Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αθανασιάδης: «Ακόμα ζούμε και αναπνέουμε»

Τη σημασία που έχει για τον Πανθρακικό ο αγώνας με τη Skoda Ξάνθη, στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξήγησε ο Γιώργος Αθανασιάδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αθανασιάδης: «Ακόμα ζούμε και αναπνέουμε»
Μονόδρομο αποτελεί για τον Πανθρακικό η προσεχής αναμέτρησης με τη Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το παν για εμάς είναι ότι ζούμε και αναπνέουμε», τόνισε ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αθανασιάδης στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Βάιου Τσούτσικα

Για τη νίκη του Πανθρακικού στην έδρα της Βέροιας: «Ένα πολύτιμο γκολ για εμάς, μία σημαντική νίκη και μας δίνει την παραμονή στην κατηγορία».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Το πιο δύσκολο ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, τώρα παίζουμε στην έδρα μας με την Ξάνθη και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Για την πορεία του Πανθρακικού: «Φάνηκε από την αρχή ότι η παραμονή θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Κάναμε και εμείς και οι αντίπαλοί μας περίεργα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω. Στον πρώτο γύρο χάσαμε βαθμούς με τη Βέροια, με τον Εργοτέλη είχαμε έρθει ισόπαλοι, με τον Παναθηναϊκό μπορούσαμε να κρατήσουμε τους βαθμούς και τώρα να μην σκεφτόμαστε την σωτηρία. Το παν για εμάς είναι ότι ζούμε και αναπνέουμε».

Για τα μεταγραφικά σενάρια και το μέλλον του: «Δε θέλω να βιάζομαι. Συνεχίζω να δουλεύω και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Χρειάζεται να έχεις τύχη και να δουλεύεις με επιμονή. Δεν χρειάζεται να σκέφτεται ποιος σε θέλει. Πρέπει να είσαι σταθερός και να βελτιώνεσαι κάθε μέρα».

Για την ομάδα που θεωρεί πως βρίσκεται σε ποιο δύσκολη θέση για τον υποβιβασμό: «Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρξει τριπλή ή τετραπλή ισοβαθμία. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό».

Για τον MVP στην ομάδα του: «Για μένα είναι όλη η ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί και στις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε φανεί οικογένεια».

Για τον καλύτερο τερματοφύλακα της Σούπερ Λίγκας: «Ο Στιλ και ο Ρομπέρτο είναι οι καλύτεροι. Από τον Ρομπέρτο θα ήθελα να πάρω την τεχνική του με τα πόδια, αφού έχει δουλέψει στο εξωτερικό. Ο Στιλ παίρνει καλές θέσεις κάτω από την εστία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: