Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Θα γυρνούσα τρέχοντας στην Ίντερ!"

Δεν χωράει αμφιβολία για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ! Η απάντησή του θα ήταν "ναι" σε περίπτωση που ο Μάσιμο Μοράτι του έκανε πρόταση να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της Ίντερ... "Ήμουν ευτυχισμένος και ας μην κατακτήσαμε κάτι!", δήλωσε.
"Θα γυρνούσα τρέχοντας στην Ίντερ!"
"Φυσικά και θα επέστρεφα στην Ίντερ, θα πήγαινα τρέχοντας", είπε στη "TMW" ο πρώην τεχνικός του Άρη, ο οποίος καθοδηγούσε τους "νερατζούρι" από το 2001 έως το 2003.
"Ήμουν ευτυχισμένος στην Ίντερ. Μπορεί να μην κατακτήσαμε κάτι, αλλά μου έδωσαν πολλή αγάπη. Αν με καλούσε ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, θα πήγαινα αμέσως εκεί, επειδή πέρασα υπέροχα εκεί. Ωστόσο αμφιβάλλω αν θα υπάρξει τέτοιο τηλεφώνημα. Θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα αν τελικά συνέβαινε κάτι τέτοιο", πρόσθεσε.
Όσο για το άσχημα ξεκίνημα της ομάδας, επεσήμανε: "Προς το παρόν δεν πάνε καλά τα πράγματα, αλλά χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Δεν γίνεται να ξεκινάς κάθε χρονιά με το δεξί, αλλά η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί στη συνέχεια. Η απόλυση Γκασπερίνι θα ήταν μια πολύ βιαστική απόφαση. Καταλαβαίνω τους οπαδούς, αλλά δεν μπορείς να διώχνεις έτσι τους προπονητές μετά από λίγα ματς. Όταν διαλέγεις έναν προπονητή πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του. Όμως, αν η ομάδα δεν πάει καλά, αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: