Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Γιακουμάκης: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ, εμείς μπλέξαμε»

Η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Λεβαδειακό, Πέτρος Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τους Δημήτρη Καννελάκη, Κυριάκο Κύρτσο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και τη μάχη της παραμονής.

Για τη μάχη της παραμονής:  «Γνωρίζαμε ότι θα μπλέκαμε αν δεν παίρναμε θετικό αποτέλεσμα, όπως και έγινε. Πλέον πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας αγώνα και μετά να δούμε τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων για τις ισοβαθμίες που θα προκύψουν»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση του τελευταίου καιρού. Στο δεύτερο παλέψαμε περισσότερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Περίμενα, πάντως, τον ΠΑΟΚ καλύτερο παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερος. Πιθανόν να έχει σχέση και με τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες του για τα πλέι οφ»

Για την εμπειρία της Σούπερ Λίγκα: «Πολύ σημαντική η εμπειρία της παρουσίας μου. Ήταν ένα σκαλί προς τα πάνω και προσπάθησαν μέσω της δουλειάς να δείξω τι μπορώ να προσφέρε. Μ’ εμπιστεύτηκε και ο κύριος Μάνμτζιος και τον ευχαριστώ»

Για τα λάθη του Λεβαδειακού: «Χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας, δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο έπρεπε. Αντίθετα εκτός έδρας τα πήγαμε ολύ καλύτερα»

Για τα πλέι οφ: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και θεωρώ πως όποια ομάδα έχει περισσότερο βάθος και είναι πιο συγκεντρωμένη, θα είναι το φαβορί»

Για την τελευταία αγωνιστική: «Πιστεύω πως το μυαλό μας θα είναι περισσότερο. ΘΑ έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα μας και μετά αν πάρουμε κάποιο σκορ ασφαλείας, λογικό να ασχολούμαστε και με τα άλλα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα για να έχει το πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού και αυτό μας ευνοεί»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: