Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

«Γρίφος» η επιλογή του αντί-Γεωργιάδη

Ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει το κενό του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη αποτελεί τον βασικό αγωνιστικό προβληματισμό για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενόψει των δύο αναμετρήσεων που «κλείνουν» το πρωτάθλημα κόντρα σε Καβάλα και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Κυριακής, πράγμα που σημαίνει πως η σεζόν ολοκληρώνεται για τον ίδιο, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη είναι πως δεν υπάρχει άλλος κλασικός δεξιός οπισθοφύλακας στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Ψυχογιού, ενώ και ο Γκίνο που θα μπορούσε να καλύψει την θέση λογίζεται ως ξένος, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μείνει εκτός αποστολής ένας εκ των Σανιά, Ν’ Λουντούλου, Φερνάντες και Πόι.

Άλλες εναλλακτικές λύσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι Λιόνης, Σταυρόπουλος που έχουν αγωνιστεί ξανά στην συγκεκριμένη θέση, ή ακόμη και ο Βάσκο Φερνάντες, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που προβληματίζει είναι η ταχύτητα του Βραζιλιάνου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: