Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Χαλ – Άρσεναλ!! (preview)

Με νίκη κόντρα στη Χαλ, στην αναμέτρηση στο «KC Stadium», θα πρέπει να περάσει η Άρσεναλ, αν θέλει να πιάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα, η Άρσεναλ ευελπιστεί στην εκτός έδρας νίκη επί της Χαλ, για να φτάσει στους 70 βαθμούς και παράλληλα τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μετά την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Πρωταθλήτρια Τσέλσι, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να κερδίσουν για ένατη φορά στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχουν δώσει για την Πρέμιερ Λιγκ, επεκτείνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους.
Την ίδια ώρα, η γηπεδούχος Χαλ μπορεί με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ να βρεθεί ακόμα και στην 14η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στα «σαλόνια».
Προερχόμενη από τη νίκη επί της Λίβερπουλ με 1-0, οι «τίγρεις» πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν ακόμα μία νίκη στο «KC Stadium» κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία εκτός από βαθμούς, θα τους δώσει και ψυχολογία ενόψει των τριών τελευταίων παιχνιδιών μέχρι το τέλος της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:
Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Άρσεναλ ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ντιαμέ, Ρόμπερτσον και Ντέιβις, την ώρα που ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας έχει τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν με πρόβλημα στο πόδι.
Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Νίκιτσα Γέλαβιτς, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Μαρτίου, έχοντας έκτοτε ενοχλήσει στο πόδι.
Απόλυτα έτοιμος είναι ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος έχει μοιρασμένες πιθανότητες να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.
Άρσεναλ:
Δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Άρσεναλ κόντρα στη Χαλ.
Δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον δικέφαλο, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Μετά τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν είναι ιατρικά έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Στο σημερινό (4/5) παιχνίδι, αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: Χάρπερ – Μπράντι, ΜακΣέιν, Ντόουσον, Τσέστερ, Ελμοχαμαντί – Χαντλστόουν, Λίβερμορ, Κουίν, Αλουκό – Εντόι
Άρσεναλ: Οσπίνα – Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Καθόρλα, Ράμσεϊ, Εζίλ, Σάντσες – Ζιρού 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: