Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Περιμένει τους NBAers η Τουρκία!!

Θετικοί στο να συμμετέχουν με την εθνική ομάδα της Τουρκίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ είναι οι διεθνείς που αγωνίζονται στο NBA, εκτός του Τούρκογλου που έχει αποσυρθεί, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Περιμένει τους NBAers η Τουρκία!
Αρκετά δυνατή ομάδα αναμένεται να κατεβάσει η Τουρκία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας δήλωσε πως έχει εισπράξει το «ναι» από τους διεθνείς που αγωνίζονται στο NBA, εκτός φυσικά από τον Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αυτή τη στιγμή στο «μαγικό κόσμο» αγωνίζονται οι Ενές Καντέρ, Ομέρ Ασίκ, Φουρκάν Αλντεμίρ και Ερσάν Ιλιασόβα: «Πριν από λίγο καιρό, ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας συναντήθηκε με όλους τους παίκτες στις ΗΠΑ. Όλοι είπαν πως θέλουν να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα. Ο Χέντο Τούρκογλου είχε αποσυρθεί την περσινή χρονιά, άρα περιμένουμε όλους τους υπόλοιπους εκτός από εκείνον», δήλωσε σχετικά ο Αταμάν.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος κόουτς ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν ως νατουραλιζέ ο Τζόρνταν Φάρμαρ ή ο Μπόμπι Ντίξον, με τον τελευταίο να απαντά πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια σκέψη: «Αυτή στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη. Ο Εμίρ Πρέλντζιτς είναι μία τέτοια περίπτωση που έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Εάν δεν παίξει φέτος, τότε θα βασιστούμε στους υπόλοιπους διεθνείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: