Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Άρης Επιμένει Αμερικανικά


Στο στόχαστρο του Άρη ο Φρέντι Αντού ο οποίος γίνεται ο δεύτερος Αμερικάνος επιθετικός μετά τον Έντι Τζόνσον που τραβάει την προσοχή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να δείχνει σαφή προτίμηση προς… τις ΗΠΑ! Μετά το ενδιαφέρον για τον Αμερικάνο επιθετικό της Φούλαμ, Έντι Τζόνσον, ο Αργεντινός τεχνικός εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Φρέντι Αντού. Ο 20χρονος φορ αγωνίζεται στην Μπελενένσες της Πορτογαλίας ως δανεικός αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπενφίκα.
Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Κούπερ και οι άνθρωποι των «κιτρίνων» συλλέγουν πληροφορίες για την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησής του. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει σημείο επαφής με την Μπενφικά και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του Αμερκάνου στράικερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην DC United με την οποία πέτυχε 11 τέρματα σε 87 αγώνες. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ρεάλ Σολτ Λέικ και από εκεί βρέθηκε στην Μπενφίκα το 2007. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μονακό, ενώ φέτος έχει 4 συμμετοχές με την Μπελενένσες.
* Την Πέμπτη η ΠΑΕ Άρης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο από το ARIS MOBILE. Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στο ARIS MOBILE από το πρωί της Δευτέρας, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει και εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Περιστερίου για την θύρα 1 και θα κοστίζουν 15 ευρώ».

1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.