Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Απών από τη φιέστα ο Σάκης Ρουβάς!!

Μου την έπεσε ο φίλος μου ο Παντελής, γάβρος από ...κούπα, όταν τον ρώτησα, τι δουλειά είχε η αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη της φιέστας του Ολυμπιακού. «Δεν κατάλαβα; Ο Μίκης είναι ψυχάρα Ολυμπιακάρα. 90 χρονών και αυτός και η ομάδα», μου απάντησε. Δηλαδή, κομμένη η κουβέντα. Και μάλιστα στο καλύτερο σημείο.
Πάνω που ήθελα να του σημειώσω τη σημαντική απουσία του Σάκη Ρουβά. Να ρίξει ένα «Της αγάπης αίματα», ο Σάκης και να μερακλώσει το σύμπαν. Φαντάζομαι τα κοριτσάκια που κάνανε υστερίες υπό τους ήχους του «...θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά», μια ημέρα πριν, θα πειθάρχησαν στην μυσταγωγία του Αξιον Εστί που ερμηνεύτηκε στη Ν. Σμύρνη για μια και μοναδική παράσταση από τον σταρ.
Ολα αχταρμάς. Ακούστηκε και προβλήθηκε ο «κρητικός χορός» με τον Μίκη στις οθόνες να χορεύει αντικριστά με τον Αντονι Κουίν, από παλιότερη συναυλία στη Γερμανία, αν δεν απατώμαι. Στη συνέχεια έπαιξε και Ρέμος, στα δικά του, καθώς κάθε παίκτης είχε το δικαίωμα να εισέρχεται στο γήπεδο με μουσική δικής του επιλογής.
Είδαμε την απονομή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε πρώτο πλάνο, να σηκώνει το κύπελλο και να αποθεώνεται. Ακούσαμε το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποδοκιμάζεται. Πραγματικά η φιέστα του Ολυμπιακού είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα για να φτάσει σε αυτήν. Δικαίως ο κόσμος επέλεξε αυτή να παρακολουθήσει και να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την εγκληματική οργάνωση προέκυψε στο ξαφνικό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Μήπως ξεχνάμε πως ξεκίνησε το ξεδόντιασμα της 17ης Νοέμβρη, που έκανε σκληρό πρωταθλητισμό στην τρομοκρατία για 27 χρόνια. Από τη μπόμπα που έσκασε στα χέρια του Σάββα Ξηρού. Από τη μαλακία του αγιογράφου, του μεσαίου από τα τρία αδέλφια που ήταν οργανωμένοι στην 17Ν. Αν δεν συλλαμβανόταν, πριν από 13 χρόνια ο Σάββας Ξηρός πιθανόν να μην είχε εξαρθρωθεί η συμμορία.
Αλά Ξηρός που του έσκασε η ωρολογιακή βόμβα στο λιμάνι Πειραιά, έριξε το κουφέτο του και ο Άκης Μάντζιος, προπονητής του Κομπότη. «Ξέραμε ότι ο Πανθρακικός θα κερδίσει στην Βέροια» είπε ο άνθρωπος του πάγκου στον Λεβαδειακού, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Φορτώνουν δουλειά στον ανακριτή της εγκληματικής οργάνωσης. Πώς να τα προλάβει όλα ο άνθρωπος; Κι ακόμα δεν τελείωσε το κωλοπρωτάθλημα κι ακόμα δεν έχει... αποφασιστεί, δεν έχει τελεσιδικήσει ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα για... Β' εθνική. Βλέπεις όλες οι πεσμένες διαλέγουν το ερασιτεχνικό κι όχι την Β' εθνική.
Ξεφύγαμε. Ο Μάντζιος δεν ήξερε τι θα κάνει η ομάδα του στην Τούμπα, όμως ήξερε το αποτέλεσμα στην Βέροια. Και μίλησε για παραμύθι φούρναρης καθυστερήσεις ώστε να αργοπορήσει το δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τον Πανθρακικό. Εδώ αξίζει να ανοίξουμε το βιβλίο. Με τα κόλπα που κάνουν οι πονηροί, όταν ο διαιτητής δεν είναι στο κόλπο, να τελειώνουν το δικό τους παιχνίδι κάποια λεπτά μετά τη λήξη άλλου αγώνα. Αναλόγως να «ρυθμίσουν» το δικό τους αποτέλεσμα.
Το κορυφαίο κόλπο είχε γίνει όταν ο Ιωνικός έπαιζε στην Γ' εθνική, σε αγώνα με τον Μακεδονικό στο ξερό, τότε, γήπεδο της Νίκαιας. Μπήκε στο ημίχρονο το αυτοκίνητο του Δήμου για να... καταβρέξει τον αγωνιστικό χώρο, επειδή σηκωνόταν σκόνη. Μικρή... καθυστέρηση αυτή, και για να κερδηθεί κι άλλος χρόνος η καταβρεκτήρα του Δήμου ρίχνει... κατά λάθος μία σε δοκάρι.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: