Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 σε 2-3, πετυχαίνοντας το διπλό.
Έχει Χαρι'στέα' στις ανατροπές
Το ματς ξεκίνησε με τους Κερκυραίους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ενώ σταδιακά οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να ισορροπούν το παιχνίδι. Έπρεπε όμως να συμπληρωθεί 20 λεπτά αγώνα για να δούμε μία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση. Στο 21' ο Χαριστέας τον έβγαλε μόνο του με τον Γκαλίνοβιτς τον Θεοδωρίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν τραγικά άστοχο, αφού η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.
Και αφού τα “καναρίνια” δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, το πέτυχαν 3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι. Ύστερα από σουτ του Μπάρκογλου, ο Τσενάμο έκανε ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο Μετίν να πάρει το ριμπάουντ από κοντά ανοίγοντας το σκορ (1-0). Μάλιστα ο Τούρκος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ στο 30', αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του ποδοσφαιριστή των Φαιάκων.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43', ο Παναιτωλικός έφτασε μιαν ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Χαριστέα κατέληξε πάνω στον Γκαλίνοβιτς.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα, στο 50' με τον Θεοδωρίδη και από εκείνο το σημείο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, αφού ο ρυθμός έγινε πιο γήγορος και οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη (54', 61', 78'). Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο 72' ακυρώθηκε γκολ του Μετίν για χέρι, με το ριπλέι να δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης.
Στο 79' ο Παναιτωλικός πέτυχε το 1-2 με τον Καμαρά και άντε πιάσε τον μετά. Οι Αγρινιώτες ήταν με το ένα πόδι κοντά στη νίκη, την οποία εδραίωσαν στο 86' με τον Χαριστέα.
Και όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα, γιατί πολύ απλά οι Φαίακες πάλεψαν για τη μείωση του σκορ. Ο Αγρίτης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-3 στο 87, το έκανε όμως ο Μπάρκογλου στο 89'. Ο χρόνος όμως ήταν πολύ λίγος για τους γηπεδούχους για να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι έμεινε το 2-3 υπέρ του Παναιτωλικού
90'+2' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: