Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν ξέρω αν θα κάνω αλλαγές"

Για την προσαρμογή του ΠΑΟΚ στα ελληνικά δεδομένα μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του, μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι.
"Δεν ξέρω αν θα κάνω αλλαγές"
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στη NOVA:
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (15/9):
"Σίγουρα είμαστε λίγο κουρασμένοι. Μετά από το αποτέλεσμα είναι και κουρασμένοι και λυπημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Τότεναμ για να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια".
Για την προσαρμογή της ομάδας στα ελληνικά δεδομένα μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι:
"Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή της ομάδας από ελληνικό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πολύ πιο δύσκολο όταν συμβαίνει το αντίθετο. Συνήθως έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε κάτι που είναι πιο εύκολο, αλλά τώρα έχουμε μόλις δύο μέρες. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνετε".
Για τους τραυματισμούς των παικτών και το φαινόμενο των θλάσεων:
"Για τους Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη η απάντηση είναι εύκολη, καθώς είχες υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και είχαν επιβαρυνθεί πολύ. Ο Γεωργιάδης είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργά με την ομάδα, δε δούλεψε από την αρχή και ο οργανισμός του αντέδρασε έτσι".
Για τον Πανιώνιο και τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει:
"Σίγουρα γνωρίζω τον Πανιώνιο. Μάλιστα παρακολούθησα τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας. Δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα το δούμε όταν ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: