Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Ήταν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του…»

Ένα απλό μήνυμα στον τηλεφωνητή του Σπανούλη που δεν απαντήθηκε ποτέ ήταν όπως διαρρέεται από πλευράς Ολυμπιακού η επαφή του Δ.Γιαννακόπουλου με τον παίκτη.Στον αθλ.εισαγγελέα ο αρχηγός του ΟΣΦΠ.

«Ήταν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του…»
Κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν το Δημήτρη Γιαννακόπουλο από πλευράς Ολυμπιακού για τα περί επαφής με τον Βασίλη Σπανούλη μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανέφερε σε γραπτή του δήλωση πως «…όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο. Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα».

Από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, διαρρέεται πως δεν υπήρξε καμία συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, αλλά απλώς ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του (που ζητούσε συγγνώμη), που δεν απαντήθηκε ποτέ από τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα ο τελευταίος αναμένεται την Πέμπτη να παραστεί κανονικά ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, που παρενέβη διατάσσοντας επείγουσα εξέταση και θέλει να ακούσει και τον ίδιο τον Σπανούλη προτού αποφασιστεί αν θα υπάρξει ποινική δίωξη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: