Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Ιδανικός αντι-Ριέρα ο Μόνχε!"

Λαχείο θεωρεί ο Σάκης Τσιώλης πως θα είναι για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Βιθέντε Μόνχε, τονίζοντας πως "κολλάει" απόλυτα στο σύστημα που εφαρμόζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
"Ιδανικός αντι-Ριέρα ο Μόνχε!"
"Κολλάει πολύ στον Ολυμπιακό ο Μόνχε και πιστεύω ότι είναι ιδανική περίπτωση για την αριστερή πλευρά, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Ριέρα. Ο Βιθέντε είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία για να παίξει σε μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και να βγάλει όλη του την ποιότητα και τα καλά στοιχεία που έχει", είπε αρχικά στην "Εξέδρα" ο τεχνικός του Άρη.
Στη συνέχεια, "έδειξε" τα στοιχεία που κατά τη γνώμη του κάνουν τον Αργεντινό να ξεχωρίζει: "Είναι πολύ κοντρολαρισμένος παίκτης και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Εχει καλά τρεξίματα, μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, αλλά είναι και πολύ δημιουργικός. Εγώ νομίζω ότι στον Ολυμπιακό και δίπλα σε αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν ήδη, θα είναι ακόμα καλύτερος και θα κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανε με τον Βόλο. Είναι ό,τι πρέπει για τον Ολυμπιακό και να θυμηθείτε ότι, αν τελικά γίνει αυτή η μεταγραφή, θα είναι λαχείο για την ομάδα, αλλά και μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο".
Επίσης, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ: "Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μετά από ένα παιχνίδι και μάλιστα το πρώτο της περιόδου, ισοπεδώθηκαν όλα και ξαφνικά ο Ολυμπιακός έγινε κακή ομάδα. Ο προπονητής δεν είναι καλός και οι περισσότεροι παίκτες απαξιώθηκαν. Δεν είναι σωστό αυτό και φυσικά είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, να φέρνουν την καταστροφή σε ένα βράδυ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: