Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πιστολέρο και ο ...πιστο-Λέτο!!

Πάλι σκόραρε σε βάρος του Παναθηναϊκού ο Μήτρογλου, αλλά ο Λέτο απάντησε με γκολάρα στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Με 10 παίκτες από το 3΄ οι πράσινοι (αποβολή Καρνέζη). Ντεμπούτο για τον νεαρό Καπίνο.
Ο πιστολέρο και ο ...πιστο-Λέτο!
90+3' Τέλος της αναμέτρησης

89'
Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα

86' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Λέτο στην κίνηση πετυχαίνει από κοντά ένα πολύ ωραίο γκολ για το 1-1
85' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μήτρογλου εν μέσω αποθεωσης αποχωρεί και στην θέση του ο Αναστασάκος

77'
Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μακρής στη θέση του Μπάλλα.

70' Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι
69' Σουτ του Επστάιν, μπλοκάρει ο πορτιέρο του ΠΑΟ

66' Αλλαγή για τον Ατρόμητο.
Ο Δημούτσος πέρασε στην θέση του Γκαρσία.

65' Κίτρινη κάρτα στον Λέτο για διαμαρτυρία

64' Κίτρινη κάρτα στον Ρούντολφ

63' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι περνάει πολύ ωραία από αριστερά, κάνει και την σέντρα, όμως ο Γιαννούλης διώχνει την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Λέτο σε κενή εστία. Στην συνέχεια της φάσης, από νέα σέντρα ο Ρούντολφ παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

60' Κίτρινη κάρτα στον Ρούντολφ

57' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο
Ρούντολφ στη θέση του Τοτσέ.

54' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σουτ του Ζέκα, πέφτει και μπλοκάρει ο Ιτάνζ

53' Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου για τον πανηγυρισμό

53' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Μήτρογλου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

50'
Μετά από σέντρα του Κατσουράνη, ο Τοτσέ κάνει την προβολή στον αέρα, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα στην θέση του Σεϊταρίδη

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+3' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45' +3' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο.
Ο Μήτρογλου εκτελεί το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Σαριέγκι και φεύγει κόρνερ

42' Ευκαιρία για Παναθηναϊκό. Ο Λέτο εκτελεί φάουλ, ο Κατσουράνης κάνει την κεφαλιά-πάσα, αλλά ο Ιτάνζ προλαβαίνει και διώχνει προ του Μπουμσόνγκ.


41' Κίτρινη κάρτα στον Μπάλλα

40' Καλύτερος ο Ατρόμητος, όμως ευκαιρία δεν μπορεί να κάνει, αφού δεν πατάει περιοχή

32' Τίποτα ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά

23΄ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γιαννούλης κάνει την σέντρα, ο Ζουέλα παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

19' Ο Καπίνος δείχνει να πονάει στο πόδι και για αυτό δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Συνεχίζει για την ώρα κανονικά.

13' Σουτ του Κουίνσι έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ

12' Ο Σεϊταρίδης μπαίνει μόνος του στην περιοχή, αλλά η σέντρα που κάνει είναι κάκιστη...

10' Σέντρα του Ζέκα, ο Τοτσέ δεν μπόρεσε να απειλήσει


6' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Εκτέλεση φάουλ του Μήτρογλου, η μπάλα λίγο άουτ

4' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καπίνος στην θέση του Σιμάο

3' Κόκκινη κάρτα! Ο Επστάιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, έκανε το πλασέ, όμως ο Καρνέζης έδιωξε με τα χέρια έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε!
1; Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:


Η 11άδα του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ζουέλα, Μπάλλας, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης, Επστάιν, Μήτρογλου.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ.
πηγή: sportdog.gr

Μέσα ο Ρονάλντο με Λεβάντε!!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεση της θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Λεβάντε, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Πορτογάλος αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, από το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεπ, τελικά το ξεπέρασε και βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Μουρίνιο υπολογίζει κανονικά και στον Κακά, ο οποίος δεν είχε παίξει την Τετάρτη στην Κροατία.
πηγή: theplayer.gr

Serie A: Στην κορυφή η Κάλιαρι!!

Στην κορυφή της Serie A ανέβηκε η Κάλιαρι, η οποία έκανε το 2x2, επικρατώντας της νεοφώτιστης Νοβάρα με 2-1.

Η ομάδα της Σαρδηνίας προερχόταν από το «διπλό» στην έδρα της Ρόμα και δεν ήθελε να πάει... στράφι αυτή η μεγάλη νίκη. Έτσι, στο παιχνίδι του «Sant Elia» μπήκε απ' την αρχή δυνατά και στο 38΄ άνοιξε το σκορ με τον Τιάγκο Ριμπέιρο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όπως είχαν κάνει και μια βδομάδα πριν μέσα στην έδρα της Λέτσε, όμως, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από τον Λαριβέι στο 86΄. Δύο λεπτά αργότερα (88΄), η Νοβάρα μείωσε με τον Μοριμότο, όμως, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/09

Κάλιαρι-Νοβάρα 2-1
(38΄ Τιάγκο Ριμπέιρο, 86΄ Λαριβέι - 88΄ Μοριμότο)

Ίντερ-Ρόμα (21:45)

Κυριακή 18/09

Αταλάντα-Παλέρμο (13:30)
Μπολόνια-Λέτσε (16:00)
Κατάνια-Τσεζένα (16:00)
Λάτσιο-Τζένοα (16:00) 
Πάρμα-Κιέβο (16:00)
Σιένα-Γιουβέντους (16:00)
Ουντινέζε-Φιορεντίνα (16:00)
Νάπολι-Μίλαν (21:45)
 
πηγή: theplayer.gr 

Έτσι ξεζουμίζουν τον... Έλληνα! (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Δημαρέλος μας έστειλε άλλο ένα σκίτσο με νόημα στο sportdog.gr με το οποίο σατιρίζει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που ρουφάει αίμα και χρήμα από τον κοσμάκι.'
Έτσι ξεζουμίζουν τον... Έλληνα! (ΦΩΤΟ)
Δείτε και σχολιάστε την εικόνα...

Oι Τούρκοι πουλάνε αέρα... κοπανιστό!!

Είμαστε οι Έλληνες, «μανούλες» στις πατέντες, αλλά είναι και οι Τούρκοι…
Oι Τούρκοι πουλάνε αέρα... κοπανιστό
Το δαιμόνιο μυαλό των γειτόνων έκανε και πάλι το θαύμα του. Οι Τούρκοι πουλούν στην αγορά κονσέρβες με αέρα Κωνσταντινούπολης, με την τιμή του να φθάνει μέχρι και τις … (!!!) 33 τουρκικές λίρες, δηλαδή 13.5 ευρώ!

Απίστευτο; Κι όμως. Τα μαγαζάκια κυρίως της Κλειστής Αγοράς γνωστής και ως Kapali Carsi έχουν κατακλειστεί από κονσέρβες, πάνω στις οποίες υπάρχει ετικέτα με τίτλο «Αέρας Κωνσταντινούπολης». Το προϊόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο και 1% διοξείδιο του άνθρακα. Εκτός από τα μαγαζιά, το προϊόν πωλείται και στο μουσείο του Τop kapi της Κωνσταντινούπολης. Στο εμπόριο πωλείται προς δύο ευρώ, ενώ εάν το αγοράσει κανείς μέσω διαδικτύου (όπου συνήθως τα προϊόντα πωλούνται φθηνότερα και όχι ακριβότερα), η τιμή του φθάνει τα 13.5 ευρώ!

Οι δημιουργοί του μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι το ιδανικό προϊόν για όσους λατρεύουν την τουρκική μεγαλούπολη και θέλουν να έχουν ένα κομμάτι της στο σπίτι τους! Μούσι δηλαδή αλλά τέλος πάντων.

Γιατί μούσι; Γιατί εάν το ανοίξετε, απλούστατα δεν θα βρείτε τίποτα μέσα. Εκτός εάν είστε πτυχιούχος χημικός ή φυσικός και διαπιστώσετε ότι όντως η κονσέρβα είχε μέσα… - και επιστημονικώς αποδεδειγμένο - αέρα.

Αέρα κοπανιστό στην κυριολεξία δηλαδή. Βρε παιδιά… όποιος πάει προς Τουρκία μεριά, ας φέρει και ένα κουτί με αέρα της Πόλης… να δούμε πώς μυρίζουν οι δρόμοι δηλαδή πάνω από το Βόσπορο, όχι τίποτ’άλλο…
ΠΗΓΗ: star.gr

Διεκόπη το Ομόνοια-ΑΕΛ, έχασε τρία δάχτυλα οπαδός!!

Σοβαρά επεισόδια είχαμε στο «ΓΠΣ» στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΛ. Μάλιστα ο διαιτητής,  Στέλιος Τρύφωνος, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αποφάσισε να προχωρήσει σε οριστική διακοπή του αγώνα με την τύχη του ματς πλέον να κρίνεται στη Δικαστική. 

Όλα ξεκίνησαν στο  ημίχρονο, όταν οι οπαδοί της ΑΕΛ που βρίσκονταν στο Νότιο πέταλο κινήθηκαν προς τους οπαδούς της Ομόνοιας που βρίσκονταν στην Ανατολική κερκίδα. Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν και  προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Ανάμεσα στους  οπαδούς των δύο ομάδων έγινε ανταλλαγή φωτοβολίδων, κάτι που ανάγκασε σε οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Ο λόγος που διακόπηκε οριστικά ο αγώνας ήταν το ότι η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης αφού είχαν περάσει επικίνδυνα αντικείμενα εντός γηπέδου. 

Μάλιστα το ματς άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω ενός τραυματισμού οπαδού της ΑΕΛ, ο οποίος έχασε τρία δάχτυλα από κροτίδα. 

***Μέχρι το σημείο της διακοπής οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0.

…Είχαμε και ποδόσφαιρο πάντως στην Κύπρο, καθώς η Ανόρθωση επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ένωσης Παραλιμνίου, ενώ Εθνικός Άχνας και Αναγέννηση έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
πηγή: theplayer.gr

Νίκες για Βαλένθια, Μάλαγα έκανε την έκπληξη η Γρανάδα!!

Σημαντικά διπλά πήραν σε αυτή την 3η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος τόσο η Μάλαγα όσο και η Βαλένθια!

Οι «Νυχτερίδες» λοιπόν, με γκολ του Ρομπέρτο Σολδάδο στο 30’ επικράτησαν με 1-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν και ανέβηκαν στην κορυφή, έχοντας 9 πόντους.

Από την μεριά της η Μάλαγα νίκησε με 1-0 την Μαγιόρκα στο «ΟΝΟ Εστάντι» και πήρε το δεύτερο «τρίποντο» της σε τρία παιχνίδια.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 37’ ο Αργεντινός αμυντικός , Μαρτίν Ντεμικέλις. Τέλος η Γρανάδα έκανε την μεγάλη έκπληξη καθώς επικράτησε με 1-0 της Βιγιαρεάλ.


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17/09

Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαλένθια 0-1 (30’ Σολδάδο)
Γρανάδα – Βιγιαρεάλ 1-0 (56’ Ούτσε)
Μαγιόρκα – Μάλαγα 0-1 (37’ Ντεμικέλις)
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα (21.00)
Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ (23.00)

Κυριακή, 18/09

Χετάφε – Ράγιο Βαγεκάνο (13.00)
Σαραγόσα – Εσπανιόλ (17.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρασίνγκ Σανταντέρ (19.00)
Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης (21.00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μπέτις (23.00)

πηγή: theplayer.gr

Μουρίνιο: «Στόχος μας ; Η παραμονή»!

Κάθε δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο …βγάζει θέμα. Ο Πορτογάλος αυτή την φορά όμως …τρέλανε τους πάντες, καθώς τόνισε πως πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι 40 βαθμοί για την παραμονή.

«Θα παλέψουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία και να μαζέψουμε τους απαιτούμενους 40 βαθμούς. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτούς τους πόντους δεν μπορούμε να έχουμε άλλους στόχους. Αν το κάνουμε γρήγορα, τότε θα κοιτάξουμε για τους επόμενους στόχους. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους.

Αν διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό παιχνιδιού τότε μάλλον θα κερδίσουμε το παιχνίδι με την Λεβάντε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε στο συγκεκριμένο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο, γιατί αμύνονται πολύ καλά. Η Λεβάντε είναι καλή ομάδα και πρέπει να παλέψουμε», τόνισε ο Μουρίνιο που πρόσθεσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι αμφίβολος «Θα δούμε στην τελευταία προπόνηση αν θα αγωνιστεί. Τον πήρα στην αποστολή γιατί υπάρχουν οι πιθανότητες. Αν δεν μπορέσει θα κοπεί από την αποστολή. Δεν προσπαθούμε να πιέσουμε κανέναν».
πηγή: theplayer.gr

Νίκη …τετράδας η Χαρτς!!

Σπουδαία νίκη που την φέρνει στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας πέτυχε η Χαρτς. Οι «Καρδούλες» επικράτησαν με 2-0 της Σεντ Μίρεν εντός έδρας, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία που παραχώρησε η Κιλμάρνοκ στην Αμπερντίν ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

H Χαρτς μετά από αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 12 βαθμούς. Ο Χάμιλ με πέναλτι άνοιξε , ενώ το αυτογκόλ του Μέιρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  Στα υπόλοιπα παιχνίδια η  Κιλμάρνοκ αν και προηγήθηκε με 2-0 , τελικά δεν τα κατάφερε  με αντίπαλο την Αμπερντίν στην έδρα της τελευταίας, αφού οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό με  γκολ των Κόνσιντιν και Μαβενέ. Τέλος, μεγάλη νίκη πήρε η  Σεντ Τζόνστον επί της Μάδεργουελ με 3-0 ενώ η Νταντί επικράτησε της Ινβερνές με 3-1.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 17/9

Ντανφέρμλιν-Χιμπέρνιαν 2-2
(53’ Τόμσον, 64’ αυτ. Χάνλον-37’ Σπρουλ, 51’ Ό Κόνορ)

Αμπερντίν-Κιλμάρνοκ 2-2
(37’ Κόνσιντιν, 53’ Μαβενέ-15’ Χέφερναν, 28’ Σιλς)

Νταντί Γιουνάιτεντ-Ινβερνές 3-1
(13’ Βάλε, 43’ Σουόνσον, 71’ Ντέιλι -16’ Ρος)

Χαρτς-Σεντ Μίρεν 2-0
(43’ πεν. Χάμιλ, 70’ αυτ. Μέιρ)

Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον 0-3
(20’ αυτ. Κλάνσι, 75’ Σαντάζα, 85’ Γκρεγκ)

Κυριακή, 18/9 (14:30)

Ρέιντζερς-Σέλτικ


πηγή: theplayer.gr

 

Τεννές: «Όλα είναι μια χαρά…»

Ο Μπάμπης Τεννές, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ συμπλήρωσε πως τα συναισθήματα του είναι ανάμικτα, αφού όπως είπε, νιώθει την Κέρκυρα σαν το σπίτι του.

«Όλα είναι μια χαρά μετά από το παιχνίδι. Αν και δώσαμε τρία σημαντικά παιχνίδια σε μία εβδομάδα, πήραμε τελικά σήμερα το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Βέβαια είναι ανάμικτα τα συναισθήματα μου, αφού την Κέρκυρα την νιώθω σαν το σπίτι μου», δήλωσε ο Τεννές.

Ματσάρι: «Χωρίς φόβο κόντρα στην Μίλαν»

Η Νάπολι ταξιδεύει την Κυριακή στο «Σαν Σίρο» για να αντιμετωπίσει την Μίλαν, στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Ο τεχνικός των «Παρτενοπέι», Βάλτερ Ματσάρι, μίλησε για το παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί δυνατή, χωρίς κανένα φόβο…

«Πρέπει να εμφανιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Μάντσεστερ Σίτι. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι και χωρίς φόβο, ένας τρόπος που μου αρέσει πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις συγκυρίες αλλά η εμφάνιση της ομάδας είναι το πιο σημαντικό», τόνισε ο Ματσάρι.
πηγή: theplayer.gr

Καταθέτει πρόταση για το προολυμπιακό τουρνουά η Λιθουανία!!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τη φιλοξενία του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-8 Ιουλίου του 2012, είναι η Λιθουανία. 

Η «οικοδέσποινα» του φετινού Ευρωμπάσκετ, η οποία θα διοργανώσει και τα προκριματικά της Ευρωλίγκας της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και... μοιραία θα πρέπει να «επιβιώσει» από το προολυμπιακό τουρνουά, για να κερδίσει μία θέση στους Αγώνες του 2012. 

Γι` αυτό η Λιθουανία δηλώνει έτοιμη για την ανάληψή του, καθώς από αυτό θα προκύψουν οι τρεις τελευταίες ομάδες που θα βγάλουν «εισιτήριο» για Λονδίνο (οι ομάδες του τελικού και η νικήτρια του «μικρού τελικού»).

Επίσημη πρόταση για την ανάληψη του προολυμπιακού τουρνουά έχει καταθέσει το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στο παιχνίδι της διεκδίκησης έχει μπει και η Βενεζουέλα, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.  
πηγή: theplayer.gr

Πρόβλημα με Παπασταθόπουλο!!

Άτυχος στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε μόλις για πέντε λεπτά στον αγώνα της Βέρντερ Βρέμης με την Νυρεμβέργη, αφού  ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά το ζέσταμα πριν το ματς και ενημέρωσε τον προπονητή του. Ο τεχνικός των «πράσινων», Τόμας Σάαφ, πάντως προτίμησε να ρισκάρει και να βάλει κανονικά τον πρώην άσο της ΑΕΚ  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο της Βέρντερ για το πρόβλημα του «Πάπα».
πηγή: theplayer.gr

Οδεύει προς Μάλαγα ο Αλμπιόλ!!

Ένα βήμα πριν την έξοδό του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραούλ Αλμπιόλ. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μ.Μ.Ε. ο 26χρονος αμυντικός δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, του έχει δώσει ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς προτιμάει τους Ρικάρντο Καρβάλιο και Πέπε.

Και με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να έρχεται το επόμενο καλοκαίρι, ο Αλμπιόλ είναι φυσικό να θέλει παίρνει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Τη λύση, λοιπόν, φαίνεται πως είναι έτοιμη να του την προσφέρει η Μάλαγα. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τον Αλμπιόλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη σεζόν 2009-2010, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και οι Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας, μάλλον δεν θα του χαλάσουν το χατήρι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Τεσσάρα» στο «Bay Arena» η Κολωνία!

«Αέρα» πέρασε από το «Bay Arena» η Κολωνία! Η ομάδα του Σολμπάκεν διέλυσε με 4-1 την Μπάγερ Λεβερκούζεν παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πλέον μετά από αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 7 πόντους, ενώ οι «Ασπιρίνες» έμειναν στους 10. Η Κολωνία πήρε το σπουδαίο διπλό χάρη στα γκολ των: 44’ Νοβάκοβιτς, 47’, 55’ Ποντόλσκι, 93’ Ζαζάλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, σίγουρα ξεχώρισε το διπλό της Γκλάντμπαχ μέσα στην έδρα του Αμβούργου (0-1), ενώ η Χοφενχάιμ με δύο γκολ του Φιρμίνο επικράτησε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ.

Τέλος η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε  και αντικαταστάθηκε, δεν μπόρεσε να περάσει από τη Νυρεμβέργη, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, ενώ Χέρτα και Άουγκσμπουργκ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 16/9

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-2
(85' Σισέ-33', 73' Χάρνικ)

Σάββατο 17/9 (16:30)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Κολονία 1-4 (70’ Ρόλφες-44’ Νοβάκοβιτς, 47’, 55’ Ποντόλσκι, 93’ Ζαζάλο)
Αμβούργο-Γκλάντμπαχ 0-1 (66’ Ντε Καμάργκο)
Νυρεμβέργη-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (62’ Βόλφσειντ-24’ Εκίτσι)
Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 3-1 (20’ Μπάμπελ, 23’, 85’ Φιρμίνο-67’ Ντεζάγκα)
Χέρτα-Άουγκσμπουργκ 2-2 (46’ Λελ, 57’ Τορούν-20’ Χοσογκάι, 64’ Κάλσεν)
Καϊζερσλάουτερν-Μάιντς (19:30)

Κυριακή 18/9

Ανόβερο-Ντόρτμουντ (16:30)The Player

Νίκη της Έβερτον με γκολάρα Βέλλιου!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέλλιο η Έβερτον σε αυτή την 5η αγωνιστική επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» της Γουίγκαν με 3-1! Ο Έλληνας επιθετικός λοιπόν με εξαιρετική κεφαλιά στο 84’ έδωσε το προβάδισμα στα «Ζαχαρωτά» και ουσιαστικά έδωσε ένα σημαντικό «τρίποντο» στην ομάδα του.

Από την αρχή της χρονιάς ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες,  δείχνει να υπολογίζει αρκετά στον Βέλλιο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της αγγλικής ομάδας. Σήμερα ήρθε η στιγμή ο Έλληνας φορ να ανταποδώσει στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Τα «Ζαχαρωτά» βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ της Γουίγκαν (31’ Ντι Σάντο), ενώ ο Γιαγκέλκα στο 33’ έκανε το 1-1. Στο 67’ ο Μόγιες βλέποντας πως η ομάδα του δεν έβρισκε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, έβαλε στο ματς τον Βέλλιο, βγάζοντας τον Κόλεμαν. Στο 84’ ο πρώην άσος του Ηρακλή δικαίωσε τον προπονητή του, αφού αξιοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο την σέντρα του Χίμπερτ και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 98’ ο Ντρέντε. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε το μεγάλο διπλό της Νόριτς στο «Ρίμποκ», καθώς επικράτησε με 1-2 της Μπόλτον, ενώ Άστον Βίλα και Νιούκαστλ έμειναν στο 1-1. Τέλος η ΚΠΡ νίκησε εύκολα με 3-0 την Γουλβς, ενώ με το ίδιο σκορ η Σουόνσι «καθάρισε» την Γουέστ Μπρομ.


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/09 (17:00)

Μπλάκμπερν-Άρσεναλ 4-3
Γιακούμπου(25',59'),Σονγκ(50' αυτ.),Κοσιελνί(68' αυτ.)-Ζερβίνιο(10'),Αρτέτα(34'),Σαμάκ(85')
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 1-1 (13’ Αγκμπονλαχόρ-57’ Μπεστ)
Μπόλτον-Νόριτς 1-2 (64’ πεν Πετρόφ-37’ Πίλινγκτον, 42’ Τζόνσον)
Έβερτον-Γουίγκαν 3-1 (33’ Γιαγκέλκα, 84’ Βέλλιος, 98’ Ντρέντε-31 Ντι Σάντο)
Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 3-0 (14’ πεν Σινκλέρ, 24’ Λίτα, 49’ Ντάιερ)
Γουλβς-ΚΠΡ 0-3 (8’ Μπάρτον, 10’ Φαουρλίν, 87’ Κάμπελ)

Κυριακή 18/09

Σάντερλαντ-Στόουκ (15:00)
Τότεναμ-Λίβερπουλ (15:30)
Φούλαμ-Μαν.Σίτι (17:00)
Μαν.Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (18:00) The Player

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να μην μεταβεί τελικά στις ΗΠΑ όπως ήταν προγραμματισμένο.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης!
Η ανακοίνωση με την οποία το γραφείο Τύπου ανακοίνωσε την απόφαση αυτή έχει ως εξής: «Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ».

Ο κ. Παπανδρέου πήγαινε στις ΗΠΑ για να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ενώ σχεδίαζε και σειρά συναντήσεων με την ηγεσία του ΔΝΤ.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται αυτή την ώρα σε πτήση από το Λονδίνο προς Αθήνα, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο κ. Βενιζέλος του μετέφερε το κλίμα που αντιμετώπισε στην Πολωνία που χαρακτηρίζεται από δυσπιστία μέχρι εχθρότητα των εταίρων μας απέναντι στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση του Ecofin σήμερα οι εταίροι μας απέρριψαν το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο. Μόλις ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις αρνητικές αυτές εξελίξεις κρίθηκε επιβεβλημένο να ακυρωθεί το ταξίδι στις ΗΠΑ, ώστε να χειριστεί τα ζητήματα και τις εξελίξεις ο ίδιος.

Οι εξελίξεις πυροδοτούν σενάρια ακόμα και για μη πληρωμή της 6ης δόσης καθώς και για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη δραματική, έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πηγή: Protothema.gr

Η... Γιουνάιτεντ του φταίει!

Παρά τη νέα ήττα της Άρσεναλ με 4-3 από την Μπλάκμερν, ο Αρσέν Βενγκέρ... πουλάει τρέλα και υπόσχεται πως με τις νέες μεταγραφές η ομάδα θα «πετάει». Βέβαια, και τώρα για τον Αλσατό καλή είναι η ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεχάσει την βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η... Γιουνάιτεντ του φταίει!
«Η ομάδα έπαιξε καλά σήμερα και θα δείτε στο μέλλον την απόδοση που θα έχουν οι μεταγραφές. Πρέπει να παραμείνετε θετικοί στις σκέψεις σας», ανέφερε ο Βενγκέρ και συνέχισε: «Πιστεύω πως επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλες φορές, αλλά τώρα είναι σημαντικό να αντιδράσουμε.

Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αντ’αυτού, σημειώσαμε δύο αυτογκόλ. Είναι απίστευτο, αλλά πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι παραμένουμε εύθραυστοι στην άμυνα, αφού οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές από την ήττα στο Ολντ Τράφορντ».

Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 σε 2-3, πετυχαίνοντας το διπλό.
Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές
Το ματς ξεκίνησε με τους Κερκυραίους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ενώ σταδιακά οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να ισορροπούν το παιχνίδι. Έπρεπε όμως να συμπληρωθεί 20 λεπτά αγώνα για να δούμε μία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση. Στο 21' ο Χαριστέας τον έβγαλε μόνο του με τον Γκαλίνοβιτς τον Θεοδωρίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν τραγικά άστοχο, αφού η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.
Και αφού τα “καναρίνια” δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, το πέτυχαν 3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι. Ύστερα από σουτ του Μπάρκογλου, ο Τσενάμο έκανε ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο Μετίν να πάρει το ριμπάουντ από κοντά ανοίγοντας το σκορ (1-0). Μάλιστα ο Τούρκος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ στο 30', αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του ποδοσφαιριστή των Φαιάκων.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43', ο Παναιτωλικός έφτασε μιαν ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Χαριστέα κατέληξε πάνω στον Γκαλίνοβιτς.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα, στο 50' με τον Θεοδωρίδη και από εκείνο το σημείο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, αφού ο ρυθμός έγινε πιο γήγορος και οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη (54', 61', 78'). Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο 72' ακυρώθηκε γκολ του Μετίν για χέρι, με το ριπλέι να δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης.
Στο 79' ο Παναιτωλικός πέτυχε το 1-2 με τον Καμαρά και άντε πιάσε τον μετά. Οι Αγρινιώτες ήταν με το ένα πόδι κοντά στη νίκη, την οποία εδραίωσαν στο 86' με τον Χαριστέα.
Και όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα, γιατί πολύ απλά οι Φαίακες πάλεψαν για τη μείωση του σκορ. Ο Αγρίτης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-3 στο 87, το έκανε όμως ο Μπάρκογλου στο 89'. Ο χρόνος όμως ήταν πολύ λίγος για τους γηπεδούχους για να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι έμεινε το 2-3 υπέρ του Παναιτωλικού
90'+2' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ντιαρά: «Θέλω να μείνω στην Ρεάλ»

Για ακόμα μια φορά ο Λασανά Ντιαρά εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος μέσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την «βασίλισσα», μέχρι το 2013 και θέλει να το ολοκληρώσει…

«Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2013 και θα ήθελα να το ολοκληρώσω. Προς το παρόν ενδιαφέρομαι μόνο για να πετύχει η ομάδα. Είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μείνω εδώ μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Στόχος μου είναι να κερδίσω μια θέση στο αρχικό σχήμα και δουλεύω σκληρά για αυτόν. Όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου, τότε θα μελετήσω τις προτάσεις που θα έχω. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι μπορώ να γίνω σημαντικός παίκτης για το σύλλογό μου», τόνισε αρχικά ο Γάλλος που πρόσθεσε για την εξαιρετική εικόνα των «Μερένγκες» μέχρι τώρα: «Είμαστε καλύτεροι φέτος και πέρσι φτάσαμε μια “ανάσα” από το Champions League. Η Ρεάλ είναι φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα κάνουμε το νταμπλ που χάσαμε πέρσι. Θα αποδείξουμε τόσο στην Ισπανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα και από τις άλλες ισπανικές και ευρωπαϊκές ομάδες».

πηγή: theplayer.gr

Ο Μπέκαμ… άλλαξε επάγγελμα!!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να βρήκε απάντηση στην οικονομική κρίση. Ποια είναι αυτή; Να… αλλάξει επάγγελμα. Ο διάσημος Αγγλος ποδοσφαιριστής εθεάθη να πουλάει αρώματα σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ της Αμερικής. 

«Δοκιμάστε αυτό, δοκιμάστε εκείνο, αυτό μυρίζει ωραία, αυτό ταιριάζει με το δέρμα σας», και άλλες ατάκες που ενδεχομένως να βγήκαν από το στόμα του παίκτη των Λος Αντζελες Γκάλαξι. 
Η εικόνα στο βίντεο μιλάει από μόνη. Υπάρχει, όμως, μια λεπτομέρεια. Ο Μπέκαμ έχει γίνει πωλητής αρωμάτων για τις ανάγκες ενός δημοφιλούς αμερικανικού τηλεοοπτικού σόου.  
πηγή: theplayer.gr
 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
 

Μπέιλ: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να αφήσω την Τότεναμ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, μίλησε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός εξτρέμ των «Σπιρουνιών» παράλληλα έκανε σαφές πως ουδέποτε σκέφτηκε να αφήσει το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»…

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω την Τότεναμ το καλοκαίρι. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο και απολαμβάνω εδώ το ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που αν αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα, θα μπορέσω να βελτιωθώ και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος», τόνισε αρχικά ο Μπέιλ που πρόσθεσε για τον Ρέντναπ:

«Ο Ρέντναπ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Οταν ένας προπονητής δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα και την ελευθερία να παίξουν εκεί που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από έναν προπονητή».

πηγή: theplayer.gr

Διαψεύδει ο Ριβάλντο!!

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να βάζει τέλος στην καριέρα του τον Δεκέμβριο, έβαλε με δηλώσεις του ο Ριβάλντο.

Ο «Ρίμπο» που στα 39 του αγωνίζεται στην Σάο Πάουλο,  μέσω του προφίλ του στο Twitter τόνισε…

«Καλησπέρα σε όλους, σε λίγο αρχίζει η προπόνηση. Κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες για το άτομό μου και θα ήθελα να ενημερώσω ότι είναι ένα τεράστιο ψέμα».

Κλοπ: «Να μειώσουμε τη διαφορά»

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στη Μπουντεσλίγκα, ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το ματς με το Ανόβερο.

Βάσει της περσινής εντυπωσιακής σεζόν, οι ήττες από Χόφενχαϊμ και Χέρτα στις πρώτες αγωνιστικές ήταν απρόσμενες, όμως η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της...

«Η ήττα από τη Χέρτα άνοιξε τη διαφορά από την κορυφή. Πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση στις ερχόμενες εβδομάδες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αυξηθεί η διαφορά. Θα πάμε για τη νίκη με το Ανόβερο και αυτό θα στοχεύουμε σε κάθε αναμέτρηση», δήλωσε.

πηγή: theplayer.gr