Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Ευχαριστηθήκαμε τον κόσμο του Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η Ολυμπιονίκης, Πηγή Δεβετζή και μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη που παρακολούθησε στην Αλεξανδρούπολη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το κασκόλ του Άρη που φόρεσε:
«Υποστηρίζω όλο τον αθλητισμό και γιατί να μην φορέσω και το κασκόλ του Άρη»;
Για τον κόσμο του Άρη:
«Υποστήριξαν πάρα πολύ την ομάδα. Είπαν συνθήματα και αγαπούσαν τον σύλλογο τους. Μπορεί στο τέλος να έπεσαν κάποια μπουκάλια και αυτά δεν έπρεπε να γίνουν. Το θέμα είναι πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστηθήκαμε. Εγώ έχω τελειώσει στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά έχω πάει και στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και ήρθαν να υποστηρίξω και ακόμα μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη».
Για την πιθανή συνεργασία της με τον Άρη:
«Γιατί να μην γίνει αυτό; Πρέπει να βρισκόμαστε μπροστά στον αθλητισμό και να βοηθάμε όσο μπορούμε».

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μυσιρλής τόνισε από την πλευρά του:
«Βρήκαμε την Πηγή Δεβετζή, αρπάξαμε την ευκαιρία και την κάναμε… Αρειανάκι. Η Πηγή είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος που χωρίς κόμπλεξ φόρεσε το κασκόλ  και κράτησε και την σημαία του Άρη. Είναι σημαντικό να συναντούμε μια Ολυμπιονίκη που μας έχει κάνει όλους περήφανους».
Για την πιθανή συνεργασία του Άρη με την Πηγή Δεβετζή:
«Θα χαρούμε σαν Άρης και είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την Πηγή. Είπαμε λίγα πράγματα και θέλουμε την τεχνογνωσία της. Με τις γνώσεις της και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να προσφέρει πολλά. Όταν τελειώσει ο… Γολγοθάς που τραβάει ο σύλλογος θα προχωρήσουμε. Μακάρι ο σύλλογος μας να καταφέρει να φέρει τέτοιους ανθρώπους στο δυναμικό του».
Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Ο σύλλογος περνάει μια τεράστια περιπέτεια και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε όλα τα χωριά. Ευτυχώς πως παρά το γεγονός πως βυθιζόμαστε μπορούμε και παράγουμε φιλάθλους. Όλοι έχουν γίνει Μπαρτσελόνες και παίζουν με… 182 άτομα στην άμυνα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουν με τον Άρη όπως παίζουν με τις άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε άλλους έξι πόντους και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: