Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο Παπαθανασάκης σε ηγετικό ρόλο!!

Είναι εκ των πραγμάτων και βάσει δεδομένων ηγήτορας στη νέα προσπάθεια του Ηρακλή. Έδωσε πνοή αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ τον περασμένο Αύγουστο τυπικά κι αρκετά νωρίτερα επί του πρακτέου.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει δείξει πολλές φορές πως θέλει να ζει την ομάδα. Όσο περισσότερο μπορεί. Δεν είναι ένας ψυχρός, απόμακρος ιδιοκτήτης. Θεωρεί τον εαυτό του ενεργό μέλος της προσπάθειας.

Η απόφασή του να ταξιδέψει με την αποστολή από χθες το απόγευμα στο Βόλο για το σημερινό παιχνίδι έγινε φυσικά πράξη. Το μεσημέρι μετά το γεύμα της αποστολής στη Μίκρα, επιβιβάστηκε στο πούλμαν με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας κατ' αυτό τον τρόπο την ψυχολογική και ουσιαστική στήριξή του στους «κυανόλευκους». Είχε την ευκαιρία να μιλήσει και χθες με τον Νίκο Παπαδόπουλο τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές, όπως έκανε μετά τον ημιτελικό με την Ξάνθη, όπως έκανε και τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι και σήμερα.

Προσδοκά και είναι αισιόδοξος πως και σήμερα θα δει την ομάδα να δίνει τη μάχη της, να προσπαθεί σ' όλο το 90λεπτο για τη νίκη που θα αποτελέσει άλμα για την άνοδο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: