Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Θα πέσουν κορμιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Τραϊανόπουλος και μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά και για το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μάχη της παραμονής:
«Θέλουμε ακόμα μια νίκη για να σωθεί η ομάδα μας. Κάναμε πολύ δυνατά παιχνίδια στις τελευταίες αγωνιστικές και καταφέραμε να ανταποκριθούμε».
Για την μάχη της ανόδου:
«Πιστεύω ότι και ισοπαλία να πάρει το Αγιονέρι ο Άρης θα βγει πρώτος. Θα είναι μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική και θα… πέσουν κορμιά».
Για τους Αρειανούς διοικούντες στο Αγιονέρι:
«Οι περισσότεροι διοικούντες στο Αγιονέρι είναι Αρειανοί».
Για το Αγιονέρι:
«Είναι μια ομάδα που χτίσαμε πριν από τρία χρόνια. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αποτελούνται από ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και θα μπορούσε να πάρει και πολλούς παραπάνω βαθμούς όχι μόνο φέτος αλλά πέρυσι».
Για το Άρης – Καβάλα:
«Η Καβάλα μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή αλλά ο Άρης είναι πολύ φορμαρισμένος. Ο τωρινός Άρης δεν έχει καμία σχέση από αυτόν που ξεκίνησε. Εμείς πήγαμε πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».
Για το Αγιονέρι – Πανσερραϊκός:
«Το Αγιονέρι σώθηκε, δεν έχει άγχος και πάει για δύο αποτελέσματα. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά, δυνατά και αδύναμα σημεία και θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός θέλει μόνο την νίκη και θα τα δώσει όλα ενώ το Αγιονέρι πάει να κάνει το παιχνίδι του. Ο Πανσεραικός δεν νομίζω πως θα υποτιμήσει τον αντίπαλο σε διαφορετική περίπτωση θα την πατήσει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: