Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ροζ συνοδός με ονόματα "Λουέλα" και "Μπρουκ"!!

Θυμάστε την Καρολίν Στιλ; Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sun", η σέξι νέα παράγοντας της Μάνσφιλντ ήταν συνοδός πολυτελείας, δουλειά που έκανε για δέκα χρόνια!
Ροζ συνοδός με ονόματα "Λουέλα" και "Μπρουκ"!
Η 29χρονη, απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, παράλληλα με τις σπουδές της δούλευε για δύο πρακτορεία συνοδών πολυτελείας και λέγεται πως "συναντούσε άνδρες διάφορων ηλικιών μέρα και νύχτα!".
Τα ονόματα που χρησιμοποιούσε ήταν "Λουέλα" και "Μπρουκ"! Όταν η εφημερίδα επικοινώνησε μαζί με την 29χρονη πρόεδρο, αυτή δεν αρνήθηκε την ιστορία. "Δεν είχα καθόλου εύκολη ζωή. Δεν ξέρω καν τι να πω. Είμαι απλά πολύ απεγνωσμένη", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Κάρολιν προσελήφθη ως εκτελεστική διευθύντρια στην άσημη Μάνφσιλντ και έτσι έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που καταλαμβάνει τέτοιο πόστο.
Όμως, φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν πως τη θέση την πήρε επειδή διατηρούσε ερωτική σχέση με τον ιδιοκτήτη της του συλλόγου, Τζον Ράντφορντ, με την ίδια να αποφεύγει να πάρει θέση επί τούτου.
"Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον, στην παρούσα φάση, να προβώ σε κάποιο σχόλιο. Η πρόσληψη ήταν απόλυτα καθαρή. Eχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: