Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μη μας τρελαίνουν με τον Μαρινάκη!!

Ποιοι και γιατί θέλουν να φάνε το αφεντικό του Ολυμπιακού, εξηγεί ο Νίκος Αλέφαντος στο SportDog. Το παραμύθι, οι γελοιότητες και ο Κοντονής. Πού κολλάει η Τσέλσι του Μουρίνιο;Ο Ολυμπιακός δεν είχε άγχος, ήταν πολύ καλύτερος από την Καλλονή και ειδικά έτσι όπως αυτή παρουσιάστηκε. Τι ήρθε να κάνει στο Φάληρο η Καλλονή δεν το κατάλαβα, ούτε αρχή ούτε τέλος είχε. Μπορούσε να χάσει και 7-0. Δεν σεβάστηκε τίποτα, λες και έπαιζε με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Πάρε ένα 5-0 λοιπόν για να προσέχεις.

Είχε χώρους να κινηθεί ο Ολυμπιακός και έπαιξε ωραία, ο Μπενίτες έχει ανέβει πολύ, είναι το σκάνδαλο που σας έλεγα ότι ο Περέιρα έβαζε τον Χάρα αντί του Μπενίτες και αποδείχτηκε επανειλημμένως πόσο δίκαιο είχα. Ο Τσόρι ηγέτης και με πολλές δυνάμεις. Ο Μήτρογλου φάνηκε στο τέλος, ξύπνησε στο τέλος.

Πάμε τώρα στον Μαρινάκη γιατί με ρωτάει ο Σινάνογλου τη γνώμη μου γι΄ αυτό το θέμα. Εγώ όπως ξέρετε κάνω πολύ συχνά την κριτική στον Ολυμπιακό. Συνέχεια λέω τι λείπει, τι δε μου αρέσει, πού πρέπει να ενισχυθεί. Μη μας τρελάνουν όμως! Πείτε μου ποια άλλη ελληνική ομάδα είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή οι άλλοι χάνουν το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας; Με …20 βαθμούς διαφορά παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο.

Και τι, μήπως είναι δείγμα στησίματος το ότι το παίρνει το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά ο Ολυμπιακός; Ποιος του έφταιγε του Αναστασιάδη που πήγαινε σε κάθε έδρα και έτρωγε τρία και τέσσερα γκολ; Όσο ήταν καλός ο ΠΑΟΚ ποιος τον εμπόδισε να είναι πρώτος; Ποιος τον εμπόδισε να έρθει στο Καραϊσκάκη μέσα και να νικήσει;

Αφήστε το παραμύθι με τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες και την καλύτερη διοίκηση απ΄ όλους.

Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο είναι το αγγλικό. Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι του γίγαντα Μουρίνιο το ξεφτίλισε, το παίρνει με 12 βαθμούς διαφορά! Ο Μουρίνιο για τον οποίο λέω κάθε χρόνο ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Και δεν το λέω τυχαία, βλέπω ποδόσφαιρο και το λέω. Είναι στημένο το αγγλικό πρωτάθλημα επειδή τους το πήρε με 12 βαθμούς διαφορά η Τσέλσι; Με τους ηλικιωμένους Ντρογκμπά και Φάμπρεγκας!

Εγώ βλέπω ότι θέλουν να τον φάνε τον Μαρινάκη. Αυτοί που δεν μπορούν να φτάσουν τον Ολυμπιακό. Και άλλοι παράγοντες υπήρξαν ζωηροί και φανατικοί σε άλλες ομάδες κατά καιρούς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν είδα να παρακολουθούνται τα τηλέφωνά τους! Μόνο το τηλέφωνο του Μαρινάκη παρακολουθούσαν.

Ο Μαρινάκης είναι έξυπνος επιχειρηματίας, γιγαντώθηκε με τη ναυτιλία, έχωσε χοντρά λεφτά για να πάρει τον Ολυμπιακό, έδειξε ψυχή και τα κατάφερε να πάρει 5 στα 5.

Ο Αλαφούζος δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ο Σαββίδης κάνει φιλότιμη προσπάθεια στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης να δούμε τι θα κάνει και αν θα μπορέσει να επενδύσει χοντρά πακέτα που χρειάζονται για να χτυπήσει η ΑΕΚ πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πάντως παίρνει όλους τους παίκτες από εδώ, δεν αφήνει τίποτα για τους άλλους.

Εγώ βλέπω κυνηγητό του Μαρινάκη και γελοίες καταστάσεις όπως αυτές με τον Ατρόμητο. Έχουν μπλέξει τον Αγγελόπουλο και τον Σπανό με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο, εδώ μιλάμε ότι ο Ατρόμητος είναι ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, του έχει κάνει κηδείες και εντός και εκτός! Ακόμα και φέτος έχασε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και μάλιστα με γκολ του Καραμάνου τον οποίο έχει αφήσει δανεικό εκεί ο Ολυμπιακός!

Εδώ μιλάμε ότι το ρεκόρ του αήττητου το έχει ο Παναθηναϊκός στην ιστορία, πήγε μια φορά να το σπάσει ο Ολυμπιακός και το έχασε στο τσακ με ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ατρόμητο! Τις περισσότερες γκέλες ο Ολυμπιακός τις έχει κάνει με τον Ατρόμητο.

Τον βράβευσε η Γιούνισεφ τον Μαρινάκη, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που κάνει μεγάλο έργο για τα παιδάκια και μπράβο της, η Μητρόπολη Πειραιώς διότι δίνει φαγητά για τους φτωχούς, ο άνθρωπος προσφέρει, οι αντίπαλοί του τι κάνουν;

Και ποιοι είναι αυτοί που παρασύρουν τον Κοντονή, έναν χθεσινό στο ποδόσφαιρο. Πού ήσουνα κύριε Κοντονή πριν γίνεις υπουργός, δεν σε βλέπαμε σε κανένα γήπεδο. Γνωρίζεις τι μυρωδιά έχει η μπάλα ποδοσφαίρου; Ξέρεις τι καταστροφή θα φέρεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στους συλλόγους και στην Εθνική, αν μας πετάξουν έξω από τις διεθνείς διοργανώσεις; Θα ερημώσει το σύμπαν εδώ, θα βουλιάξουμε, και θέσεις εργασίας θα χάσετε, ακόμα και εσείς οι δημοσιογράφοι. Όχι μόνο οι παίκτες, οι προπονητές, οι εργαζόμενοι στις ομάδες και στα γήπεδα.

Τον Ολυμπιακό θα πλήξει πιο πολύ άμα συμβεί αυτή η καταστροφή από τον Κοντονή, διότι ο Ολυμπιακός θα χάσει 25 εκ. ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιατί να μη βλέπουμε στην Ελλάδα τις μεγάλες ξένες ομάδες; Τις οποίες νικάει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη! Για τις νίκες του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Ατλέτικο, Άρσεναλ και τόσες άλλες, η ελληνική διαιτησία έφταιγε;

Δεν μπορεί να συγκριθεί κανένα σωματείο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, είναι ναός, είναι θρύλος. Και να ξέρει ο Κοντονής ότι θα βρει μπροστά του 5 εκ. Ολυμπιακούς στις εκλογές.

Δεν μας τα είπαν αυτά πριν τις εκλογές, άμα έλεγε πριν τις εκλογές ότι θα έβγαζε το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Ευρώπη δεν θα έβρισκε ούτε μια ψήφο.

Ήταν συγκινητικό που έκλαιγαν ο Μέγερι με τον Φουστέρ, όσοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις, είναι η πιο μεγάλη οικογένεια και η πιο ζεστή οικογένεια, ευλογούνε το Θεό που έπαιξαν σε αυτό το σύλλογο.

Για το τι μεταγραφές πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, θα τα πούμε σε άλλες στήλες, καθίστε πρώτα να δούμε τι θα γίνει με τον Κοντονή και αν θα φύγουνε ακόμα και οι παίκτες που έχουμε...*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: