Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Καπετάνος: «Δεν χάνει την άνοδο ο Ηρακλής»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καπετάνος και αναφέρθηκε στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα τελευταία χρόνια η προϊστορία είναι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου. Φέτος, όμως, βλέπουμε έναν διαφορετικό Ηρακλή, πιο σταθερό και θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Με την πορεία που έχει κάνει πιστεύω πως θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο και από την επόμενη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Είναι μια ομάδα που δείχνει υγεία και με τα παιδιά που μιλούσαμε έβλεπες ότι ήταν ήρεμοι και αυτό φαίνεται από την πορεία του Ηρακλή. Ο κόσμος το πήρε πολύ ζεστά, έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Αφού έκανε το αγροτικό του σε διάφορες ομάδες πήγε στον Ηρακλή και έβαλε την ταυτότητά του. Ο Ηρακλής είναι ομάδα προπονητή».

Για την μάχη της ανόδου: «Δεν χάνει την άνοδο ο Ηρακλής. Η ΑΕΚ είναι σε δυσκολότερη κατάσταση, ο Ηρακλής είναι πιο σταθερή ομάδα».

Για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα: «Στον Απόλλωνα έγιναν πολλά λάθη μέσα στη χρονιά και δεν είχαμε τις συνθήκες στο τέλος για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Στο τέλος βγήκαν όλα τα προβλήματα και δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Όσο μπορούσε ο πρόεδρος βοηθούσε. Δεν είχαμε γήπεδα, αποδυτήρια, οι άλλες συνθήκες ήταν δύσκολες. Ο πρόεδρος μας κάλυψε οικονομικά, δεν έχουμε παράπονο από αυτόν, όπως και από τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Επειδή είμαι ειλικρινής, θα πω ότι στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν είμασταν σε θέση να σωθούμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: