Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η υπόσχεση του Ρατς!!

Ο Ράζβαν Ρατς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά το τέλους του νικηφόρου αγώνα με τον Λεβαδειακό, δίνοντας την υπόσχεση ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η υπόσχεση του Ρατς
Ο Ράζβαν Ρατς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV, μετά την λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς αλλά και για τα πλέι οφ που ξεκινάνε σε λίγο καιρό.

Δείτε το σχετικό βίντεο






Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το χθεσινό ματς: «Είναι ένα αποτέλεσμα που μας κάνει να χαιρόμαστε. Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ να πάρουμε περισσότερη ψυχολογία».

Για το τι έχει αλλάξει ο Γεωργιάδης: «Χωρίς να θέλω να πω οτιδήποτε για τον προηγούμενο προπονητή αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Με καλό τρόπο το λέω μην παρερμηνευτεί γιατί ότι θα πως σίγουρα θα παρερμηνευτεί».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ: «Είναι και θέμα τύχης να καρποφορήσουν οι προσπάθειες μας. Κάνουμε ευκαιρίες και είναι θετικό. Θεωρώ ότι στα πλέι οφ θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα τις τελειώνουμε τις ευκαιρίες».

Για τα play off: «Δεν είμαι προφήτης για να υποσχεθώ κάτι σε σχέση με τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο. Θα δώσουμε το 101% των ικανοτήτων μας. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρώτη θέση. Θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι έχουμε πολλές πιθανότητες να βγούμε πρώτοι στα πλει οφ».

Για τις άδειες κερκίδες είπε: «Είναι σημαντικό να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: