Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Θέλει εξωτερικό ο Ντιμπάλα!!

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πλέον φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικό και όχι να παραμείνει στην Ιταλία, βάσει των όσων δήλωσε στην «I Signori del Calcio»! «Ενεργοποιούνται» εκ νέου οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Μαν. Γιουνάιτεντ!
Νέες «φωτιές» φρόντισε να... ανάψει ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά τις δηλώσεις που έκανε στην «I Signori del Calcio» αναφορικά με το μέλλον του.
Με το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να είναι δεδομένο και έντονο, ο άσος της Παλέρμο είχε αρχικώς εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ιταλία, κάτι που ωστόσο φαίνεται να άλλαξε, μίας και υπογράμμισε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
«Οι φήμες στο μεταγραφικό παζάρι με κάνουν χαρούμενο επειδή είναι ωραίο που σε συνδέουν με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ μία μέρα»
«Για τώρα, ο στόχος μου είναι να απολαύσω τη στιγμή με την Παλέρμο, να παίζω σε κάθε παιχνίδι καλά και θα δούμε μετά. Αισθάνομαι καλά στην Ιταλία, αλλά θα ήθελα μία μέρα να παίξω στο εξωτερικό»
Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Πρέμιερ Λιγκ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν τις εξελίξεις, έχοντας όλες ελπίδες να τον κάνουν δικό τους.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: