 η νίκη του Πανθρακικού, 11 το διπλό του ΠΑΟΚ, 22 της Ξάνθης!!


Ναι υπάρχουν αδιάφορες ομάδες στην τελευταία αγωνιστική αλλά οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν πως δεν είναι μόνο η αδιαφορία που κρίνει τα αποτελέσματα γι' αυτό και προσφέρει προς τους πελάτες της... εξωφρενικές αποδόσεις.

Πάρτε μερικά παραδείγματα: Η νίκη του Πανθρακικού επί της Ξάνθης δίνει μόλις 1.09 και το διπλό της ομάδας του Λουτσέσκου 22. Την ίδια ώρα  η νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (ενδιαφέρεται για το καλύτερο πλασάρισμά ενόψει και των αναμετρήσεων στα πλέι οφ) δίνει 11 και η επικράτηση του Πανιωνίου μόλις 1.45. Επίσης το πέρασμα του Λεβαδειακού από την έδρα του εργοτέλη (έχει υποβιβαστεί) προσφέρει απόδοση 1.13 ενώ το διπλό του πρωταθλητή Ολυμπιακού επί του Πλατανιά 4.60.

Άντε και σε καλή μεριά...
*Πηγή: metrosport.gr*

Τέλος στην παρεξήγηση!!

Το θέμα που είχε προκύψει μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιώργου Μπούζου φαίνεται πρέπει να θεωρείται λήξαν, με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis 95.5 FM να ζητά συγνώμη για την παρεξήγηση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε διακόψει την ραδιοφωνική συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Μπούζο, δημοσιογράφο του σταθμού καθώς θεωρήθηκε πώς δεν τήρησε όσα είχαν συμφωνηθεί.
Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, απέστειλε επιστολή ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και με την διαβεβαίωση του δημοσιογράφου ότι δεν θα ξανασυμβεί. Το θέμα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θεωρείται λήξαν και αποδίδεται στην κακιά στιγμή.
*Πηγή: superbasket.gr*

Το δεύτερο «αστέρι» του Αρη!! (vid)

Το τρίτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο κατακτούσε πριν από 12 χρόνια ο Αρης, όταν επικράτησε της Πρόκομ Τρεφλ στην παράταση με 84-83 με καλάθι του Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς στον τελικό του Champions Cup στις 4 Μαΐου 2003.

Διαβάστε το αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας του Αρη (arisbc.gr) για το δεύτερο «αστέρι» που έραψε στην φανέλα της η ομάδα, μια τέτοια μέρα πριν από 12 χρόνια…

«Ο Ουίλι Σόλομον εκτελούσε τη δεύτερη βολή του, η οποία θα έστελνε τον τελικό του Champions Cup ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Προκόμ Τρεφλ στην παράταση. Όμως η μοίρα, ή πιο σωστά οι αλτικές ικανότητες του Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, επιφύλλασαν ένα καλύτερο «σενάριο» για την ομάδα μας. Με καλάθι του ομογενούς φόργουορντ, ο ΑΡΗΣ κέρδισε την πολωνική ομάδα με 84-83 και κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και συνολικά 20ό τίτλο της ιστορίας του, «ράβοντας» το δεύτερο αστέρι στη φανέλα του.
Ήταν 4 Μαΐου του 2003, όταν η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της, για τον τελικό του Champions Cup, στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Μία μέρα νωρίτερα, ο ΑΡΗΣ είχε αποκλείσει, στον ημιτελικό, τη Χέμοφαρμ και 73-66. Η Προκόμ ήταν πολύ καλή ομάδα (στη συνέχεια καθιερώθηκε για κάποια χρόνια στην Ευρωλίγκα) και είχε τον έλεγχο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Όμως στο τέλος η ψυχή των παικτών του ΑΡΗ και η ενέργεια που πήραν από το κατάμεστο «Παλέ», δεν άφησαν την κούπα να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Το επιθετικό ριμπάουντ του Ραΐτσεβιτς και το καλάθι του με ταμπλό, έγραψαν το τελικό 84-83 και η γιορτή μόλις είχε αρχίσει…
Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ κατέκλυσαν το παρκέ του Αλεξανδρείου (και νυν «Nick Galis Hall», γιορτάζοντας μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του τροπαίου. Η γιορτή συνεχίστηκε στο Λευκό Πύργο, όπου χιλιάδες φίλοι της ομάδας έκαναν… τη νύχτα μέρα. Αργότερα, ο ΑΡΗΣ γιόρτασε το ευρωπαϊκό κύπελλο σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 36-40, 57-63, 84-83.
ΑΡΗΣ: Σόλομον 32 (7/11δ., 4/14τρ., 5ασ.), Ραΐτσεβιτς 9 (8ρ.), Λάππας 5, Νικολαΐδης 1, Γκαγκαλούδης 12 (1), Αγγέλοφ 2, Λικχολίτοφ 6 (7ρ.), Στακ 14 (17ρ.), Γκργκατ 3.
ΠΡΟΚΟΜ: Ζίντεκ 5 (1), Βράνκοβιτς 10, Κρζίκαλα 3 (1), Μασιούλις 3 (1), Φούλερ 1, Μάρκοβιτς σ25 (3), Μπάρι 7 (1), Γιάγκοντνικ 10 (2), Μασκολιούνας 6 (2), ΜακΝολ 13.».

Φωτογραφία: arisbc.gr




Η εξήγηση Γιαννακόπουλου!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 FM καθώς όπως υποστηρίζει δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνηθεί με τον παραγωγό.
Ο Γιώργος Μπούζος, ο δημοσιογράφος του Metropolis, είχε ζητήσει την ραδιοφωνική συνέντευξη στον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος συμφώνησε να φιλοξενηθεί στον «αέρα» με μόνη απαίτηση να μην αναφερθούν στα γεγονότα του Σαββάτου (02/05) που στιγμάτισαν το ντέρμπι των «αιωνίων», με τον δημοσιογράφο να δεσμεύεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, καθώς ο δημοσιογράφος επέμεινε να κάνει ερωτήσεις αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και για τον λόγο αυτό ο κ.Γιαννακόπουλος διέκοψε την συνομιλία τους. Ακολούθησε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis για την τακτική του κ. Μπούζου.
*Πηγή: superbasket.gr*

Σιγά το πρόβλημα!!

Μπορεί η καλή εμφάνιση να μην ήρθε, όμως το άγχος έφυγε. Ο Αραβίδης (2), πήρε στην πλάτη του στο άδειο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, που στο φινάλε πέταγε κι έφτασε στο 3-0 επί της Παναχαϊκής με γκολάρα του Μπακάκη.

Σιγά το πρόβλημα!
Την νίκη, που θα την έβγαζε απ’ το άγχος της εμφάνισης και της ήττας στο «Καυταντζόγλειο», πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή. Μπορεί η εικόνα της ομάδας του Δέλλα στο άδειο ΟΑΚΑ (τελευταία αγωνιστική κεκλεισμένων) να μην είχε κάτι το ιδιαίτερο, όμως ο Χρήστος Αραβίδης έδιωξε τα σύννεφα, οδηγώντας την με δύο γκολ στη νίκη 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε με σουτάρα ο Μπακάκης.

Ο 26χρονος φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 68ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κλειδώνοντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο στα πλέι-οφ της Football League. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες στο φινάλε, όμως κατάφεραν να φτάσουν και σε άλλο τέρμα στην εκπνοή με τον διεθνή μπακ.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα, ενώ η ομάδα της Αχαΐας παίζει στο «Καυταντζόγλειο» με τον Ηρακλή.

Το ματς:



Από νωρίς αφεντικό έγινε η ΑΕΚ στο ματς. Η εντολή του Τραϊανού Δέλλα για γρήγορο γκολ έγινε πραγματικότητα μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Αραβίδης ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» έπειτα από παράβαση -ήταν- του Κάργα. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα στην για την «Ένωση» που είχε την μπάλα στα πόδια της, χωρίς να έχει το άγχος. Από την πλευρά της, η Παναχαϊκή είχε σχετικά καλή αμυντική λειτουργία, όμως με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ, δεν ενόλχησε ιδιαίτερα τον Ανέστη.

inner

Σταδιακά, οι Πατρινοί κατάφεραν να ανεβάσουν τις γραμμές τους και να βγουν για πρώτη φορά στην επίθεση, με οργανωμένες προσπάθειες. Η «Ένωση» έδειξε να μην πατάει καλά και να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη, που λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 31’, όμως ο Μαρουκάκης δεν πλάσαρε σωστά και ο Ανέστης έδιωξε με το πόδι κρατώντας το «μηδέν». Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ξυπνάνε μετά την πίεση που δέχτηκαν, έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Πλατέλλα στο 45’, όμως θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα σουτ του Μπουντόπουλου βρήκε στο δοκάρι.

Η προβληματική εικόνα της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Παρότι οι παίκτες του Δέλλα έδειξαν πιο κεφάτοι στο ξεκίνημα, δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς και η Παναχαϊκή βρήκε και πάλι την ευκαιρία να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτή την φορά η αντίδραση της «Ένωσης» ήταν σωστή, καθώς δεν έμεινε πίσω και έψαξε το δεύτερο γκολ – έστω και με αντεπιθέσεις. Από μία τέτοια φάση «καθάρισε» το ματς ο Αραβίδης, αφού είδε το τείχος να ανοίγει έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ και έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου (68’).

inner

Μετά το 2-0 όλα έδειχναν να έχουν κριθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Πατρινοί παραδόθηκαν και η ΑΕΚ, έχοντας πια στο τσεπάκι τη νίκη, έδειξε να «λύνεται». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για να «ανοίξουν» κι άλλο το σκορ, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Τζανετόπουλου στο 87’. Ενώ όλα έδειχνα πως το μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν θα άλλαζε κάτι, ο Μιχάλης Μπακάκης με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0 για την Ένωση.



Οι συνθέσεις:



ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (88’ Φαγέ), Πλατέλλας (83’ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους

Στον πάγκο: Βούρας, Ντούνης, Ζόριτς, Ρόβας, Σοϊλέδης

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα (78’ Χαρτσιάς), Στεργίδης (75’ Κυβελίδης), Χοτζάλι (46’ Χούσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

Στον πάγκο: Δήμιζας, Μασούρας, Κορέτα, Φουρλάνος

Διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μήνυση στον Φύσσα από τον Σπανό!!

Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Γιώργος Σπανός κατά του Τάκη Φύσσα. Αύριο δίνει το «παρών» στον ανακριτή ο πρόεδρος του Ατρόμητου.

Μήνυση στον Φύσσα από τον Σπανό!
Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Γιώργος Σπανός κατά του Τάκη Φύσσα μετά από τα όσα είχε υποστηρίξει ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

Η αντίδραση αυτή έγινε μια ημέρα πριν την παρουσία του προέδρου του Ατρόμητου στον ανακριτή και αύριο όταν περάσει από τα γραφεία του στην Ευελπίδων θα έχει μαζί του και τα σχετικά έγγραφα.

Εκτός αυτών ο Γιώργος Σπανός πρόκειται να καταθέσει και αγωγή κατά του Τάκη Φύσσα με την οποία θα ζητά και αποζημίωση.

Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Φύσσας είχε καταθέσει ενόρκως στον ανακριτή ότι ο Σα Πίντο του είχε μεταφέρει ότι οι διοικούντες του Ατρόμητου τον είχαν υποχρεώσει να μην χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέψεις για Έμερι στη Μίλαν!

Ο Ουνάι Έμερι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του επίδοξου νέου ιδιοκτήτη της Μίλαν, Μπι Ταουτσαεμπόλ, για την τεχνική ηγεσία της από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σκέψεις για Έμερι στη Μίλαν
Ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εκλεκτός είναι ο Κάρλο Αντσελότι ο οποίος εκτιμάται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο επειδή δύσκολα θα μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιταλού και παράλληλα να ενισχύσει και το ρόστερ, έχει στρέψει το βλέμμα στον προπονητή της Σεβίλλης.

Μάλιστα, οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μίλαν για τον Έμερι έχουν φτάσει και στα αυτιά των διοικούντων την Σεβίλλη και έτσι «τρέχουν» τις διαδικασίες για ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μακάμπι και Αρμάνι πάνε… NBA!!

Δύο αναμετρήσεις στις ΗΠΑ, σε Σικάγο και Νέα Υόρκη, θα δώσουν τον προσεχή Οκτώβρη Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο του «Euroleague Basketball World Tour 2015».

Μακάμπι και Αρμάνι πάνε… NBA!

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, δύο παραδοσιακές ομάδες της ηπείρου μας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αρμάνι Μιλάνο, θα τεθούν αντιμέτωπες τον προσεχή Οκτώβρη σε Σικάγο (1/10) και Νέα Υόρκη (4/10) στο πλαίσιο του «Euroleague Basketball World Tour 2015».

«Μετά από αρκετά χρόνια που στέλνουμε τις ομάδες μας στις ΗΠΑ για το “World Tour” της Ευρωλίγκας, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εκεί θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου και πρόσθεσε:

«Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν από μπάσκετ και γι’ αυτό πιστεύουμε πως θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκας. Η Μακάμπι και η Αρμάνι είναι ιστορικές ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά παράλληλα θεωρούμε πως το στιλ παιχνιδιού τους θα αρέσει στους φιλάθλους του Σικάγου και της Νέας Υόρκης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναζητώντας έναν "δράκο"

O Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ο λάθος άνθρωπος, σε λάθος ομάδα, τη λάθος στιγμή.
O Σωτήρης Μανωλόπουλος θα γίνει μεθαύριο ο 4ος προπονητής του Παναθηναϊκού μέσα σε λιγότερο από 15 μήνες. "Υπηρεσιακός", υποτίθεται. Μέχρι νεωτέρας.
Υπηρεσιακός όμως ήταν και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, μέχρι που κατέκτησε τον τίτλο της Α1 με απίστευτη ανατροπή και έφερε τη διοίκηση σε δύσκολη θέση. Η απόφαση για αντικατάστασή του πρωταθλητή "Φράγκι" με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν τόσο ακατανόητη όσο και η απόλυση του Αργύρη Πεδουλάκη λίγους μήνες νωρίτερα.
Λάθος κινήσεις, σε λάθος χρονικό σημείο, με λάθος πρόσωπα. Τώρα που απομακρύνθηκε ο Ιβάνοβιτς, προτάθηκε το πόστο του στον Αλβέρτη, προφανώς μέχρι το τέλος της περιόδου. Η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά, για πολλοστή φορά.
Η φημολογία που ξεκίνησε πριν από μήνες από το ΟΑΚΑ επιμένει ότι ευσεβής πόθος του προέδρου είναι κάποιος που δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας όμως δεν σηκώνει το τηλέφωνο.
Στο μεταξύ, ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναϊκό το τελευταίο 15μηνο, ο Δημήτρης Πρίφτης, αφέθηκε να αποχωρήσει ανενόχλητος και έπιασε δουλειά στον Άρη. Και οι αιθεροβάμονες βλέπουν στο βάθος το φάντασμα του ...Ομπράντοβιτς.
Οι καραμπόλες της Πρωτομαγιάς έβγαλαν Μανωλόπουλο, άγνωστο μέχρι πότε. Ο καημένος ο Σωτήρης, που πέρυσι τέτοιες μέρες ήταν βοηθός του πρωτόπειρου Αλβέρτη, κοιμάται τις νύχτες με ζουρλομανδύα. Καλείται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες Σωτήριος, όνομα και πράγμα.
Ο Ιβάνοβιτς κύριος ήλθε και κύριος φεύγει. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν χρειαζόταν κύριο, αλλά πολεμιστή. Έναν πολεμιστή μπαρουτοκαπνισμένο στα μαρμαρένια αλώνια της Ελλάδας, κύριο όχι του εαυτού του αλλά των αποδυτηρίων.
Κάποιον που θα μπορούσε να μιλήσει στο θυμικό των παικτών και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει την ισχυρή κληρονομιά των προκατόχων του. Κάποιον, τέλος, ικανό να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τον ηφαιστειώδη πρόεδρο της ΚΑΕ.
Ο Ιβάνοβιτς έγινε πολύ γρήγορα ξένο σώμα. Η απόλυσή του ήταν μία πολύ εύκολη υπόθεση. "Ευχαριστούμε, αντίο και να μη μας γράφεις". Λίγο ακόμη και θα του έλεγαν να πάει στα τσακίδια.
Βεβαίως, απέτυχε. Όχι παταγωδώς, αλλά απέτυχε. Τα αποτελέσματα μπορεί να κολακεύουν τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά η εικόνα της ομάδας μέσα στο 2015 είναι οικτρή.
Δεν υπάρχει αγωνιστικό πλάνο ούτε ειρμός ούτε ψυχολογία. Η άμυνα πάνω στην οποία χτίστηκε η καλή πορεία του φθινοπώρου εξατμίστηκε. Συνεργασίες και αυτοματισμοί εμφανίζονται στο παρκέ μόνο όταν κατεβάσει κάτι από την κούτρα του ο Διαμαντίδης.
Τα αποθέματα ενέργειας εξανεμίστηκαν γρήγορα, αφού το rotation εξαντλείται σε 7-8 παίκτες, συχνά προχωρημένης ηλικίας. Ο πάγκος άφηνε την ομάδα αβοήθητη, ιδίως στα τελευταία λεπτά αμφίρροπων αγώνων.
Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πνευματικά ανέτοιμος και με καπέλο αδειανό από εμπνεύσεις.
Παίκτες που υπήρξαν ή θα μπορούσαν να γίνουν σημαντικοί για την ομάδα (όπως ο Νέλσον και ο Λαουάλ) παραγκωνίστηκαν, ενώ άλλοι (Σλότερ, Μαυροκεφαλίδης) είδαν τον ρόλο τους να μειώνεται.
To uptempo μπάσκετ που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ιβάνοβιτς εμφανίζεται πια μόνο όταν πατάει το γκάζι ο μετρ του είδους Νίκος Παππάς.
Αλλά πόσο uptempo να αντέξει ο Παναθηναϊκός των 35άρηδων; Πόσο καύσιμο έχει ακόμη το ρεζερβουάρ του Διαμαντίδη, του Φώτση και του Μπατίστα;
Εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ποντάρει περισσότερο στην κόπωση και στον πιθανό κορεσμό του Ευρωπαίου Ολυμπιακού, παρά στην ίδια του τη δύναμη.
Το κληροδότημα του Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκού εστιάζεται κυρίως στη μπασκετική ενηλικίωση του Παππά και του Γιάνκοβιτς, οι οποίοι απέκτησαν νοοτροπία πρωταγωνιστή και έγιναν παίκτες Εθνικής ομάδας μέσα σε μισή σεζόν.
Δεν στοιχειοθετεί βεβαίως ελληνοποίηση αυτή η εξέλιξη, αφού οι δύο παίκτες βρίσκονται σε ηλικία (25) ωριμότητας. Οι πιτσιρικάδες που αποκτήθηκαν την τελευταία διετία έμειναν σε τρίτους ρόλους ή στην κερκίδα, ακόμα και όσοι (Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης, Παπαγιάννης) είχαν τη μαγιά για να διεκδικήσουν ρόλο ή ρολάκι.
Εδώ δεν φταίει ο Ιβάνοβιτς, ούτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ανανέωση του ελληνικού πυρήνα της ομάδας έπρεπε να γίνει με συντονισμένες (και όχι σπασμωδικές) κινήσεις από την εποχή του Ομπράντοβιτς, του Παύλου και του Θανάση.
Ο Ολυμπιακός έκανε θραύση στο παζάρι των αμούστακων και έφτιαξε μία ομάδα γεμάτη νιάτα, ενώ ο Παναθηναϊκός θυμίζει γέρικο άλογο στην ανηφοριά. Και πασχίζει να καλύψει το χαμένο έδαφος σουτάροντας τετράποντα και πεντάποντα...
Η απόκτηση των κορυφαίων της επόμενης και μεθεπόμενης γενιάς ήταν η κορυφαία στιγμή της τωρινής διοίκησης, αλλά το εγχείρημα απαιτεί χρόνο και υπομονή. Και προπονητές ικανούς να αξιοποιήσουν το ακατέργαστο υλικό.
Η ψήφος του Παναθηναϊκού στον Ιβάνοβιτς αποδείχθηκε σφάλμα. Ό,τι τελειώνει σε -ιτς δεν είναι απαραίτητα χρυσός.
Αντίθετα με όσα διέδιδαν οι παπαγάλοι του οπαδικού τύπου, ο Μαυροβούνιος ουδέποτε στην καριέρα του υπήρξε "δάσκαλος" για νέα παιδιά. Στην Τάου και στη Μπαρτσελόνα δούλευε πάντοτε με πρωτοκλασάτους αστέρες και με έτοιμους ρολίστες. Οχι με 17χρονα μειράκια.
Ούτε είναι ο Ιβάνοβιτς προπονητής από το πάνω ράφι, για ομάδα που ψάχνει τον επόμενο Ομπράντοβιτς. Προσωπικότητα, ναι. Προπονητάρα, όχι.
Η προσαρμοστικότητα δεν ήταν ποτέ το μεγάλο του προσόν. Η φιλοσοφία του παραμένει απαράλλαχτη είτε έξω βρέξει είτε χιονίσει είτε βγάλει ήλιο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος. Η ξεροκεφαλιά είναι το μεσαίο του όνομα.
Αλλά τι ακριβώς του ζητήθηκε; Αναδόμηση ή τίτλοι; Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσουν αυτά τα δύο. Αν κρίνω από τις επιλογές του Ιβάνοβιτς, η προτεραιότητά του ήταν τα αποτελέσματα. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τη δική του αλήθεια, όταν σπάσει τη σιωπή του.
Στο τελευταίο μου live chat, κάποιος αναγνώστης με ρώτησε ποιον θεωρώ ιδανικό προπονητή για τον Παναθηναϊκό. Η απάντησή μου ήταν η εξής: "Σε μιαν άλλη ζωή, θα διάλεγα τον Παναγιώτη Γιαννάκη". Επειδή τον θεωρώ ιδανικό για να δουλέψει με τους 18χρονους και με τους 19χρονους.
Δεν περίμενα ότι το όνομά του θα έπεφτε στ'αλήθεια στο τραπέζι, μετά απ'όσα συνέβησαν στη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό. Εκτοτε διαψεύστηκε, οπότε πάμε παρακάτω.
Εάν ο Παναθηναϊκός βρει έναν Γιαννάκη για τον πάγκο του, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον του. Υπάρχουν κι άλλοι σαν τον "δράκο" και είναι, σχεδόν όλοι, Έλληνες. Ορισμένοι φορούσαν την πράσινη φανέλα μέχρι προχθές.
Όσο κι αν μιλάμε για μαγαζί γωνία, δεν θα είναι εύκολη η διαπραγμάτευση με μία παρορμητική διοίκηση που απέλυσε έναν προπονητή Φεβρουάριο μήνα και άλλον έναν στις αρχές του Μάη, έναν μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου του.
Τουλάχιστον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε τον Ολυμπιακό Οκτώβριο και είχε μπροστά του ολόκληρη χρονιά για να προσθέσει τη σφραγίδα του. Πάνω σε στέρεες, επισημαίνω, βάσεις.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ντέρμπι από... αποδυτήρια!!

Ρίβερ και Μπόκα Τζούνιορς προσπάθησαν να τα... βρουν, αλλά στο ντέρμπι όλα άλλαξαν! Επιθέσεις οπαδών και ματς από τα... αποδυτήρια.
Μπορεί Ανχελίσι και Ντ' Ονόφριο να έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου και να εξέφρασαν την επιθυμία του για εξομάλυνση των σχέσεων των δυο ομάδων, ωστόσο στην Αργεντινή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Οπαδοί της Μπόκα επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ρίβερ, ενώ και η διοίκηση της ομάδας αντί για... προεδρική σουίτα έμεινε στα αποδυτήρια και είδε το ματς από τηλεόραση! Οι δικαιολογίες των ανθρώπων της Μπόκα δεν έπεισαν... 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Το... Grexit γίνεται στην Ινδονησία!!

Με οριστικό αποκλεισμό απειλεί η FIFA την Ινδονησία. Συμπληρώθηκαν τρεις εβδομάδες χωρίς πρωτάθλημα, λόγω της διαμάχης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ομοσπονδία!
Το ελληνικό ποδοσφαιρικό δράμα εδώ και τρεις εβδομάδες έχει μεταφερθεί στην Ινδονησία. Σχεδόν ίδιο σενάριο με πρωταγωνιστές κυβέρνηση και ομοσπονδία. Σε ρόλο «μπαμπούλα» η FIFA. Μεγάλος χαμένος, το ποδόσφαιρο το οποίο λατρεύουν οι κάτοικοι της αχανούς χώρας.
Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις ετοιμάζεται να περάσει σε πράξεις.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κυβέρνηση της απείλησε με αποβολή από το πρωτάθλημα δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας.
Πρόκειται για τις Περσέμπαγια Σουραμπάγια και Αρέμα λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων. Οι δύο σύλλογοι αντέδρασαν σε αυτό το ενδεχόμενο.
Άλλωστε έχουν ισχυρό έρεισμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ινδονήσιας. Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και το πρωτάθλημα ανεστάλη για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες!

Η παρέμβαση της κυβέρνησης προκάλεσε την οργή της FIFA κάνοντας λόγο για παραβίαση του άρθρου 29. Η Παγκόοσμία Ομοσπονδία όπως στην περίπτωση της Ελλάδας και την παρέμβαση της UEFA, έτσι και εδώ ζητάει αναδίπλωση από την κυβέρνηση της ασιατικής χώρας προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος.
Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, ενώ δεν έχει παρατηρηθεί καμία πρόοδος. Οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για το ποδόσφαιρο της Ινδονησίας καθώς ο αποκλεισμός είναι ορατός!
Οι ξένοι παίκτες ανάμεσα τους και ο Κύπριος φορ Αλέκος Αλέκου, αγωνιούν για το μέλλον τους. «Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Περιμένουμε ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά. Σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα θα γίνει ερασιτεχνικό», τόνισε στο gazzetta.gr ο πρώην παίκτης της Τζαζ Πόρι.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δέκα ερυθρόλευκες εικόνες!!

Ο Ηρακλής Αντύπας μοιράζεται με τους αναγνώστες του gazzetta.gr 10 εικόνες που του έμειναν από τη φιέστα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Είναι αμέτρητες οι εικόνες που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας από την εξαιρετική φιέστα που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται πλούσιος πρόλογος και πάμε να θυμηθούμε τις κυριότερες.
1) Ένα Καραϊσκάκη γεμάτο παιδιά, με μπλούζες των αγαπημένων τους παικτών. Ξεκάθαρα, τις περισσότερες προτιμήσεις είχε ο Τσόρι…
2) Αυτά τα χαμογελαστά ερυθρόλευκα πλασματάκια, τρελάθηκαν από την χαρά τους με τις σημαίες που είχαν τοποθετήσει οι Πειραιώτες σε κάθε κάθισμα.
3) Η είσοδος στο ημίχρονο των γυναικείων ομάδων πόλο και βόλεϊ του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια γνώρισαν την αποθέωση και όταν επέστρεψαν στις εξέδρες, δεν σταμάτησαν να βγαίνουν φωτογραφίες…
4) Η επιλογή των ανθρώπων της ΠΑΕ να τιμήσουν τον τεράστιο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη, βρήκε σύμφωνους τους φίλους της ομάδας. Κιχ, δεν ακουγόταν στο γήπεδο όταν ο κόσμος έβλεπε στα μάτριξ, στιγμές από τη ζωή του και άκουγε τα τραγούδια του.
5) Η είσοδος των 90 πιτσιρικάδων από τις σχολές του Ολυμπιακού, στη βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Unicef. Ζούσαν το όνειρο τους οι εκκολαπτόμενοι αστέρες, πατώντας τον αγωνιστικό χώρο του Ναού…
6) Οι συλλεκτικές σημαίες των πρωταθλημάτων. Τις κρατούσαν νεαροί αθλητές που κατά την είσοδό τους, ακούστηκε ο πρώτος ύμνος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.
7) Η είσοδος των παικτών με τις προσωπικές τους επιλογές. Από το «eye of the tiger» του Μιλιβόγεβιτς στη σάμπα του Σαντάνα, ο οποίος διασκέδασε στη φιέστα, έστω και αν δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ενδιάμεσα βέβαια, η επιλογή του Αφελάι, έκλεψε την παράσταση. Άκου, Παντελίδη…
8) Το αρχικό δάκρυ του Μέγερι, που μετατράπηκε σε κλάμα. Μεγάλη υπόθεση και τεράστια η οικογένεια του Ολυμπιακού. Κι φυσικά και το κλάμα του Φουστέρ για τον φίλο του…
9) Η είσοδος του Μανιάτη με σπριντάκια, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι η επιστροφή του δεν αργεί.
10) Η ώρα της κούπας. Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι αρχηγοί του Ολυμπιακού την σήκωσαν στον αέρα, το Καραϊσκάκη μετατράπηκε σε ηφαίστειο. Οι φίλοι της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο, διψούν για τέτοιες στιγμές και δεν είναι κορεσμένοι. Διψούν για τίτλους. Άντε, και του χρόνου…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ζήτησε συγγνώμη ο Νεϊμάρ!!

Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα είναι πλέον... ήρεμα, με τον Νεϊμάρ να ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του!
Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες βρίσκουν δίχτυα διαρκώς και η Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η τριπλέτα των Καταλανών έχει σκοράρει 109 γκολ και είναι έτοιμη να σπάσει το τρελό ρεκόρ των Μπενζεμά, Κριστιάνο, Ιγουαΐν. Παράλληλα, το κλίμα είναι ήρεμο, μιας και ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη μετάνοιά του για τα όσα συνέβησαν στο ματς του Σάντσες Πιθχουάν, τότε που είχε αποχωρήσει για τα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του. Ο Βραζιλιάνος είχε ακούσει προσεκτικά τους αρχηγούς, κλείδωσε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια όπου ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Περιμένει τους NBAers η Τουρκία!!

Θετικοί στο να συμμετέχουν με την εθνική ομάδα της Τουρκίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ είναι οι διεθνείς που αγωνίζονται στο NBA, εκτός του Τούρκογλου που έχει αποσυρθεί, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Περιμένει τους NBAers η Τουρκία!
Αρκετά δυνατή ομάδα αναμένεται να κατεβάσει η Τουρκία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας δήλωσε πως έχει εισπράξει το «ναι» από τους διεθνείς που αγωνίζονται στο NBA, εκτός φυσικά από τον Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αυτή τη στιγμή στο «μαγικό κόσμο» αγωνίζονται οι Ενές Καντέρ, Ομέρ Ασίκ, Φουρκάν Αλντεμίρ και Ερσάν Ιλιασόβα: «Πριν από λίγο καιρό, ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας συναντήθηκε με όλους τους παίκτες στις ΗΠΑ. Όλοι είπαν πως θέλουν να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα. Ο Χέντο Τούρκογλου είχε αποσυρθεί την περσινή χρονιά, άρα περιμένουμε όλους τους υπόλοιπους εκτός από εκείνον», δήλωσε σχετικά ο Αταμάν.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος κόουτς ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν ως νατουραλιζέ ο Τζόρνταν Φάρμαρ ή ο Μπόμπι Ντίξον, με τον τελευταίο να απαντά πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια σκέψη: «Αυτή στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη. Ο Εμίρ Πρέλντζιτς είναι μία τέτοια περίπτωση που έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Εάν δεν παίξει φέτος, τότε θα βασιστούμε στους υπόλοιπους διεθνείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ελπίδα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Ως εγγύηση για την ποιότητα του πρωταθλήματος και ελπίδα για τη βελτίωσή του χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την υπογραφή της επέκτασης συμβολαίου τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Nova μέχρι το 2019.

«Ελπίδα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα»
Ως εγγύηση για την ποιότητα του πρωταθλήματος και ελπίδα για τη βελτίωσή του χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Nova μέχρι και το 2019.

«Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τη Σούπερ Λίγκα. Είμαστε χαρούμενοι που στη δύσκολη αυτή συγκυρία έχουμε συμβόλαιο μέχρι και το 2019 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής και συνέχισε:

«Είναι κάτι που σημαίνει ότι η κάθε ομάδα θα έχει ένα σίγουρο έσοδο. Αυτό μας δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο κ.Μποροβήλος ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι –τελικά- δεν θα υπάρξει αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική», ανέφερε.

«Υπογράψαμε την επέκταση της συμφωνίας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό», ήταν το σχόλιο του διευθύνοντα συμβούλου της NOVA, Πάνου Παπαδόπουλου.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι το νέο συμβόλαιο αφορά για επέκταση της συνεργασίας από το 2017 μέχρι και το 2019. Από τη συμφωνία αυτή έχουν μείνει εκτός οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Το… Baskexit του Κοντονή!!


Αργά και βασανιστικά κυλούν από το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά τη λήξη του περίφημου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τα λεπτά. Ακόμα και τα δευτερόλεπτα.
Γράφει ο Άγγελος Αρτελάρης.
Το… Baskexit του Κοντονή
Κυρίως, για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε δίκαια μέσα στο ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση για το ελληνικό μπάσκετ. Ορισμένοι εκ του ποδοσφαίρου, διαπιστώνοντας ότι το άθλημά τους βρέθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη «μέση του κυκλώνα», ελέω νομοσχεδίου Κοντονή, προσπάθησαν να βγουν από το κάδρο. «Για το μπάσκετ δεν υπάρχει Grexit; Δεν είδατε τι έγινε στο ΟΑΚΑ;» αναρωτιόντουσαν με …ανεβασμένο ηθικό από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Όχι, βέβαια, δεν ευθύνονται αυτοί για το διχασμό που προκαλεί το νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Αντέδρασαν ως γνήσιοι παράγοντες, οι οποίοι θέλουν να «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» για να μην πλεονεκτεί. Περίμεναν, εν προκειμένω, με το τουφέκι και μόλις την είδαν να περνάει αμέριμνη, την πυροβόλησαν. Εκμεταλλεύτηκαν ένα ντέρμπι ειδικών συνθηκών, το οποίο για περίπου 39 λεπτά ήταν σχεδόν άριστο από αγωνιστικό επίπεδο αλλά και από θέμα συμπεριφοράς των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Δυστυχώς, όταν δίνουν το «παρών» σε μια αναμέτρηση 20.000 φίλαθλοι θα βρεθούν και οι 20-30 που θα διαταράξουν το κλίμα. Βεβαίως και δεν δικαιολογούμε τα όσα είδαμε στο ματς του ΟΑΚΑ, καθ’ ότι ποινικά ελεγχόμενοι είναι όσοι πέταξαν αντικείμενα στο παρκέ με συνέπεια να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των προπονητών, εν τούτοις, στην πολιτεία πρέπει να επιρρίψουμε τη βασική ευθύνη των επεισοδίων.
Όταν ο Σταύρος Κοντονής θεωρεί «φέουδο» το χώρο το οποίο διοικεί, εν προκειμένω του αθλητισμού, όταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του αποφασίζουν την ποινή αλλά και το ύψος αυτής σε συλλόγους ακόμα και Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, όταν από τον «εξονυχιστικό έλεγχο» της αστυνομίας περνούν κροτίδες και αντικείμενα, όταν αυτοί οι 20-30 δεν συλλαμβάνονται επί τόπου, για ποια πολιτεία μιλάμε; Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην κοινωνία και το οποίο εύλογα μεταφέρεται στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δεν παράγει βία. Η πολιτική παράγει, αλλά όχι ο αθλητισμός. Απλά βρίσκει «στέγη» στον αθλητισμό, που είναι μαζικός. Οι μπαχαλάκηδες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, καθώς διατηρούν την ανωνυμία τους.
Υπό κατάληψη, επί παραδείγματι, βρίσκονταν επί 17 συνεχόμενες ημέρες η πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών και οι αστυνομικοί, εισαγγελείς και υπουργοί κοίταζαν απαθέστατα 14 άτομα να καταλαμβάνουν το εσωτερικό του κτιρίου, ζητώντας την ικανοποίηση αιτημάτων, που ουδεμία σχέση έχουν με την πανεπιστημιακή κοινότητα! Ή περίπου 20 άτομα έβαλαν πριν από ένα μήνα φωτιές σε κάδους στην οδό Πατησίων και προξένησαν φθορές σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ. Κι όμως, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μόλις δύο!
Συνεπώς, το πρόβλημα είτε το θέλουμε είτε όχι, επικεντρώνεται στην πολιτεία και πάντως, σε καμία περίπτωση στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο ρόλος του οποίου είναι να οργανώνει και να χρηματοδοτεί τον αθλητισμό. Να δίνει κίνητρα, εν ολίγοις, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και να συμπαρίσταται, ως ένα σημείο, στους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στο επαγγελματικό μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Αν, επί παραδείγματι, οι τελευταίοι δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τότε υπάρχουν τα υπουργεία Ανάπτυξης, αν αφορά την εταιρία (ΚΑΕ, ΠΑΕ) και Δικαιοσύνης αν πρόκειται για νομικό κώλυμα των προέδρων και παραγόντων. Κι αν αναφερόμαστε στα κρούσματα βίας εντός ή εκτός γηπέδων, τότε θα επιληφθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ακόμα και αυτό της Εθνικής Άμυνας. Όχι, όμως ο υφυπουργός Αθλητισμού… Επειδή, όμως, ο υφυπουργός δεν έχει τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα αυτή λόγω και της έλλειψης ρευστού, προσπαθεί να μας δηλώσει την παρουσία του με άλλους τρόπους. Τα θέματα, άλλωστε, της σύγκρουσης με παράγοντες σωματείων αλλά και της βίας «πουλάνε».
Φθάνοντας, λοιπόν, στο αρχικό ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει Grexit για τις ομάδες του μπάσκετ ή αν θέλετε και του ποδοσφαίρου, νομίζουμε ότι ουδείς νομιμοποιείται να το αποφασίσει, πολλώ δε μάλλον ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός, δηλαδή, του Αθλητισμού. Το αν ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι δικό της θέμα και βέβαια του ιδιοκτήτη που θα καταβάλει τα χρήματα για τις μεταγραφές και την οργάνωση του συλλόγου, όπως και των αξιωματούχων της Ευρωλίγκας και της ΦΙΜΠΑ. Κανενός άλλου. Αν έχουν, όμως, δικαίωμα οι Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι να αγωνιστούν στην Α1, τότε αφορά τα αρμόδια όργανα που θα δουν το φάκελο συμμετοχής και θα λάβουν την απόφαση. Σε καμία περίπτωση και πάλι ο Κοντονής.
Η Ελλάδα υστερεί σε ένα και μόνο σημείο, στη νοοτροπία. Νόμοι υπάρχουν πάμπολλοι και δεν χρειάζονται νέοι. Το ζητούμενο είναι ότι δεν εφαρμόζονται. Ο Σταύρος Κοντονής ως δικηγόρος, άλλωστε, το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, όμως θέλει να αφήσει το «πολιτικό του αποτύπωμα» στον αθλητισμό. Πόσο θα προΐσταται; Πήρε το νομοσχέδιο του προκατόχου του, το διάνθισε με στολίδια και το πρόσφερε για να πει ότι έβαλε κι αυτός ένα «λιθαράκι». Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα είναι «μηδέν εις το πηλίκον»… Διότι, αντί να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κατ’ επέκταση την προαγωγή της υγείας των μαθητών, φοιτητών και των οικογενειών τους, αντί να δώσει κίνητρα σε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό, αντί να συνεννοηθεί με τον υπουργό Παιδείας να τοποθετήσει περισσότερους γυμναστές – προπονητές στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, αντί να συμφωνήσει τόσο με τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη ένα σχέδιο πρόληψης της βίας με μάθημα που θα διδάσκεται, αντί να καταλήξει με τον υπουργό Υγείας σ’ ένα πλάνο για την καταπολέμηση των ασθενειών που προκαλούνται από την έλλειψη άσκησης και καλής διατροφής (παιδική παχυσαρκία, υποσιτισμός), ο υφυπουργός αναλώνεται σε ανούσιες κορώνες και σε ζητήματα που, ουσιαστικά, δεν τον αφορούν.
Διότι, αν θα τιμωρηθεί ή όχι ο Παναθηναϊκός για τα έκτροπα του ΟΑΚΑ αφορούν, εν πρώτοις, τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και εν συνεχεία το δευτεροβάθμιο όργανο. Τώρα, αν του αρέσει τόσο πολύ το exit, τότε το καλύτερο είναι να το πράξει ο ίδιος από το υφυπουργείο Αθλητισμού…

Πηγή: superbasket.gr

Μεσημεριανό… πάρτι για ΤΣΣΚΑ!

Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και στο δεύτερο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε με κατοστάρα (110-60) την Αστάνα, κάνοντας εύκολα το 2-0 στη σειρά των playoffs της VTB League.

Μεσημεριανό… πάρτι για ΤΣΣΚΑ
Δεύτερο ματς στα playoffs της VTB League και δεύτερη κατοστάρα για την ΤΣΣΚΑ! Οι Μοσχοβίτες δεν… λυπήθηκαν την Αστάνα ούτε τώρα και με το εντυπωσιακό 110-60, έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Πέντε παίκτες της «ομάδας του στρατού» σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μαρκοϊσβίλι να ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και τον Νάντο Ντε Κολό να προσθέτει άλλους 15.

Από τους ηττημένους, που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τους τραυματίες Καλάθη και Κάνερ-Μέντλεϊ, κορυφαίοι ήταν οι Ιλίν και Πονομάρεφ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 52-32, 79-43, 110-60 *Πηγή: sport-fm.gr*

Από την Πολωνία έρχεται η ΑΕΚ!!


Στο υπερσύχρονο προπονητικό κέντρο, της πόλης Οπαλένιτσα της Πολωνίας όπου είχε χρησιμοποιήσει και η εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2012, θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Από την Πολωνία έρχεται η ΑΕΚ!
Όλα βάσει χρονοδιαγράμματος πηγαίνουν στην ΑΕΚ. Όπως ήταν γνωστό, λίγο μετά της ημέρες του Πάσχα, η «Ένωση» βρισκόταν στην τελική ευθεία ώστε να επιλέξει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά από δύο χρονιές στα Χάνια Πηλίου και με δεδομένη την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα και μάλιστα με άμεσες βλέψεις πρωταθλητισμού, ήταν βέβαιο πως οι εγκαταστάσεις που θα επιλέγονταν από το επιτελείο θα ήταν υψηλών προδιαγραφών. Και όντως έτσι είναι…

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, πως το «χτίσιμο» ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Πολωνίας, στην πόλη Οπαλένιτσα. Μάλιστα στις ίδιες εγκαστάσεις είχε πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, πριν το Euro του 2012.

O Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του θα πιάσουν δουλειά στις 20 Ιουλίου και θα αποχωρήσουν στις 6 Αυγούστου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Σημειώνουμε ότι το προπονητικό κέντρο της πολωνικής πόλης με το ξενοδοχείο Remes sport Hotel & Spa αποτέλεσε τη βάση της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στη διάρκεια της συμμετοχής της στο Euro 2012 που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. »

Αυτό είναι το ακριβές ποσό που δίνει και ξεχρεώνει ο ΠΑΟΚ!!

Η  Εφορία ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ακριβές ποσό που πρέπει να πληρώσει στο Δημόσιο για να «τελειώσει» το χρέος της.

Σήμερα ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος βρέθηκε στην ΦΑΕ. Πήρε τη βεβαίωση που αφορά το ποσό με το οποίο «τελειώνει» η ΠΑΕ το χρέος της. Αφορά το πρωτογενές κεφάλαιο όλων των χρεών που ήταν παγωμένα. Πλέον αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει την αίτηση και μέσα σε διάστημα τριών ημερών πληρώνει και ξεχρεώνει! Το βράδυ υπάρχει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποφασιστεί αν θα μπει στη ρύθμιση και ένα ποσό που αφορά χρέος επί εποχής Μπατατούδη και μια οφειλή επί εποχής Ζαγοράκη. Αν αποφασιστεί (ο ΠΑΟΚ σε αυτή την περίπτωση γλιτώνει κοντά στα 70.000 ευρώ) τότε θα το βάλει και αυτό στη ρύθμιση και συνολικά θα πληρώσει
*Πηγή: metrosport.gr*

Γιακουμάκης: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ, εμείς μπλέξαμε»

Η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Λεβαδειακό, Πέτρος Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τους Δημήτρη Καννελάκη, Κυριάκο Κύρτσο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και τη μάχη της παραμονής.

Για τη μάχη της παραμονής:  «Γνωρίζαμε ότι θα μπλέκαμε αν δεν παίρναμε θετικό αποτέλεσμα, όπως και έγινε. Πλέον πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας αγώνα και μετά να δούμε τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων για τις ισοβαθμίες που θα προκύψουν»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση του τελευταίου καιρού. Στο δεύτερο παλέψαμε περισσότερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Περίμενα, πάντως, τον ΠΑΟΚ καλύτερο παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερος. Πιθανόν να έχει σχέση και με τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες του για τα πλέι οφ»

Για την εμπειρία της Σούπερ Λίγκα: «Πολύ σημαντική η εμπειρία της παρουσίας μου. Ήταν ένα σκαλί προς τα πάνω και προσπάθησαν μέσω της δουλειάς να δείξω τι μπορώ να προσφέρε. Μ’ εμπιστεύτηκε και ο κύριος Μάνμτζιος και τον ευχαριστώ»

Για τα λάθη του Λεβαδειακού: «Χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας, δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο έπρεπε. Αντίθετα εκτός έδρας τα πήγαμε ολύ καλύτερα»

Για τα πλέι οφ: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και θεωρώ πως όποια ομάδα έχει περισσότερο βάθος και είναι πιο συγκεντρωμένη, θα είναι το φαβορί»

Για την τελευταία αγωνιστική: «Πιστεύω πως το μυαλό μας θα είναι περισσότερο. ΘΑ έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα μας και μετά αν πάρουμε κάποιο σκορ ασφαλείας, λογικό να ασχολούμαστε και με τα άλλα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα για να έχει το πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού και αυτό μας ευνοεί»
*Πηγή: metrosport.gr*

Με Κάρβερ για τη σωτηρία η Νιούκαστλ!!

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο της, με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, εξέδωσε η Νιούκαστλ. Συνάντηση με παίκτες και διοίκηση είχε ο τεχνικός των «καρακαξών».
«Ενωμένοι» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πάνε Νιούκαστλ και Τζον Κάρβερ.
Παρά τα όποια «σύννεφα» μετά τις οχτώ συνεχόμενες ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως για τα τουλάχιστον τρία ματς που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Κάρβερ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.
Ο 50χρονος κόουτς είχε μετά την νέα ήττα από τη Λέστερ (3-0) έναν κύκλο συζητήσεων τόσο με τους παίκτες, όσο και με τη διοίκηση. Σήμερα (4/5) μάλιστα, εθεάθη να φεύγει από το προπονητικό κέντρο των «καρακαξών», μετά από συνάντηση που είχε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας, Λι Τσάρνλεϊ.

Η ανακοίνωση της Νιούκαστλ:

«Μετά το αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ το Σάββατο, υπήρξαν δύο μέρες που ο Τζον Κάρβερ είχε διάλογο με τους παίκτης. Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων ήταν ότι η διοίκηση, ο Τζον Κάρβερ, το επιτελείο του και οι παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην τρέχουσα κατάσταση και τα τρία άκρως σημαντικά παιχνίδι που απομένουν αυτή τη σεζόν, δύο από τα οποία είναι στο «St. James' Park»
Όλες οι πλευρές παραδέχονται ότι έχουν ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά είναι αποφασισμένοι, πως μαζί, θα διασφαλίσουν της ομάδας μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε».
*Πηγή: England365.gr*

Συμφωνία Λίβερπουλ-Μοντόγια!

Σε συμφωνία με τον Μάρτιν Μοντόγια ήρθε η Λίβερπουλ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα και πλέον απομένει να τα βρει και με την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του 24χρονου μπακ.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του δεξιού οπισθοφύλακα συνδέεται με τους «κόκκινους», ωστόσο, πλέον η υπόθεση μοιάζει να έχει προχωρήσει αρκετά…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Fichajes.net», η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει δώσει τα χέρια με τον Μοντόγια, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκλεν Τζόνσον στο δεξί άκρο της άμυνας.
Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του παίκτη στους «μπλαουγκράνα» τον έχει κάνει να θέλει να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», όμως ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη στο «Άνφιλντ».
*Πηγή: England365.gr*

Νέισμιθ: «Φινάλε με νίκες…»

Το απόλυτο των νικών στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ έθεσε ως στόχο της Έβερτον ο Στίφεν Νέισμιθ.  
Ο επιθετικός των «ζαχαρωτών» έδωσε το σύνθημα για το… comeback μετά το τέλος του θετικού σερί της ομάδας του από την Άστον Βίλα, ζητώντας από όλους να αντιμετωπίσουν σοβαρά την τελική ευθεία της Πρέμιερ Λιγκ.
«Απομένουν τρία παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες να τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία», τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος επιθετικός και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να μπούμε σε όλα τα παιχνίδια με την πίστη ότι θα νικήσουμε. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Εκτός αυτού, τα παιδιά τα πηγαίνουν περίφημα τελευταία, παρά την ήττα από την Άστον Βίλα και όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».
Να σημειωθεί ότι ο φετινός Γολγοθάς της Έβερον ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις ενάντια σε Σάντερλαντ (εντός), Γουέστ Χαμ (εντός) και Τότεναμ (εντός).
*Πηγή: England365.gr*

Στέλνουν Γκαράι στη Γιουνάιτεντ!!

Δημοσίευμα τη ισπανικής ιστοσελίδας «Fichajes.net» αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι για την αγορά του Εζεκιέλ Γκαράι από τη Ζενίτ.
Παρελθόν από τη Ζενίτ αναμένεται να αποτελέσει ο Εζεκιέλ Γκαράι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημολογείται ότι θα τον βοηθήσει να βγει από το «αδιέξοδο».
Η ιστοσελίδα «Fichajes.net» αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κινηθούν για τον Αργεντινό αμυντικό μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 18,5 εκ. λίρες.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ μάλιστα παρουσιάζεται ως θαυμαστής του πρώην άσου της Μπενφίκα, εκτιμώντας πως μπορεί να ενισχύσει κατά πολύ την αμυντική του γραμμή με την προσθήκη του.
*Πηγή: England365.gr*

Μα είναι πρωτάθλημα αυτό;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχειρεί να απαντήσει μέσα από το sport-fm.gr στο… αγωνιώδες ερώτημα, τι σόι πρωτάθλημα είναι αυτό που έχουμε!

Μα είναι πρωτάθλημα αυτό;
*** Κλασική ατάκα αντίπαλου του Ολυμπιακού: «Έλα μωρέ, με 12 βαθμούς διαφορά το παίρνει πάλι ο Ολυμπιακός. Πρωτάθλημα είναι αυτό;».

*** Φαντάζομαι πως αυτό λένε και…

*** Στην Ιταλία όπου η Γιουβέντους είναι 15 πόντους μπροστά.

*** Στη Γερμανία όπου η Μπάγερν είναι 14 πόντους μπροστά.

*** Στην Αγγλία όπου η Τσέλσι είναι 13 πόντους μπροστά.

*** Στην Ολλανδία όπου η ΠΣΒ είναι 14 πόντους μπροστά.

*** Στην Ελβετία όπου η Βασιλεία είναι 11 πόντους μπροστά.

*** Στην Αυστρία όπου η Σάλτσμπουργκ είναι 10 πόντους μπροστά

*** Στην Κροατία όπου η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι 12 πόντους μπροστά. Για να μην πάω και σε άλλα πρωταθλήματα, από τα λεγόμενα πιο κάτω.

*** Αλλά μετά υπάρχει άλλη ατάκα: «Ναι, αλλά εδώ ο Ολυμπιακός το παίρνει κάθε χρόνο με διαφορά».

*** Ενώ στη Γερμανία η Μπάγερν πέρσι το πήρε με 19 πόντους διαφορά και πρόπερσι με 15…

*** Στην Ιταλία η Γιουβέντους πέρσι το πήρε με 17 πόντους και πρόπερσι με 9…

*** Στη Αυστρία η Σάλτσμπουργκ πέρσι το πήρε με 15 πόντους διαφορά…

*** Έλα μωρέ, πρωταθλήματα είναι αυτά;…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κορυφαία Ευρωπαία η Στεφανίδη!!

Η πρεμιέρα της Κατερίνα Στεφανίδη στον ανοιχτό στίβο δεν της χάρισε απλώς την κορυφαία επίδοση (4,71μ.) στο επί κοντώ των γυναικών, αλλά και το βραβείο της κορυφαίας Ευρωπαίας αθλήτριας τον Απρίλιο.

Κορυφαία Ευρωπαία η Στεφανίδη!
Κορυφαία αθλήτρια για τον μήνα Απρίλιο αναδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεπέρασε τα 4,71 μ. στο Drake Relays, επίδοση που την ανέδειξε κορυφαία.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία προχωράει στην ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του μήνα μέσα από την επίδραση που έχουν στα social media.

Η Στεφανίδη είχε 140 κοινοποιήσεις/αγαπημένα στο Twiter και 700 like και Shares στο Facebook, νούμερα που της έδωσαν τον τίτλο της κορυφαίας. Στους άνδρες κορυφαίος του μήνα αναδείχθηκε ο Ιρλανδός αθλητής των 400 μ. εμπ., Τόμας Μπαρ.

140 RTs & favs, 700 FB likes & shares, Greece’s Ekaterini Stefanidi YOUR women's Euro Athlete of the Month for April!

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Επεισόδιο» στον αέρα ραδιοφώνου με Δ. Γιαννακόπουλο!!


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διέκοψε τη συζήτηση που είχε ως φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εμφανώς εκνευρισμένος για τις ερωτήσεις που αφορούσαν όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

«Επεισόδιο» στον αέρα ραδιοφώνου με Δ. Γιαννακόπουλο

Πριν από αυτό, είχε δηλώσει «… είμαι στενοχωρημένος λόγω της ήττας, αλλά η ζωή συνεχίζεται», ενώ για τα όσα δυσάρεστα ακολούθησαν μετά την προσωρινή διακοπή του αγώνα είπε: «Αυτά είναι στενάχωρα πράγματα, είναι κάθετα αντίθετα με αυτά που πρέπει να συμβαίνουν στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και να μας κάνει περήφανους παγκοσμίως. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό».

Όσο για τη διαφωνία του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ανέφερε: «Ο κ. Κοντονής έχει τις απόψεις του, έχω κι εγώ τις δικές μου».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

 *Πηγή: sport-fm.gr*

Καπετάνος: «Δεν χάνει την άνοδο ο Ηρακλής»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καπετάνος και αναφέρθηκε στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα τελευταία χρόνια η προϊστορία είναι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου. Φέτος, όμως, βλέπουμε έναν διαφορετικό Ηρακλή, πιο σταθερό και θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Με την πορεία που έχει κάνει πιστεύω πως θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο και από την επόμενη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Είναι μια ομάδα που δείχνει υγεία και με τα παιδιά που μιλούσαμε έβλεπες ότι ήταν ήρεμοι και αυτό φαίνεται από την πορεία του Ηρακλή. Ο κόσμος το πήρε πολύ ζεστά, έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Αφού έκανε το αγροτικό του σε διάφορες ομάδες πήγε στον Ηρακλή και έβαλε την ταυτότητά του. Ο Ηρακλής είναι ομάδα προπονητή».

Για την μάχη της ανόδου: «Δεν χάνει την άνοδο ο Ηρακλής. Η ΑΕΚ είναι σε δυσκολότερη κατάσταση, ο Ηρακλής είναι πιο σταθερή ομάδα».

Για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα: «Στον Απόλλωνα έγιναν πολλά λάθη μέσα στη χρονιά και δεν είχαμε τις συνθήκες στο τέλος για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Στο τέλος βγήκαν όλα τα προβλήματα και δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Όσο μπορούσε ο πρόεδρος βοηθούσε. Δεν είχαμε γήπεδα, αποδυτήρια, οι άλλες συνθήκες ήταν δύσκολες. Ο πρόεδρος μας κάλυψε οικονομικά, δεν έχουμε παράπονο από αυτόν, όπως και από τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Επειδή είμαι ειλικρινής, θα πω ότι στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν είμασταν σε θέση να σωθούμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Κώτσιος: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι της παραμονής»

http://www.metrosport.gr/images/QjZCw2DZpa4aLdSIRoHo.jpgΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δήλωσή του πως ο Λεβαδειακός θα πέσει: «Είπα ότι οι ομάδες που έχουν κίνητρο την τελευταία αγωνιστική συνήθως παίρνουν τους βαθμούς και επειδή εμείς είμαστε από κάτω στις περισσότερες ισοβαθμίες μάλλον εμείς θα είμαστε που θα πέσουμε. Δεν θέλω να θίξω κάποια ομάδα με αυτό που λέω. Και ο ΠΑΟΚ παίζει μέσα στον Πανιώνιο και εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίσει. Δεν μπορώ να πω πως θα είναι αδιάφορος, απλά ο Πανιώνιος καίγεται για τη νίκη και η επιβίωση είναι το μεγαλύτερο πράγμα».

Για το αν περίμενε τη νίκη του Πανθρακικού: «Δεν το περίμενα ότι θα έχει τη νίκη στην τσέπη. Η Βέροια αν παίρναμε έναν πόντο στην Τούμπα, θα έμπλεκε σε σενάρια υποβιβασμού. Το παιχνίδι της παραμονής το χάσαμε εμείς, γιατί δεν ήμασταν καλοί με τον ΠΑΟΚ. Αναλωθήκαμε στο ματς της Βέροιας και αφήσαμε το δικό μας, που αυτός έπρεπε να είναι ο κύριος στόχος. Στο α’ μέρος είμασταν απαράδεκτοι. Σε ένα ματς τόσο κρίσιμο δεν είχαμε το πάθος που έπρεπε».

Για το ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη: «Ακόμη κι αν παίξει με πολλές απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι το αίσθημα της επιβίωσης. Παρ’ ότι έκανε καλή εμφάνιση κυρίως στο α’ μέρος χθες, έδειξε πως δεν είναι το φόβητρο. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει ψυχολογία και φυσική κατάσταση ενόψει πλέι οφ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Κασίγιας: «Ο Αντσελότι επανέφερε τα χαμόγελα στην Ρεάλ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάρλο Αντσελότι ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ο οποίος στάθηκε στο 10ο Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε η Ρεάλ με τον Ιταλό στο τιμόνι.

Δείτε τις δηλώσεις του «αγίου Ίκερ» των Μαδριλένων στην «Gazzetta dello Sport»:

Μιλώντας για τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας του, ο Κασίγιας είχε μόνο καλά λόγια να πει, τονίζοντας πως: «Ο κ.Αντσελότι επανέφερε τα χαμόγελα και την όρεξη στην ομάδα. Έφερε και το πολυπόθηρο 10ο ευρωπαϊκό, το οποίο ψάχναμε εδώ και 12 χρόνια. Ήταν μαγική η περσινή χρονιά για τη Ρεάλ με τους τέσσερις τίτλους».


Ερωτηθείς για τον ομόλογό του στην εστία των «μπιανκονέρι», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο «άγιος Ίκερ» ανέφερε: «Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας... Σημείο αναφοράς στη γενιά μου και είναι αυτός τον οποίο εμείς που μεγαλώναμε βλέποντάς τον, θέλαμε να του μοιάσουμε και να τον φτάσουμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Η Λίβερπουλ θα χειροκροτήσει την Τσέλσι!!

Οι ποδοσφαιριστές των “reds” θα παραταχθούν και θα χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές Αγγλίας στο Κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Στάμορντ Μπριτζ».

Αυτό που... απεύχονταν στη Λίβερπουλ, συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η Τσέλσι εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο με το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και πλέον το μεταξύ τους ντέρμπι γίνεται με τους «μπλε» να είναι ήδη εστεμμένοι.

Δίχως να ορίζεται από κανονισμό της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με σαφή απόδειξη και εφαρμογή της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, οι ποδοσφαιριστές του Μπρένταν Ρότζερς θα κάνουν το γνωστό σε όλους... πασίγιο στους «μπλε» και θα τους χειροκροτήσουν για την επιτυχία τους.
*Πηγή: metrosport.gr*

«Δεν μπορούν να χτυπήσουν Ηρακλή και ΑΕΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Βαζάκας και μίλησε για τα πλέι – οφ και τα πλέι – άουτ της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Εφόσον ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ είναι ακλόνητο φαβορί. Πρέπει να αυτοκτονήσει ο Ηρακλής για να μείνει πίσω. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο Ηρακλής με την νίκη νομίζω πως θα είναι η δεύτερη ομάδα για την άνοδο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Το μόνο που πρέπει να δείξουν και οι δύο είναι σοβαρότητα».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:
« Έχω δει όλες τις ομάδες και ο Βόλος παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής όμως μπορεί και σκοράρει πάντα στο πρώτο 15λεπτο και λειτουργεί ώριμα. Παρά το γεγονός πως δεν σκοράρει συχνά, παίρνει τις νίκες. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ως αυτοσκοπό την νίκη και δεν τον βολεύει η ισοπαλία. Σίγουρα θα βρει πιο πολλούς χώρους ο Ηρακλής και έχει την ποιότητα να πάρει την νίκη».
Για την ήττα του Αχαρναικού από την Ερμιονίδα:
« Χάσαμε το παιχνίδι αλλά σαν στόχο έχουμε να πάρουμε τις τρεις νίκες και να μείνουμε στην κατηγορία».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Να διατηρηθούμε στη κορυφή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ανδρέου, ο Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την επόμενη μέρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όταν φτάνεις κάπου το δύσκολο είναι να διατηρηθείς και εκεί κοιτάμε όλοι. Θέλουμε να ανοίξουμε την επόμενη σελίδα της ομάδας».
Για την έξοδο της ομάδας:
«Όταν βγαίνεις για τέτοιους λόγους όλα είναι πολύ όμορφα. Υπήρχε ένα κλίμα εορταστικό και πάρα πολύ ωραίο».
Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο Λίβανο ο Γκόμες:
«Είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική για κάποιους αθλητές. Όταν τελειώνει η σεζόν στη κύρια ενασχόληση του αθλητή καλούν κάποιους παίκτες για να ενισχυθούν κάποιες ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα. Θα πάει ο Γκόμες για δύο παιχνίδια και μετά θα επιστρέψει. Έχουμε μετά ραντεβού για συζήτηση. Βέβαια, πρώτα θα συζητήσουμε με τον κόουτς».
Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:
«Ξεκινάει μια διαδικασία που θα την καθορίσουμε. Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και οι στόχοι και χρειάζεται μια ακόμα πιο οργανωμένη κατάσταση. Ο Γιάννης Καλμαζίδης θέλει μια ακόμα καλύτερη κατάσταση γύρω από το τμήμα και ο Γιώργος Ανδρέου είναι διατεθειμένος να τα παρέχει όλα».
Για το Χιμένες:
«Πέταξε και ο Χιμένες για την πατρίδα του. Είναι από τους άμεσους στόχους που θέλουμε να παραμείνουν στην ομάδα. Υπάρχει το θέμα με την ομοσπονδία αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δείξει ένα καλό πρόσωπο. Υπάρχει εμπιστοσύνη απέναντι στον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Θα πέσουν κορμιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Τραϊανόπουλος και μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά και για το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μάχη της παραμονής:
«Θέλουμε ακόμα μια νίκη για να σωθεί η ομάδα μας. Κάναμε πολύ δυνατά παιχνίδια στις τελευταίες αγωνιστικές και καταφέραμε να ανταποκριθούμε».
Για την μάχη της ανόδου:
«Πιστεύω ότι και ισοπαλία να πάρει το Αγιονέρι ο Άρης θα βγει πρώτος. Θα είναι μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική και θα… πέσουν κορμιά».
Για τους Αρειανούς διοικούντες στο Αγιονέρι:
«Οι περισσότεροι διοικούντες στο Αγιονέρι είναι Αρειανοί».
Για το Αγιονέρι:
«Είναι μια ομάδα που χτίσαμε πριν από τρία χρόνια. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αποτελούνται από ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και θα μπορούσε να πάρει και πολλούς παραπάνω βαθμούς όχι μόνο φέτος αλλά πέρυσι».
Για το Άρης – Καβάλα:
«Η Καβάλα μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή αλλά ο Άρης είναι πολύ φορμαρισμένος. Ο τωρινός Άρης δεν έχει καμία σχέση από αυτόν που ξεκίνησε. Εμείς πήγαμε πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».
Για το Αγιονέρι – Πανσερραϊκός:
«Το Αγιονέρι σώθηκε, δεν έχει άγχος και πάει για δύο αποτελέσματα. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά, δυνατά και αδύναμα σημεία και θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός θέλει μόνο την νίκη και θα τα δώσει όλα ενώ το Αγιονέρι πάει να κάνει το παιχνίδι του. Ο Πανσεραικός δεν νομίζω πως θα υποτιμήσει τον αντίπαλο σε διαφορετική περίπτωση θα την πατήσει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Ανακοίνωσαν Αναστασιάδη!!

Η ΠΑΕ Σέρρες προχώρησαν στην πρόσληψη του Σάκη Αναστασιάδη για τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας.
Η μακεδονική ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συμφωνίας της με τον άλλοτε προπονητή του Πανσερραϊκού, ο οποίος θα πιάσει δουλειά από αύριο με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην Football League.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Σέρρες αποφάσισε ομόφωνα και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο προπονητή κο Αναστασιάδη Σάκη. Ο κος Αναστασιάδης αναλαμβάνει από 5 Μαΐου τα νέα του καθήκοντα, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα κο Αλεξίου και θα έχει την πλήρη ευθύνη της λειτουργίας, οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας για την νέα σεζόν».

Bundesliga: Τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής!! (vid)

Δείτε τα 5 καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στους αγώνες της 31ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Bundesliga Γερμανίας.












*Πηγή: arenafm.gr*

«Ευχαριστηθήκαμε τον κόσμο του Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η Ολυμπιονίκης, Πηγή Δεβετζή και μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη που παρακολούθησε στην Αλεξανδρούπολη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το κασκόλ του Άρη που φόρεσε:
«Υποστηρίζω όλο τον αθλητισμό και γιατί να μην φορέσω και το κασκόλ του Άρη»;
Για τον κόσμο του Άρη:
«Υποστήριξαν πάρα πολύ την ομάδα. Είπαν συνθήματα και αγαπούσαν τον σύλλογο τους. Μπορεί στο τέλος να έπεσαν κάποια μπουκάλια και αυτά δεν έπρεπε να γίνουν. Το θέμα είναι πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστηθήκαμε. Εγώ έχω τελειώσει στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά έχω πάει και στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και ήρθαν να υποστηρίξω και ακόμα μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη».
Για την πιθανή συνεργασία της με τον Άρη:
«Γιατί να μην γίνει αυτό; Πρέπει να βρισκόμαστε μπροστά στον αθλητισμό και να βοηθάμε όσο μπορούμε».

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μυσιρλής τόνισε από την πλευρά του:
«Βρήκαμε την Πηγή Δεβετζή, αρπάξαμε την ευκαιρία και την κάναμε… Αρειανάκι. Η Πηγή είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος που χωρίς κόμπλεξ φόρεσε το κασκόλ  και κράτησε και την σημαία του Άρη. Είναι σημαντικό να συναντούμε μια Ολυμπιονίκη που μας έχει κάνει όλους περήφανους».
Για την πιθανή συνεργασία του Άρη με την Πηγή Δεβετζή:
«Θα χαρούμε σαν Άρης και είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την Πηγή. Είπαμε λίγα πράγματα και θέλουμε την τεχνογνωσία της. Με τις γνώσεις της και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να προσφέρει πολλά. Όταν τελειώσει ο… Γολγοθάς που τραβάει ο σύλλογος θα προχωρήσουμε. Μακάρι ο σύλλογος μας να καταφέρει να φέρει τέτοιους ανθρώπους στο δυναμικό του».
Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Ο σύλλογος περνάει μια τεράστια περιπέτεια και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε όλα τα χωριά. Ευτυχώς πως παρά το γεγονός πως βυθιζόμαστε μπορούμε και παράγουμε φιλάθλους. Όλοι έχουν γίνει Μπαρτσελόνες και παίζουν με… 182 άτομα στην άμυνα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουν με τον Άρη όπως παίζουν με τις άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε άλλους έξι πόντους και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».
*Πηγή: arenafm.gr*