Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Για παντοτινή λύση μιλάει ο "Λύμπε"


Ο Έλληνας επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Νίκος Λυμπερόπουλος, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και τα καθημερινά της προβλήματα, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί μία καλή λύση, η οποία θα είναι και παντοτινή.

Μιλώντας στην "Εξέδρα", ο Λυμπερόπουλος τόνισε τα παρακάτω… Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, τόνισε: "Η λύση που θα δοθεί θα πρέπει να είναι λύση παντοτινή. Όχι να γίνει κάτι τώρα και σε κάποιο διάστημα η ομάδα να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα. Το λέω αυτό γιατί όσο θυμάμαι εγώ την ΑΕΚ πάντα είχε διοικητικά προβλήματα. Κάθε λίγο και λιγάκι βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση και αυτό δεν αρμόζει στην ιστορία της". Για τα τεκταινόμενα στα διοικητικά της ΑΕΚ: "Διαβάζω και ακούω πολλά πράγματα εδώ και πολύ καιρό, γίνονται πράγματα και προσπάθειες, όμως η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και πρέπει αυτοί που ορίζουν την κατάσταση να δώσουν άμεσα λύσεις". Αν περίμενε ότι η σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ, θα ήταν η ίδια με την περίοδο που αγωνιζόταν και εκείνος: "Ο τίτλος που μπορώ να βάλω εγώ σε αυτή την κατάσταση που περνάει η ΑΕΚ είναι "Σαν να μην πέρασε μια μέρα". Πάλι η ομάδα αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα και είναι σε άσχημη κατάσταση. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και ελπίζω να αλλάξουν πολύ σύντομα".

ΠΑΟΚ Όχι σε Οκβουνβάνε-Αναμονή για Μπιζέρα


Ο Τζέϊσι Τζον Οκβουνβάνε ήρθε στην Θεσσαλονίκη, δοκιμάστηκε από τον Φερνάντο Σάντος, άρεσε, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην μεταγραφική αγορά στην απόκτηση ενός επιθετικού. Ενός παίκτη που θα δίνει στην ομάδα το "εύκολο γκολ". Έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες (για παράδειγμα ο Κέζμαν), αρέσουν άλλοι (όπως ο Εντίνιο), αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.Ο Οκβουνβάνε έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις ημέρες που βρέθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν κάτι καλύτερο.Άλλωστε ο Νιγηριανός σέντερ φορ της Εθνικής Μπαχρέιν πιάνει θέση ξένου, κάτι που επίσης στάθηκε εμπόδιο για μία πιθανή μετακίνηση του, καθώς ο Μπιζέρα ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κενή θέση ξένου. Όσον αφορά τον Τζόε Μπιζέρα που βρίσκεται στην Ουρουγουάη, του έχει απαγορευτεί η έξοδος του από την χώρα καθώς υπάρχει δικαστική απόφαση εναντίον του.Αποτέλεσμα μίας δικαστικής διαμάχης που έχει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με την πρώην σύζυγο του. Μάλιστα δημοσιεύματα από την Ουρουγουάη αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη ίσως αναγκάσει τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Πενιαρόλ. Σίγουρα στον ΠΑΟΚ "καίγονται" για το θέμα Μπιζέρα ο οποίος δεν υπολογίζεται και πιάνει και θέση ξένου.

Α1 ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: "Σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα"


Με μια απογευματινή προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με το Περιστέρι (02/01, 19:00) στην Αθήνα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Λάζαρο Παπαδόπουλο. Από την πλευρά του ο Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι αρχικά εν όψει του νέου έτους – του 2010 – ευχήθηκε: "Για το 2010 εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους και στον ΠAOΚ να καταφέρει να γίνει και πάλι αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας και αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα". Όσο για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: "Ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά το ίδιο καλά, όπως τελειώσαμε την προηγούμενη. Το παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο τεστ για εμάς". "Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μία πολύ σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα, που είναι ισχυρή και αποτελεσματική στο γήπεδό της, έχουμε και πάλι αρκετά προβλήματα, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται στο γήπεδο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να αποφύγουμε τα λάθη και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα".

Άρης Τζόνσον: "Έρχομαι με φιλοδοξίες στον Αρη"


"Ερχομαι με φιλοδοξίες στον Αρη" είπε ο Εντουαρντς Τζόνσον μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Αρη. Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων του Αρη. Έρχομαι με φιλοδοξίες. Έχω μάθει ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδό μας. Γνωρίζω φυσικά πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στον πάγκο του Αρη. Έχω ήδη μάθει ορισμένα πράγματα για την νέα μου ομάδα και ανυπομονώ να μάθω ακόμα περισσότερα" τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κιτρινόμαυρων", ο Εντουαρντς Τζόνσον. Η επίσημη ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" Μετά την Φούλαμ και ο Αρης το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντουαρντς Τζόνσον. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού ποδοσφαιριστή Edward Johnson από την Φούλαμ με μορφή δανεισμού ως τον Ιούνιο του 2010 και οψιόν αγοράς. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου 1984 στην Φλόριντα των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.85 και αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ καθώς μετρά 39 συμμετοχές και 12 γκολ. Νωρίτερα αποτέλεσε στέλεχος όλων των "μικρών" εθνικών ομάδων των ΗΠΑ με 53 συμμετοχές και 37 γκολ. Το 2007 κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής με την εθνική του ομάδα. Έχει αγωνιστεί αρχικά στους Ντάλας Μπερν από το 2001 ως το 2005 καταγράφοντας 77 συμμετοχές και σκοράροντας 24 φορές. Μάλιστα το 2004 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα του MLS. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Κάνσας Σίτι Ουίζαρντς το 2006 και το 2007 έχοντας συνολικά 46 συμμετοχές και 17 γκολ. Οι εμφανίσεις του, του έδωσαν το δικαίωμα να εκπληρώσει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ με την Φούλαμ να αγοράζει τα δικαιώματά του τον Ιανουάριο. Στην Φούλαμ είχε 6 συμμετοχές και στην συνέχεια την σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε δανεικός στην Κάρντιφ όπου σε 33 αγώνες πέτυχε 2 γκολ. Φέτος επέστρεψε στην Φούλαμ έχοντας 4 συμμετοχές. Ο Edward Johnson αναμένεται στην Θεσσαλονίκη αύριο Σάββατο στις 13:50 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα της επίσημης παρουσίασής του. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 14 στον Αρη." αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Α1 Αρης Την Κυριακή ο Πάουνιτς


Πρωτοχρονιά στο γήπεδο κάνουν παίκτες και τεχνικό τιμ του Άρη ενόψει του ματς με την Ολύμπια στη Λάρισα το Σάββατο (17:00). Την ίδια ώρα ο Φώτης Κατσικάρης αναμένει την άφιξη του Ιβάν Πάουνιτς αλλά και την εξέλιξη της υπόθεσης του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Σχετικά με τον διεθνή Σέρβο σμολ φόργουορντ αναμένεται την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη κάτι που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν θα βρίσκεται στην αποστολή του Άρη στο παιχνίδι της Τρίτης (05/01) με την Ζαντάρ για την πέμπτη αγωνιστική του Eurocup. Την ίδια μέρα εν τω μεταξύ ο Κατσικάρης θέλει να έχει κλείσει και το θέμα της απόκτησης του κοινοτικού ψηλού. Ο Τζερεμάια Μάσεϊ παραμένει πάντα ο Νο1 στην λίστα του τεχνικού του Άρη για την ενίσχυση της ρακέτας του. Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης με την Ολύμπια Λάρισας τόνισε: "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο απέναντι στον ΓΣ Ολύμπια, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2010 με το δεξί, αποδίδοντας σύμφωνα με την αξία και με τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα". "Ο ΓΣ Ολύμπια αναζητά νίκες και αποτελεί μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, έχοντας καλούς Αμερικανούς παίκτες κι έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλά το κομμάτι της τακτικής. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από πνευματικής άποψης και πιστεύω ότι η δική μας αγωνιστική συμπεριφορά θα κρίνει και την εικόνα του παιχνιδιού". Από την πλευρά του ο Κίκι Κλαρκ πρόσθεσε: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση. Εφόσον, πάντως, αν φανούμε συνεπείς στο αγωνιστικό πλάνο μας, πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας".

Ηρακλής Το παλεύει για Κλέιτον


Μάχη, προκειμένου να πείσει τον Κλέιτον να πει το ναι στην πρόταση του Ηρακλή δίνει ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του «γηραιού» και ο Σάββας Κωφίδης, πιστεύουν πως ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους και μάχονται, προκειμένου να τον κάνουν να παραμείνει στην Ελλάδα.Ο Βραζιλιάνος έχει ως προτεραιότητά του σύλλογο του εξωτερικού, ωστόσο για την ώρα η μόνη αξιόλογη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή της Ανόρθωσης,με αποτέλεσμα οι ελπίδες για την μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη να μην έχουν σβήσει ακόμη. Πάντως, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς τόσο ο παίκτης όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν να βρεθεί λύση άμεσα στο θέμα τους, κάτι που θα ήταν καλό για όλες τις πλευρές.

ΠΑΟΚ Τίτλο για τον κόσμο...



Την επιθυμία του για κατάκτηση ενός τίτλου με την φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μέσος του «δικεφάλου», αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στον σύλλογο, ενώ φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του και για το Κύπελλο Ελλάδας.Στο ξεκίνημα της συνάντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «SportDay», ο νεαρός μέσος, τόνισε: «Η καλύτερη ευχή για το 2010, κυρίως για τον κόσμο μας, είναι να πάρουμε έναν τίτλο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολη, αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους, καθώς είναι ένας θεσμός μέσω του οποίου μπορούμε να διακριθούμε».Κλείνοντας, ο παίκτης της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας του στον σύλλογο, το 2009: «Το πρώτο μισό δεν ήταν καλό για μένα, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό. Οι τελευταίοι έξι μήνες, όμως, ήταν οι καλύτεροι».

Άρης Επιμένει Αμερικανικά


Στο στόχαστρο του Άρη ο Φρέντι Αντού ο οποίος γίνεται ο δεύτερος Αμερικάνος επιθετικός μετά τον Έντι Τζόνσον που τραβάει την προσοχή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να δείχνει σαφή προτίμηση προς… τις ΗΠΑ! Μετά το ενδιαφέρον για τον Αμερικάνο επιθετικό της Φούλαμ, Έντι Τζόνσον, ο Αργεντινός τεχνικός εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Φρέντι Αντού. Ο 20χρονος φορ αγωνίζεται στην Μπελενένσες της Πορτογαλίας ως δανεικός αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπενφίκα.
Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Κούπερ και οι άνθρωποι των «κιτρίνων» συλλέγουν πληροφορίες για την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησής του. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει σημείο επαφής με την Μπενφικά και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του Αμερκάνου στράικερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην DC United με την οποία πέτυχε 11 τέρματα σε 87 αγώνες. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ρεάλ Σολτ Λέικ και από εκεί βρέθηκε στην Μπενφίκα το 2007. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μονακό, ενώ φέτος έχει 4 συμμετοχές με την Μπελενένσες.
* Την Πέμπτη η ΠΑΕ Άρης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο από το ARIS MOBILE. Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στο ARIS MOBILE από το πρωί της Δευτέρας, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει και εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Περιστερίου για την θύρα 1 και θα κοστίζουν 15 ευρώ».

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευτυχία ! Ας πραγματοποιήσει ο νέος χρόνος όσα δεν πραγματοποίησε ο προηγούμενος... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!