Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

“Καπνός” τα εισιτήρια στην Θύρα 7!

paokfans
Αρκετό κόσμος αναμένεται να βρεθεί σήμερα (28/8) το βράδυ στην Τούμπα για τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου.
Μάλιστα όπως ενημέρωσε πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια στην Θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας, έχουν εξαντληθεί.
Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ: “Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Θύρας 7 για το σημερινό ματς ΠΑΟΚ-Ζίμπρου”

Δήλωση χωρίς … έδρα!!

ÓÊÏÑÄÁÓ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÑÇÓSKORDAS / PANIONIOS - ARIS
Αίτηση συμμετοχής  στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λίγκ κατέθεσε σήμερα(28/8) ο Άρης με τον Λάμπρο Σκόδρα να βρίσκεται για αυτό τον λόγο στην Αθήνα. Ωστόσο δεν έχει δηλωθεί παραχωρητήριο έδρας κάτι που  είναι στον «αέρα» την στιγμή που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Α.Σ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Το βράδυ που η Ελλάδα θέλει... ντόρτια!!

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει για την σημερινή κλήρωση του Champions League και την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Οταν... ολόκληροι Γάλλοι έχουν στραβώσει και περιμένουν με χαλασμένη διάθεση τη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μονακό επειδή διαπίστωσαν με καθυστέρηση -είναι η αλήθεια- το βράδυ της Τρίτης ότι η Ρωσία τους... πέταξε έστω και προσωρινά από την έκτη θέση της βαθμολογίας της UEFA και έχουν αρχίσει τις... βαθμοθηρικές αναλύσεις, εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο καθοριστικό είναι το αποψινό ευρωπαϊκό θρίλερ για το δικό μας ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, αφού απόλαυσε με τη σειρά του το δικό του... Ice Bucket Challenge στο ξενοδοχείο «Meridien» και αφού κάλεσε ως επόμενους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές (Μπόνιεκ, Σαβίσεβιτς και Σούκερ), που θα είναι επίσης παρόντες ως πρόεδροι των εθνικών τους ομοσπονδιών (η Ευρώπη προτιμά στα ηγετικά πόστα τις ποδοσφαιρικές αξίες από τις ξεπερασμένες παραγοντικές καρικατούρες), ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ευρωπαϊκή ελίτ, αλλά και τις 54 εθνικές ομοσπονδίες για να ανακοινώσει την παραμονή του στην προεδρία. Θα συναντήσει, βεβαίως, και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει για τέταρτη σερί χρονιά τον Ολυμπιακό στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει λείψει από καμία κλήρωση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ από την ημέρα που ηγείται του πρωταθλητή Ελλάδας.
Για τη χώρα μας, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Την ίδια ώρα που θα κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Γκριμάλντι Φόρουμ του Μονακό, η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χτυπά και στις τρεις ρεβάνς των ομάδων μας στο Γιουρόπα, ελπίζοντας σε... ντόρτια! Εναν ευνοϊκό όμιλο για τον Ολυμπιακό που θα του επιτρέψει την περσινή τουλάχιστον παρουσία του στη διοργάνωση (με τους πόντους που πρόσφερε και από αγωνιστικούς βαθμούς αλλά και από μπόνους στην ελληνική βαθμολογία) και τριπλή εκπροσώπηση στους ομίλους του Γιουρόπα με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.
Ζητάμε πολλά; Οχι και τόσα... Μία πολύ καλή εξέλιξη στο αποψινό θρίλερ, η οποία ενδέχεται να κρίνει την παρουσία της χώρας μας στις διοργανώσεις της UEFA, όχι μόνο στην περίοδο 2016-17, αλλά και στα επόμενα χρόνια. Οι προοπτικές είναι καλές, οι απειλές ακόμα μεγαλύτερες...
Πηγή: sentragoal.gr

“Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει”

terzanidis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης.
Μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με την Ζίμπρου, την πειθαρχία του Άγγελου Αναστασιάδη και το θέμα μεταγραφών.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το παιχνίδι με τη Ζίμπρου τόνισε:
“Θα έλεγα πάντα ένα παιχνίδι διεθνής Γιουρόπα Λιγκ έχει ενδιαφέρον και περισσότερο με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού που χάσαμε 1-0, αλλά πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ότι θα κερδίσει. Δεν είναι δυνατή ομάδα η Ζίμπρου, απλώς ότι όλες αυτές τις μέρες το φίλαθλο κοινό της ομάδας το πως βλέπουνε τον ΠΑΟΚ και πως τον υπηρετούνε. Μόνο χολή έβγαλαν όλη την εβδομάδα, η ομάδα είναι από την προετοιμασία  δεν ήταν ακόμη έτοιμη, αλλά σίγουρα καλύτερη από την αντίπαλο. Ακούω πως δεν υπάρχει περίπτωση ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τέτοια δυσκολία και την φέρνουν μόνο οι φίλαθλοι με αυτή την καταστροφική συζήτηση που κάνουν. Ένας ΠΑΟΚτσης αγαπάει την ομάδα του και δεν έπρεπε να είναι καταστροφική συζήτηση, βρίζουν τους πάντες. Ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν έχουν αυτά τα προβλήματα. Αυτό με προβληματίζει. Αγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει ο ΠΑΟΚ. Μας έκανε ένα γκολ από μια στημένη φάση και δεν ήρθε το γκολ. Καλώς ή κακώς δεν ήρθε. Τα παιδιά τρέχανε από δω και εκεί και πρώτη φορά παίζανε. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από φέτος. Ήταν άλλη τεχνική ηγεσία, δανεικοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν καινούργιοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε τα δικά μας παιδιά. Τι θέλουν οι φίλαθλοι; Να κάνει 50 εκατ. μεταγραφές ο Σαββίδης για να ικανοποιήσει κάποια άτομα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ο ΠΑΟΚ πήγε ένα χρόνο πίσω και η ομάδα θέλει υπομονή, ο κόσμος να είναι κοντά και να μην δημιουργεί προβλήματα και ο κ. Σαββίδης να μπορεί να επενδύει”.
Για το ότι είναι η πρώτη αισιόδοξη δήλωση υποστήριξε:
“Δεν μπορεί να καταστρέφουμε τα πάντα έστω και εμείς οι παλιότεροι να βγάζουμε χολή. Αυτά τα παιδιά που δουλεύουν εγώ δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις, θέλει πιο καλή οργάνωση γιατί δεν μπορεί ο μεγαλομέτοχος να είναι στα ταξίδια, να φέρνει πρόεδρο από την Κύπρο. Αυτό με ξινίζει εμένα και αυτό και δεν ξέρω πως λειτουργεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρει το παιχνίδι και δεν με πείραξε η ισοπαλία με την Καλλονή. Η ομάδα θα ανέβει, θα παίξει και θέλει υπομονή”
Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενίσχυση υπογράμμισε:
“Αυτό ας το δουν αυτοί που είναι μέσα. Το βάρος πέφτει στον Αναστασιάδη. Έχουμε τον Μαντούρο, τον Μάρτενς που έχουν τα συμβόλαια και δεν μπόρεσαν να φύγουν, έφυγαν οι δανεικοί. Ξεκινά μια καινούργια ομάδα με κάποιες προσθήκες και περιμένουμε να δούμε αν έχουν να δώσουν κάτι περισσότερο. Δεν μπορούμε από το πρώτο παιχνίδι να τους βγάλουμε “off”. Οπωσδήποτε είναι και η περίοδος του Ιανουαρίου, να φτιαχτεί η ομάδα και να δούμε τον Ιανουάριο να γίνουν οι προσθήκες να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα και όχι καταστροφικά δεν έχουμε κανέναν. Τα έβαλαν με τους πάντες”.
Στη συνέχεια ο κ. Τερζανίδης προσέθεσε:
“Αυτή τη στιγμή ένας παίκτης δεν εξαρτάται μόνο από τον εαυτό του. Πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα, να υπάρχει πειθαρχία και καλά έκανε ο Αναστασιάδης όποιος δημιουργεί πρόβλημα να τον διώχνει. Όχι το περσινό πότε θα φάει κάρτα ο ποδοσφαιριστής για να μείνουμε με παίκτη λιγότερο. Με την πειθαρχία θα ηρεμήσουμε, θα παίρνει το 100%, και θα γίνουμε ομάδα”.
Για τον κίνδυνο να υπάρχουν προβοκάτσια απάντησε:
“Δεν νομίζω, αλλά τότε τι ΠΑΟΚτσήδες θα είναι αυτοί; Αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο είναι οπαδοί. Άρα κάποιος που θα κάνει την πράξη αυτή, θα πρέπει οι γύρω να προστατέψουν την ομάδα και όχι αυτοί οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι θα μπορούν να είναι από ναρκωτικά ή αλκοόλ. Οι υπόλοιποι οι νορμάλ δεν θα πρέπει να επέμβουν; Μα όλοι πρέπει να γίνουμε αστυνομικοί και αν ο διπλανός μου πετάξει κάτι να τον πιάσω και να τον πάω στα άτομα που είναι υπεύθυνα. Θέλει υπομονή, να περιμένει ο κόσμος, θα έρθουν καλύτερες μέρες και δεν μου αρέσει η γκρίνια πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”
Τέλος κατέληξε:
Και να υπάρχει το ενδιαφέρον από τον μεγαλομέτοχο να φέρει παίκτες. Όλοι βλέπουμε τον Ολυμπιακό ο οποίος παίρνει όλο το χρήμα και πρέπει να τον βγάλουμε έξω. Δεν μπορούμε να τον φτάσουμε, έχει τη διαιτησία μαζί του και όταν σου δίνει κόκκινη κάρτα σε φάση η οποία δεν κατάλαβα για ποιο λόγο την έβγαλε. Δεν ξέρω αν είναι στημένη η διαιτησία και δεν ξέρω αν γνωρίζουν από διαιτησία. Δεν έκανε χειρονομία ο ποδοσφαιριστής και του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα. Κοιτάξτε η διαιτησία είναι εις βάρος σας, κοιτάξτε γιατί θα σας πάρουμε τα κεφάλια. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι. Είναι μήνυμα αυτό”.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Χρειάζονται και άλλοι σαν τον Σαββίδη»

18328767_26_060678.limghandler
Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην Υπουργός και νυν αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας για διάφορα θέματα της Θεσσαλονίκης και φυσικά για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά η συνέντευξη στον Arena 89,4:
Για τα γεγονότα στην σημερινή ορκομωσία της νέας διοίκησης του Δήμου δήλωσε:
 «Είναι θλιβερή εικόνα το να καταδικάζουμε εμείς, και ο συνδυασμός, και προσωπικά και ως βουλευτής έχουμε ξεκάθαρη θέση. Είμαστε……σε κάθε μορφή απέναντι στα άκρα, και  το καταδικάζουμε απερίφραστα. Σε κάθε περίπτωση βεβαίως απαιτούμε σεβασμό από όλους σε σχέση με τους κανόνες που υπάρχουν, τους υφιστάμενους κανόνες και τις γνώμες. Είναι όμως πραγματικότητα θέλω να πω, πολύ υπεύθυνα, πολύ συνειδητά και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι σε τοπικό.Εάν υπήρχε διαστρέυλωση της πράξης σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία, δεν θα σταματούσε η διαδικασία. Θα πηγαίναμε εάν θέλετε σε άλλα μέττρα, ενδεχομένως και στην αποβολή των ανθρώπων οι οποίοι θα δημιουργούσαν την φασαρία. Αυτή η στιγμή, της ορκομωσίας, είναι μια ιερή στιγμή. Ο χώρος του Δημοτικού συμβουλίου έχει μια αντίστοιχη ιερότητα με αυτόν της βουλής,άρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανονισμούς και στους κανόνες που διέπουν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Νομίζω δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρχε μία αν θέλετε ατμόσφαιρα που θα επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και έτσι προχωρήσαμε».
Για την νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και του στόχους του ίδιου τόνισε :
«Κοιτάξτε,. Οι ευχές είναι ευχές. Βέβαια υπάρχει μια…. όσοι υπηρετούμε τον δήμο Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά μας αυτό που μπορώ να πω, η σημερινή μέρα για εμάς, τον συνδυασμό, ήταν εντάξει. Ήταν μια πολύ ουσιαστική, αν θέλετε ένα πολύ ουσιαστικό βήμα για να υπηρετούμε το συμφέρον της πόλης και θα το κάνουμε αυτό με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Θα είμαστε πολύ αυστηροί στην κριτική μας όταν αυτό επιβάλλεται από τις καταστάσεις, και βεβαίως αν επιβάλλεται για το καλό της πόλης και το συμφέρον της πόλης για να υπάρχει μια πιο σημαντική παρουσία και αυτή θα υπάρξει από την πλευρά μας. Σε κάθε περίπτωση όμως γνώμονας θα είναι η αποτελεσματικότητα που αφορά το συμφέρον της πόλης. Με αυτό τον γνώμονα θα κινηθούμε και από την πλευρά την δικιά της εξαρτάται σε τι βαθμό θα μας έχει δίπλα της ή απέναντι της. Όλοι μας γνωριζόμαστε πρώτον, δεύτερον νομίζω ότι αξιολογούμαστε βάσει της πορείας μας και του έργου των πεπραγμένων μας. Ο καθένας σας στην επαγγελματική σας πορεία έχετε παραδείγματος χάριν μία εικόνα δημιουργήσει ανεξάρτητα με αυτά που λέτε ή υπόσχεστε, μιλάει η πορεία σας και το έργο σας, ο επαγγελματισμός σας, και ο κόσμος αξιολογεί. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Εμείς έχουμε δείξει και εγώ προσωπικά με ποιον τρόπο αντιλαμβάνομαι το να πολιτεύομαι για την πόλη που αγαπώ. Αυτή την στιγμή έχω μία διπλή αποστολή. Πρώτα ως βουλευτής της Θεσσαλονίκης που αντιλαμβάνεστε ότι το καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ την ευρύτερη περιφέρεια της Α Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει την δυτική Θεσσαλονίκη. τον Π.Μελά, τις δυτικές συνοικίες που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία, θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα, και μια δεύτερη εντολή που έχω πάρει από τους δημότες της δυτικής Θεσσαλονίκης, εκεί με επέλεξαν για την πόλη ως αντιπολίτευση. Θα το κάνω με την συνέπεια και την υποχρέωση για να είμαι εντάξει και στα καθήκοντα που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου».
Για την συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στην ορκομωσία:
 «Τον γνωρίζω αρκετό καιρό και έχουμε συναντηθεί πολλές φορές. Ο κύριος Σαββίδης έχει μία παρουσία πολύ έντονη στην πόλη μας όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα αλλά και γενικότερα.Κάναμε μία κουβέντα περοσσότερο σε επίπεδο γνωριμιών και όχι για τα ουσιώδη θέματα. Δεν ήταν η κατάλληλη ατμόσφαιρα, είπαμε μόνο τα τυπικά».
Για τα χρέη του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είναι ζήτημα της Τρόικας και βέβαια δεν μπορεί να γίνει μία ρύθμιση μόνο για τις αθλητικές εταιρίες γιατί το πρόβλημα είναι γενικότερα της Ελληνικής κοινωνίας.Πρέπει να υπάρξει μία σωστή νομοθέτηση για να βοηθηθούν όλοι και κυρίως η κοινωνία μας που το έχει ανάγκη. Πάντως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας , δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς αλλά το καλό είναι πως το θέμα είναι ψηλά στην ατζέντα πλέον της κυβέρνησης και αργά η γρήγορα θα λυθεί.Εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να βοηθήσω ,πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να καπηλευθώ το όνομα του ΠΑΟΚ για το συμφέρον μου άλλωστε μία τέτοια ρύθμιση θα βοηθήσει την  κοινωνία γενικότερα όχι μόνο τις ομάδες».
Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης γενικότερα τόνισε:
«Πρέπει να βοηθήσουμε να έρθουν και άλλοι επενδυτές σαν τον Ιβάν Σαββίδη στην πόλη μας να ανέβει η πόλη μας.Μπορεί να είμαι «παοκτσάκι» από κούνια όπως ξέρετε όλοι πολύ καλά αλλά είναι πολύ στενάχωρα όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Άρη τις τελευταίες ώρες πρέπει να βρεθεί μία λύση και εκεί. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα πρέπει να ανέβει. Θα είναι καλό για όλους μας. Επιτέλους πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την αντιπαλότητα. Να βγαίνουμε «Σαλονικιώτικα» και να λέμε είμαστε δυνατοί. Να έχουμε πέντε έξι πυλώνες που να μας καθιστούν δυνατούς. Να μην τρώμε ο ένας τον άλλον και γινόμαστε βασιλιάδες μονόφθαλμοι σε ένα μικρό χωριό. Ας είμαστε δεύτεροι και τρίτοι σε μία πάρα πολύ μεγάλη πόλη».
Για την σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ δήλωσε:
«Πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει διοίκηση, υπάρχει νέο προπονητικό τιμ, υπάρχου οι μόνιμοι αρωγοί και υποστηρικτές οι φίλαθλοι που είναι και το δυνατό σημείο του συλλόγου, αυτό το πνέυμα του ΠΑΟΚ, το τρελό που δεν μπορεί να το πιάσει κανείς άλλος, δεν μπορεί να το καταλάβει και να το ψυχολογήσει. Κατά την αποψή μου αυτή την στιγμή και κάνω έκληση προς τους φιλάθλους πρέπει να υπάρξει ηρεμία. Δεν είναι εύκολο πράγμα να κουμαντάρει ς τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα Β και Γ Εθνικής και δεν συμβιβάζεται με μεσαίες και χαμηλές θέσεις.Αυτό δημιουργεί και ένα άγχος στην διοίκηση.Είναι βλαβερό να υπάρχει ανακατοσούρα και έλλειψη ηρεμίας στην ομάδα.Ηρεμία, ψυχραιμία και χρόνος για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ζίμπρου:
«Ξέρετε καλά ότι το μαγικό φίλτρο των παικτών του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του. Εάν πιουν λίγο από το φίλτρο σήμερα στην Τούμπα θα γίνουν σαν τον Αστερίξ και τον Οβελίξ και θα αποκτήσουν δύναμη. Εάν λοιπόν η ομάδα έχει την στήριξη του κόσμου σήμερα στο τέλος θα μπορέσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι δα και η Μπαρτσελόνα».
Για το αν θα πάει στο γήπεδο σήμερα:
«Προσδοκώ να πάω  σήμερα. Θα το ήθελα και θα προσπαθήσω να πάω.»
*Πηγή: arenafm.gr*

“Περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο”

kalaitzidis_2
Αποφασισμένος να περιμένει τον Άρη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον σύλλογο, είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Είναι υποχρέωσή μου», είπε σε δηλώσεις του.
«Άδικη η απόφαση του Ειρηνοδικείου. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση. Όλοι καταφέρονται εναντίον του», ανέφερε για την απόφαση του Ειρηνοδικείου να γίνει δεκτή η έφεση του Λάμπρου Σκόρδα για σχηματισμό διοίκησης και την συμμετοχή στην Football League.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στους «κίτρινους», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μείνω μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Είναι υποχρέωση μου σε αυτούς τους ανθρώπους, που στήριξαν την ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί είναι άδικη η απόφαση. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση στην απόφαση του Ειρηνοδικείου.
Όλοι καταφέρονται εναντίον αυτού του ανθρώπου (σ.σ.: Λάμπρου Σκόρδα). Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά κανείς δεν έχει να πει μια καλή κουβέντα γι’ αυτόν. Όλοι προσπαθούν να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο». 
«Ως επαγγελματίες οφείλουν να παραμείνουν στις υποχρεώσεις τους. Κάποιοι έχουν εκφράσει τάσεις φυγής -όπως και εγώ- γιατί δεν θεωρούν κατάλληλο το νέο εργασιακό περιβάλλον. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες», ανέφερε για την αντίδραση των παικτών.

Κατσουράνης: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το «αρρωστημένο» ελληνικό ποδόσφαιρο, την νέα εθνική του Ρανιέρι, την κατάσταση στην Τούμπα και το δικό του μέλλον, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη στον Sentra 103,3
ADVERTISEMENT
Για το μέλλον του: «Είναι αλήθεια πως είχα πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, αλλά δεν προχώρησε. Είναι περίπλοκο το θέμα και υπάρχουν πολλά πράγματα για να πάρεις μια απόφαση. Θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, ούτε ξέρω αν θα αγωνίζομαι του χρόνου. Για την ΑΕΚ θα δούμε, δεν ξέρω, θα δείξει...»
Για τη μεταγραφή του Σάμαρη στην Μπενφίκα: «Θα του φανεί δύσκολο το πρωτάθλημα στην αρχή. Ό,τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω το έχω κάνει και θα το κάνω. Εξαρτάται όμως, καθαρά από τον ίδιο. Πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις και αυτό θα κάνει ο Ανδρέας. Είναι έτοιμος, είναι ώριμος, είχε πολύ καλή χρονιά και θα τα πάει πολύ καλά γιατί θα βρει τις κατάλληλες συνθήκες και θα ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο».
Για τη μεταγραφή του Μανωλά στη Ρόμα: «Είναι η ταυτότητα που έχει χτίσει η ελληνική εθνική ομάδα. Δεν δεχόμαστε γκολ, άρα έχουμε καλούς αμυντικούς. Ο Κώστας έκανε μια καλή μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Να έχει την υγεία του γιατί έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα και στη Ρόμα και γενικά στο εξωτερικό».
Για τη συμβολή της εθνικής ομάδας: «Είναι τεράστια η “ευθύνη” της εθνικής ομάδας σε αυτό που γίνεται. Παίζει ρόλο και το συλλογικό επίπεδο, αν παίζεις στο Τσάμπιονς ή το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά εγώ θεωρώ πως μεγαλύτερο κομμάτι έχει η εθνική. Ήταν πολύ μεγάλος άθλος το 2004, αλλά αν μέναμε εκεί θα έλεγαν όλη πως το κάναμε από τύχη ή ήμασταν απλά μια καλή φουρνιά. Είναι πολύ σημαντικό πως υπήρχε συνέχεια και εύχομαι να υπάρχει και το 2016 και το 2018 και το 2020. Η εθνική ομάδα μάς καταξίωσε και εύκολα βλέπουμε Έλληνες παίκτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».
Για το αν μετάνιωσε που μετά την Μπενφίκα γύρισε στην Ελλάδα: «Όχι δεν μετανιώνω για τίποτα. Έχω κάνει μια καλή καριέρα κι ελπίζω να συνεχίσω. Οι αποφάσεις είναι μέρος της ζωής μας».
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πολλά πράγματα δείχνουν αρρώστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να τα λύσουμε εγώ κι εσείς. Αυτοί που έχουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου να τα λύσουν. Να γίνει κάτι πιο οργανωμένο. Εγώ ό,τι και να πω δεν αλλάζει κάτι. Μπορούμε όλοι μαζί να το φτιάξουμε».
Για την εθνική ομάδα: «Ξεκινάμε με νέο προπονητή και έχουμε όλες τις βάσεις και το ταλέντο για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχει χαράξει αυτή η ομάδα. Η γκρίνια για τις κλήσεις υπάρχει παντού, σε πολλές χώρες. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω τελειώσει. Αν είμαι σε ένα καλό επίπεδο, θα είμαι πάντα στρατιώτης της εθνικής. Τώρα κλήθηκαν νέα παιδιά κι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από πλευράς μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Ρανιέρι».
Για τις ευρωπαϊκές μάχες Αστέρα, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ: «Ο Αστέρας έχει απέναντί του έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που αν πετύχει γρήγορα γκολ θα είναι δύσκολα. Είναι το φαβορί μετά το 2-0, αλλά θέλει προσοχή. Εύχομαι να περάσει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να… αυτοκτονήσει για να αποκλειστεί. Συνεχίζει από πέρυσι με την ίδια συνταγή και αν και είναι μεγάλη η απώλεια του Μπεργκ, γίνεται καλή δουλειά και με το 4-1 θα είναι -εύκολα ή δύσκολα- στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ παίζει τη χρονιά σε ένα κακό χρονικό σημείο. Είναι παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Θεωρώ πως θα είναι συσπειρωμένος και συγκεντρωμένος και θα βοηθήσει και ο κόσμος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την Ζίμπρου και το βλέπω απίθανο να μείνει έξω. Αν είναι λίγο καλός και με τη βοήθεια της Τούμπας θα περάσει. Αν βάλει ένα γκολ όλα θα πάνε καλά. Αν αργήσει το γκολ θα υπάρχει άγχος. Αλλά είναι στα πόδια τους και θεωρώ πως θα το κάνουν και θα περάσουν».
Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και την περσινή χρονιά: «Πίεση υπάρχει. Σε μεγάλες ομάδες πάντα υπάρχει πίεση. Αυτό που χρειάζεται είναι να επικοινωνεί η ομάδα με τον κόσμο, να λέει την αλήθεια. Να πούνε για στόχους, πλάνο. Να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει. Ήταν αποτυχημένη η χρονιά πέρυσι. Δεν υπήρχε χημεία. Καινούριοι παίκτες και το καλοκαίρι και τον Δεκέμβρη. Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία και την επιτυχία σε μια ομάδα».
Για το αν ΠΑΟΚ και ΠΑΟ μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο... Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει. Έχει άνεση να έχει πολύ καλό υλικό. Είναι πιο μπροστά και από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Ο Μπεργκ, η συσπείρωση και οι …δυσκολίες!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει ότι η απουσία του Μάρκους Μπεργκ θα συσπειρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπέργκ αναμφίβολα στερεί από τον Παναθηναϊκό τον παίκτη, που έχει το εύκολο γκολ, τον παίκτη, που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας. Απόδειξη; Το πρόσφατο παιχνίδι με την Μίντιλαντ στην Αθήνα, όπου ο Σουηδός φορ έβαλε και τα τέσσερα γκολ του αγώνα.
Πέρυσι όταν είχε έναν πιο ελαφρύ τραυματισμό ο Μπέργκ και είχε απουσιάσει από κάποια παιχνίδια οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω και ο Παναθηναϊκός στα περισσότερα παιχνίδια δεν είχε πρόβλημα. Θα έχει τώρα ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Διότι πλέον θα παίζει όχι έναν, αλλά δυόμισι με τρεις μήνες χωρίς τον Μπέργκ. Αρα πρέπει να το συνηθίσει…
Η αίσθησή μου είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες γνωρίζοντας , ότι απουσιάζει από την 11αδα το μεγάλο επιθετικό τους όπλο ο παίκτης, που βγάζει τα …..κάστανα από την φωτιά θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Ξέρουν ότι δεν υπάρχει ο Μπέργκ, που κάποια στιγμή θα πετύχει κάποιο γκολ και θα πάρουν τη νίκη, η την πρόκριση, άρα χρειάζεται να κάνουν αυτοί τα πάντα, για να καλύψουν το κενό του Σουηδού επιθετικού. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια και ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.
Οσο για το αποψινό παιχνίδι εγώ διαφωνώ με όσους θεωρούν ότι θα είναι εύκολο. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλά εγώ πιστεύω ότι οι Δανοί με πληγωμένο εγωισμό από την τεσσάρα του πρώτου αγώνα θα πιέσουν πολύ τον Παναθηναϊκό.
Θα μου πείτε. Θα προσπαθήσουν, αλλά  μπορούν; Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ καλοί στις στημένες φάσεις και με αυτόν τον άτεχνο , αλλά πανύψηλο Ονουάτσου στην επίθεση θα είναι πολύ δυνατοί και στο ψηλό παιχνίδι. Εκεί ο Παναθηναϊκός έχει έτσι και αλλιώς πρόβλημα. Αρα για να μην υπάρχει αιφνιδιασμός θα πρέπει οι παίκτες του να κρατήσουν μακριά την Μίντιλαντ από την περιοχή τους και να προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ, που θα τελειώσει μία και καλή την ιστορία.
Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να πάρει απόψε μία άνετη πρόκριση, αλλά εγώ βλέπω ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ότι φαντάζονται οι περισσότεροι…Θα προκριθεί μεν , αλλά πιο δύσκολα πιστεύω εγώ , αν και θα ήθελα να ζήσω μία άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού….
*Πηγή: gazzetta.gr*

Η νέα μπάλα του Champions League! (photos)

adidas_football_uefa_shoot_ucl_hero_images_pr_02
Η adidas θα παρουσιάσει τη νέα μπάλα η οποία θα χρησιμοποιηθεί στους ομίλους του Champions League.
Η adidas Finale 14 αναμένεται να παρουσιαστεί από το Yoututbe από το adidas Gamedayplus. Δείτε τις φωτογραφίες



*Πηγή: arenafm.gr*

Μένει μέχρι να… φύγει ο Ζόνας!!

Στενεύουν τα περιθώρια αποχώρησης του Ζόνας από την Βαλένθια. Προς -προσωρινή- παραμονή ο Βραζιλιάνος επιθετικός που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Τι τρέχει με Σεβίλλη, Ολυμπιακό.

Μένει μέχρι να… φύγει ο Ζόνας
Συνεχίζονται τα παιχνίδια τακτικής ανάμεσα στην Βαλένθια και τον Ζόνας.

Από τη μία οι «νυχτερίδες» δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος. Από την άλλη ο 30χρονος επιθετικός εμφανίζεται διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα -για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα- αν δεν βρεθεί φόρμουλα για να αποχωρήσει.

Η Σεβίλλη έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού δίχως όμως να τα έχει βρει με την Βαλένθια, η οποία ευελπιστεί ν’ απεμπλακεί από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού, κρατώντας στο προσκήνιο το θέμα με σχετικά δημοσιεύματα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας -όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος- θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ!!

Σε επαφή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για τον οποίον έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ελληνικές ομάδες, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σύντομα θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα.

Πάει για Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ
Για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου κινείται ο ΠΑΟΚ.

Ό «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε… ανοιχτή γραμμή με τον 33χρονο επιθετικό, που έχει μείνει χωρίς ομάδα λίγες ημέρες μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο.

Για την απόκτηση του είχε κινηθεί η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πανιώνιος, αλλά είναι αρκετά πιθανό να τα βρει με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις με ομάδες από το εξωτερικό που είχαν δείξει ενδιαφέρον. Εκτιμάται πως καθοριστική ημέρα στην συγκεκριμένη υπόθεση θα είναι η Παρασκευή.

Την περασμένη σεζόν ο «Παπ» έκανε 31 συμμετοχές στη Super League, σημειώνοντας 14 γκολ, δύο εμφανίσεις στο Europa League με δύο γκολ. Επιπλέον, έπαιξε 2 φορές στα play-off του πρωταθλήματος και μια στο Κύπελλο, χωρίς να σκοράρει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην αντεπίθεση ΚΜΑ, ΑΣ!!

Να ανατρέψουν την απόφαση του Ειρηνοδικείου θα επιχειρήσουν ΚΜΑ και ΑΣ.

Αμεση θα είναι η νομική «απάντηση» του Α.Σ και της ΚΜΑ, μετά τη χθεσινή απόφαση-σοκ του Ειρηνοδικείου. Μετά από πολύωρη σύσκεψη των δύο μεγαλομετόχων χθες το απόγευμα, αποφασίστηκε όπως σήμερα καταθέσουν αίτηση ανάκληση της απόφασης του Ειρηνοδικείου.

Την νομική εκπροσώπηση του Αρη αναλαμβάνουν από εδώ και πέρα ο Νίκος Βαλεργάκης (πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα) και ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, αφού ο Σπύρος Χριστοφορίδης υπέβαλε την παραίτησή του χθες το πρωί. Οι άνθρωποι του Αρη αισιοδοξούν ότι θα έχουν απόφαση το αργότερο μέχρι αύριο, αφού τα χρονικά περιθώρια στένεψαν απελπιστικά, και ελπίζουν βέβαια να δικαιωθούν.
*Πηγή: metrosport.gr*

«Να επικρατήσει ψυχραιμία ακόμη και αν στραβώσει το ματς»

Μήνυμα στήριξης προς την ομάδα από όλους τους Σ.Φ ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ζίμπρου στην Τούμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H συσσωρευμένη οργή του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ. (φιλάθλων, οπαδών, οργανωμένων και μη) είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη με τα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια μέσα στην ΠΑΕ. Ολοι αυτοί οι που…δες κάθε μέρα σκοτώνουν χίλιες φορές την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Να επικρατήσει ψυχραιμία απόψε ακόμη και αν στραβώσει το ματς. Να μην δώσουμε εμεί την χαριστική βολή στην ομάδα. Δεν ανάβουμε καπνογόνα, δεν πετάμε αντικείμενα, δεν μπουκάρουμε μέσα γιατί η MAFIA του καραγκιόζη του Πλατινί μας περιμένει στην γωνία»

Υ.Γ.1 ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Υ.Γ.2 Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΖΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ.Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Υ.Γ.3 ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ Μ…ΚΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ».

Ποιους θέλει ο Ολυμπιακός!

O Δήμος Μπουλούκος ρίχνει μια ματιά στους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Champions League και επιλέγει αυτούς που συμφέρουν τους «ερυθρόλευκους».
Αντίστροφα μετρά ο Ολυμπιακός για την κλήρωση των ομίλων του Champions League και η αγωνία κορυφώνεται. Ηδη έχουν βγει τα μπλοκάκια και γίνονται οι σχετικές προσθαφαιρέσεις.
ADVERTISEMENT
Οσον αφορά στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, καμία επιλογή δεν είναι είναι εύκολη, καθώς υπάρχει η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Τσέλσι τρομάζουν και μόνο με το άκουσμα τους! Δύσκολοι αντίπαλοι είναι και η Αρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και η ισπανική ομάδα έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με το σύνολο που πέρσι τρόμαξε όλη την Ευρώπη.
Ετσι, η επιλογή γίνεται αναγκαστικά στις πορτογαλικές ομάδες, με τις Πόρτο και Μπενφίκα. Κι αν έπρεπε να επιλέξω κάποια, αυτή θα ήταν η Πόρτο!
Στο δεύτερο γκρουπ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους αποκλείονται από την αρχή, καθώς υπάρχουν άλλες ομάδες που σίγουρα θα ήθελε ο Ολυμπιακός. Η Σάλκε δεν φοβίζει, ενώ στα μέτρα των «ερυθρόλευκων» είναι η Σαχτάρ με τη Βασιλεία, με την ουκρανική ομάδα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα της, να είναι για μένα προσωπικά, ο επιθυμητός αντίπαλος.
Οσον αφορά στο τέταρτο γκρουπ, θα ήταν καλό να μην παίξει κανένα άσχημο παιχνίδι η τύχη και φέρει τη Ρόμα ή τη Μονακό, στο δρόμο του Ολυμπιακού! Οχι ότι οι δύο ομάδες αυτές αποτελούν φόβητρο, αλλά όταν έχεις Άντερλεχτ, Μάριμπορ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ΑΠΟΕΛ, Μάλμε και Λουντογκόρετς, τότε γιατί να μπλέκεις με Ρόμα και Μονακό!
Επιθυμητός αντίπαλος είναι φυσικά η βουλγαρική ομάδα, που έγινε θαύμα για να περάσει στους ομίλους. Σε διαφορετική περίπτωση, Μπάτε, Μάριμ

*Πηγή: gazzetta.gr*

Πρόβλημα με Μάντζαρη!!

Η πρωινή προπόνηση της Εθνικής στη Σεβίλλη έγινε χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Πρόβλημα με Μάντζαρη
Με πρόβλημα μπήκε η… Πέμπτη για την Εθνική. Από την πρωινή προπόνηση της ομάδας απουσίαζε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις προηγούμενες μέρες.

Ο 24χρονος άσος θα προφυλαχθεί μέχρι να γίνει καλά κι εκτιμάται ότι στις δυόμισι μέρες που υπάρχουν μέχρι τον αγώνα με τη Σενεγάλη (Σάββατο, 21:00) θα είναι απολύτως καλά για να παίξει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώνει Γιαννιώτα ο Αστέρας Τρίπολης!

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Γιαννιώτας. Κλεισμένος ο νεαρός χαφ. Μέχρι αύριο ανακοινώνεται από τους Αρκάδες.

Ανακοινώνει Γιαννιώτα ο Αστέρας Τρίπολης
Τελικά νωρίτερα του αναμενομένου προχώρησε η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Γιαννιώτα για τον Αστέρα Τρίπολης.

Από χθες το βράδυ είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που ήθελε τους Αρκάδες να εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πληροφορίες ήθελαν ντους «κυανοκίτρινους» να συζητούν την υπόθεση μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά προχώρησαν τις επαφές με τον 21χρονο παίκτη πριν από τον αγώνα με τους Ισραηλινούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βράζει» η Εθνική!

Οι καιρικές συνθήκες στη Σεβίλλη, όπου από χθες βρίσκεται η Εθνική εν όψει Μουντομπάσκετ, κάνουν την Αθήνα να θυμίζει… όαση.

«Βράζει» η Εθνική
Το… Καρπενήσι θα αναπολούν οι Έλληνες διεθνείς. Κι αυτό γιατί όσο ήλπιζαν σε ηπιότερη ζέστη στη Σεβίλλη από ό,τι στην Αθήνα, διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Θαρρείς και δεν άλλαξε χώρα και πόλη η Εθνική. Ο καιρός που βρήκε χθες η ελληνική αποστολή και εμείς σήμερα θυμίζει Αθήνα και με μεγαλύτερες θερμοκρασίες.

Το μεσημέρι το θερμόμετρο «χτύπησε» 38 βαθμούς, ενώ η άπνοια έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Πάλι καλά που οι αποστάσεις είναι κοντινές και φυσικά προπονήσεις και αγώνες γίνονται σε κλειστό χώρο και με κλιματισμό.

Μάλιστα ο καιρός δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί δραστικά, καθώς μέχρι και την επόμενη Πέμπτη, που η Εθνική θα βρίσκεται στη Σεβίλλη, οι θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 35-40 βαθμών.*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «τρελή» ποδοσφαιρική ιστορία του Μότσι!

Ο Κοσμίν Μότσι ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια ποδοσφαιρική ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ταινία. Ο ήρωας της Λουντογκόρετς εξομολογείται πως έζησε την συναρπαστική πρόκριση στους ομίλους του Τσ. Λιγκ.

Η «τρελή» ποδοσφαιρική ιστορία του Μότσι
Από χθες το βράδυ το όνομα του Κοσμίν Μότσι ακούστηκε σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, πιο εκκωφαντικά και από την πρώτη πρόκριση της άσημης Λουντογκόρετς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας εξομολογείται πως έζησε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της καριέρας του.

«Είναι φανταστικό, ένα όνειρο! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως αισθάνομαι. Ήταν κάτι το τρελό! Τη μία στιγμή βρίσκεσαι κοντά, την άλλη μακριά και στο τέλος κερδίζεις! Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», δήλωσε εκστασιασμένος ο Ρουμάνος αμυντικός, που υποχρεώθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μετά την αποβολή του Βλάντισλαβ Στογιάνοφ -αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές της ομάδας- σώζοντας δύο πέναλτι απέναντι στους συμπατριώτες του, της Στεάουα Βουκουρεστίου!

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αγωνίστηκα ως τερματοφύλακας. Κάποιες φορές το έκανα στην προπόνηση, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που φόρεσα γάντια! Βασίστηκα στο ένστικτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Αποφάσιζα σε κλάσματα δευτερολέπτου που θα πέσω. Δόξα τον Θεό, έσωσα δύο (πέναλτι) και είμαστε εδώ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ! Απίστευτο».


«Ήταν κάτι που το συνήθιζε και στην προπόνηση, αλλά για πλάκα. Του ζήτησα να πάρει τα γάντια και δέχθηκε. Του είπα να μην βιάζεται να πέσει και να περιμένει. Βασίστηκε στο ένστικτό του και τις καλές του αντιδράσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι το απίστευτο. Δεν είχε κάνει καν προπόνηση με γάντια!» δήλωσε ο τεχνικός της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Ντεμερτζίεφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βαυαρός ο Αλόνσο!

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για τη μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν, αφού ο Ισπανός μέσος αναμένεται σήμερα να φτάσει στο Μόναχο για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Βαυαρός ο Αλόνσο
Κάτοικος Γερμανίας πρέπει να θεωρείται ο Τσάμπι Αλόνσο, καθώς δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας της Bundesliga αναφέρει ότι ο Ισπανός αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Μόναχο για να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει στη Μπάγερν.

Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν την μεταγραφή του αμυντικού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Μεχντί Μπενατιά.

Ο κύριος λόγος που ο 32χρονος αμυντικός μέσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής, μετά και την έλευση του Τόνι Κροος.

Επιπλέον, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα δημοσιεύματα έχει επικοινωνήσει με τον Αλόνσο, τον έπεισε να αφήσει τη Μαδρίτη για το Μόναχο για μια νέα περιπέτεια στη καριέρα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ολυμπιακός... Νο2 στο Τσάμπιονς Λιγκ!!

Δεκαπέντε πρώην «ερυθρόλευκοι» δίνουν το «παρών» στη σημερινή κλήρωση της φάσης των ομίλων.

Ολυμπιακός... Νο2 στο Τσάμπιονς Λιγκ

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΙΑΣ


Στο Μονακό σήμερα χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού. Για μια ακόμη χρονιά δηλώνει παρών στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μυαλό του φυσικά στους αντιπάλους που θα έχει στο γκρουπ.


Στο περιθώριο αυτής της κλήρωσης παρατηρεί κανείς ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει δικούς του ανθρώπους ανάμεσα στις άλλες 31 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση. Συνολικά 13 πρώην παίκτες του και  δυο προπονητές κοσμούν τα ρόστερ μερικών εκ των υπολοίπων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Σχεδόν μια ακόμη ομάδα με δύο τεχνικούς ως πρώην των «ερυθρολεύκων» θα παίξει στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Εβγαλε παίκτες ο Ολυμπιακός και αυτό σε έναν βαθμό φαίνεται κι από αυτό το περίεργο στατιστικό σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ 2014-15. Να δούμε ποιους και πόσους μπορεί να φέρει η κλήρωση στο μεγάλο λιμάνι, αλλά αυτή τη φορά ως αντιπάλους.



ΜΑΝΩΛΑΣ

Ο τελευταίος που έφυγε με ποσό ρεκόρ από το λιμάνι. Νέα του ομάδα η Ρόμα, με την οποία μπορεί να επιστρέψει ως αντίπαλος στον Πειραιά. Οι «τζιαλορόσι» είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.


ΣΑΜΑΡΗΣ

Ο Ελληνας χαφ μετακόμισε πριν από λίγες μέρες στο «Ντα Λουζ» και την Μπενφίκα μετά από έναν εντυπωσιακό χρόνο στον Ολυμπιακό. Κι αυτός είναι στους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρολεύκων».


ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

Μεγάλη καριέρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Κάτοικος Ρώμης από τον Ιανουάριο του 2013 ξεχωρίζει και στο Καμπιονάτο. Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόμα. Στον Ολυμπιακό πήγε τον Ιανουάριο του 2007.

ΚΑΜΠΕΛ

Ηταν δανεικός πέρυσι από την Αρσεναλ στον Ολυμπιακό. Ο Βενγκέρ τον πήρε πίσω στο Λονδίνο, με σκοπό να τον καθιερώσει αξιοποιώντας τις εμπειρίες του Κοσταρικάνου στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ.

ΦΕΪΣΑ

Ο Σέρβος χαφ αγωνίσθηκε για μια διετία στους «κόκκινους». Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα. Ταλαιπωρείται κι εκεί από πολλούς τραυματισμούς. Για αυτό δεν έπαιξε και πέρυσι στα ματς με τους «Λουζιτανούς».

ΜΑΡΚΑΝΟ

Είχε διπλό πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Μία το 2011-12 και μία το περσινό δεύτερο εξάμηνο ως δανεικός από τη Ρούμπιν. Ο Ισπανός αμυντικός συνεχίζει στην Πόρτο όπου τον πήρε ο Xούλεν Λοπετέγκι.

ΤΟΥΡΕ

Ο Ιβοριανός τράβηξε όλα τα ευρωπαϊκά μάτια το 2005-06 με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν Μονακό και Μπαρτσελόνα. Από το 2010 είναι από τα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριακός Παπαδόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό. Το 2010 έφυγε για τη Σάλκε, με την οποία πρόπερσι τέθηκε αντίπαλος των «ερυθρολεύκων». Πλέον παίζει δανεικός στην Λεβαρκούζεν.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Δεν βρήκε πολύ χώρο στην πάντα δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού στα τέσσερα χρόνια που ανήκε στο δυναμικό του. Δυναμικός και σταθερός θα γευθεί και πάλι την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ως μέλος του ΑΠΟΕΛ.

ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ

Ο Αργεντινός αποκτήθηκε πέρυσι από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά δεν στέριωσε. Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια του αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Ο ΑΠΟΕΛ του έδωσε την ευκαιρία και τώρα είναι μαζί στους ομίλους.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Ο «τρομοκράτης» είναι εδώ. Σάρωσε με τον Ολυμπιακό για 2,5 χρόνια, αλλά μετά χάθηκε σε Τουρκία και Αγγλία. Ο Δώνης τον πήρε στον ΑΠΟΕΛ με στόχο ο Αλγερινός να θυμηθεί τις επιδόσεις του με τους «κόκκινους» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΡΝΤΟ

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού (2009-11) εδώ και τρία χρόνια υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός πορτιέρο ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πρόκριση επί της Ααλμποργκ.




ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΑΙ ΖΑΧΟΒΙΤΣ!


Το σημερινό... μενού της κλήρωσης δεν έχει μόνο πρώην παίκτες. Διαθέτει και πρώην προπονητές. Πρώτος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος έμεινε ένα οκτάμηνο στον Πειραιά, αλλά πρόλαβε να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ του 2012-13. Συνέχισε στη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας και από αυτό το καλοκαίρι είναι τεχνικός της Μονακό. Υπάρχει βέβαια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός με δυο λαμπρές παρουσίες και τίτλους με τον Ολυμπιακό οδήγησε την Ατλέτικ Μπιλμπάο στους ομίλους αποκλείοντας τη Νάπολι. Τρίτη εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ με διαφορετική ομάδα (ΟΣΦΠ, Βαλένθια).  Παλιός παίκτης (1999-2000) με θέση τεχνικού διευθυντή στη Μάριμπορ είναι ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Ισως τον ξαναδούμε, αφού οι Σλοβένοι αφού απέκλεισαν τη Σέλτικ, μπήκαν στους ομίλους και στη σημερινή κλήρωση θα είναι στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Στην ομάδα παίζει και ο Λούκα Ζάχοβιτς, γιος του Ζλάτκο.



ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ» Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ...

Ραντεβού με τις πρώην...


Για αρκετούς από τους αστέρες του Ολυμπιακού η σημερινή κλήρωση μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με παλιές τους ομάδες. Πρώτος πρώτος ο Μίτσελ, που ίσως να σκέφτεται συνάντηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ομοίως οι Σαβιόλα, Αφελάι, Αμπιντάλ και Μποτία που έκαναν καριέρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Σαβιόλα (έχει και με Ρεάλ και με Μονακό) με τον Ρομπέρτο έχουν παρελθόν και με την Μπενφίκα, με τον Ισπανό κίπερ να έχει περάσει κι από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αφελάι έχει παίξει και στη Σάλκε, όπως και ο Αμπιντάλ στη Μονακό. Στους Μονεγάσκους έχει «γράψει» παιχνίδια ο Ντινγκά. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ξεκίνησε από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες συγκαταλέγεται στους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη Ζενίτ. Επίσης, ο Κασάμι το 2008 ήταν στην ομάδα νέων της Λίβερπουλ. Ο Τζίμι Ντουρμάζ, τέλος, μπορεί να βρεθεί αντίπαλος με την αγαπημένη του ομάδα, τη Μάλμε, όπου έδειξε ποιος είναι πριν κάνει το βήμα στο εξωτερικό. Για κάποιους από αυτούς η κλήρωση δεν αποκλείεται να τους κρύβει παιχνίδι με παλιά τους ομάδα...




«ΕΛΛΗΝΕΣ»

Οι παλιοί γνωστοί
Μέσα στα μεγάλα και πολυτελή ρόστερ των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ διακρίνουμε βέβαια και παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Νάτχο που πέρυσι ήταν στον ΠΑΟΚ, τώρα παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Λοντίγκιν (Ξάνθη) είναι κάτω από τα δοκάρια της Ζενίτ, ενώ ο Κρέσιτς (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ) είναι στη Λεβερκούζεν. Εξάλλου, προπονητής της Βασιλείας είναι ο παλιός άσος του ΠΑΟ, Πάουλο Σόουζα.


Πηγή:SportDay.gr

Ανάλυση για… πρόκριση!

Αντίστροφα μετρούν στον Αστέρα Τρίπολης για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου, όπως είναι εκείνο της παρουσίας της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Τι είπε ο Βεργέτης στους παίκτες του.

Ανάλυση για… πρόκριση
Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα στην Κύπρο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον Αστέρα Τρίπολης ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Ισραηλινοί.

Οι Αρκάδες θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ραντεβού με την ιστορία, αφού δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League.

Για αυτό τον λόγο ο Στάικος Βεργέτης ανέλυσε το πρωί στους παίκτες του τον τρόπο παίζει η Μακάμπι και τους έδωσε τις τελευταίες οδηγίες πριν τον αποψινό αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα ανέλυσε τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συλλόγου του Τελ Αβίβ, επισημαίνοντας στους παίκτες πώς πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ζαρντίμ κι ο Δώνης, ο Μανωλάς κι ο Σάμαρης!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta προβλέψεις κι επιθυμίες για την αποψινή κλήρωση!
Κάθε ημέρα τέτοια εποχή υπάρχει στον Ολυμπιακό η αγωνία για την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένοντας λοιπόν και…αγωνιώντας, να καταθέσω δύο-τρία πράγματα.
ADVERTISEMENT
Ένα ότι το παρελθόν μας έχει δείξει ότι συνήθως ο Ολυμπιακός έχει κληρώσεις μάλλον ισορροπημένες. Σπάνια στον όμιλό του μαζεύει θηρία του πρώτου και του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, αλλά και σπάνια «παίρνει» τις εύκολες ομάδες από το τέταρτο και τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας.
Για παράδειγμα, σήμερα σίγουρα θα ήθελα να πέσει με την σλοβένικη Μάριμπορ η, τη βουλγάρικη Λούντογκορετς, γιατί θεωρητικά έτσι διασφαλίζεις την τρίτη θέση κι άρα προχωράς το Φλεβάρη στην Ευρώπη έστω μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά δεν το πιστεύω! Ο Ολυμπιακός κληρώνεται κάθε χρόνο από το τελευταίο γκρουπ με τις πρωταθλήτριες Γερμανίας (Ντόρτμουντ), Γαλλίας (Μονπελιέ) και Βελγίου (Άντερλεχτ).
Εγώ υπολογίζω καμία Μονακό! Θα έχει κι ενδιαφέρον. Με Ζαρντίμ από τη μία και Αμπιντάλ κι Εντινγκά από την άλλη.
Ρόμα (Μανωλάς, Τοροσίδης) να μας λείπει. Ούτε τον ΑΠΟΕΛ δεν τον θέλω! Είναι παγίδα οι κυπριακές ομάδες και δη ο ΑΠΟΕΛ με Δώνη, Τζιμπούρ, Παπάζογλου, Πάρντο, Ντε Βινσέντι.
Η Μπάτε έχει καλή ομάδα. Μάλλον θα προτιμούσα τη σουηδική Μάλμε! Όχι όμως την Άντερλεχτ, αφού δεν είναι εύκολο δεύτερο σερί χρόνο να της την φέρεις.
Από το δεύτερο γκρουπ μακριά από Σίτι, Γιουβέντους, Παρί και Ντόρτμουντ. Ούτε τη Σάλκε θα ήθελα, παρότι δεν είναι πολύ δυνατή. Όμως, για να είμαι ειλικρινής δεν το βλέπω να πέφτει μία εκ των Σαχτάρ, Βασιλεία, Ζενίτ, που όλοι προτιμάμε.
Από το πρώτο γκρουπ επίσης είναι ξεκάθαρο ότι καλύτερη επιλογή είναι η Πορτογαλία (Πόρτο η, Μπενφίκα). Θα έλεγα Πόρτο, γιατί με την Μπενφίκα του Σάμαρη είναι νωπές οι περσινές μάχες. Ίσως όμως να μας ξαναέρθει η Άρσεναλ!
Σημασία έχει, όμως, σε αυτή τη διοργάνωση κι η  παραμικρή λεπτομέρεια. Π.χ. στο πρόγραμμα των αγώνων-ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο ξεκινάει με το χειρότερο τρόπο: εντός έδρας με την ομάδα από το δεύτερο γκρουπ. Και πάντα χάνει (από Μαρσέϊγ, Σάλκε, Παρί). Κι όμως πάντα το παλεύει και ‘στέκεται’, κερδίζοντας μάλιστα πάντοτε το τελευταίο ματς που είναι εντός έδρας!
Βεβαίως πάνω απ΄όλα μετράει τι μπάλα θα παίξεις. Αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε, παίζει ρόλο κι η κλήρωση. Λ.χ. άλλο να πέσεις με ΑΖ και Σταντάρ η, με Βέρντερ και Λάτσιο (μνημονεύω δύο προκρίσεις Ολυμπιακού) κι άλλο να πέσεις με Μαρσέϊγ και Ντόρτμουντ (μνημονεύω ένα αποκλεισμό Ολυμπιακού).
Όμως, και θεωρητικά κακή κλήρωση να μην έχεις, αν δεν πας στο 100% στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχεις τύχη. Ο Ολυμπαικός έχει μείνει τελευταίος σε όμιλο με Ντεπορτίβο και Λιλ, με Λέβερκουζεν και Μακάμπι, με Σοσιεδάδ και Γαλατά, με Λιόν και Ρόζενμποργκ. Κι αντίθετα ήρθε τουλάχιστον τρίτος και πάλεψε και για πρόκριση σε όμιλο με Ντόρτμουντ, Μαρσέϊγ και με Σάλκε, Μονπελιέ.
Και να παρατηρήσουμε ότι τρία χρόνια σερί πέφτουμε με Γάλλους (Μαρσέϊγ, Μονπελιέ, Παρί)…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ οι οπαδοί του Αρη!!

Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι αποδεκτός στην προεδρία της ΠΑΕ και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Super-3, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μη δώσει κανένα παιχνίδι με εκείνον στην προεδρία.
Ολοκληρώθηκε, στις 23.00 χθες το βράδυ, η εκπομπή του Super-3 στον "ΑΡΕΝΑ". Το μήνυμα που "πέρασε" ο σύνδεσμος του ΑΡΗ ήταν ένα και... συγκεκριμένο. Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι αποδεκτός στην προεδρία της ΠΑΕ και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Super-3, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μη δώσει κανένα παιχνίδι με εκείνον στην προεδρία. Επίσης, τόνισαν πως, εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες, τότε θα γίνει συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
ADVERTISEMENT
Ανάμεσα στ` άλλα, οι οπαδοί του ΑΡΗ, είπαν:
"Λάμπρος Σκόρδα, δε θα έχεις το σήμα του ΑΡΗ και δε θα παίξει η ομάδα στο γήπεδό μας, με σένα πρόεδρο. Δε σε θέλει κανένας. Τσακιστείτε να φύγετε. Μέχρι το Δεκέμβρη θα έχει παραιτηθεί. Δε μπορεί να συνεχιστεί η ανομία. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να βρει την άκρη του και αυτή δεν είναι ο Σκόρδας. Εχει αποτύχει σε όλα. Πού θα δηλώσει έδρα ο Σκόρδας; Πού θα παίξει ο ΑΡΗΣ;
Οι άρχοντες της πόλης θέλετε την ανομία; Κύριε. Μπουτάρη θέλετε να μην πληρώνουμε τα τέλη στην πόλη; Αφήστε τον ΑΡΗ να γίνει, όπως τον μάθαμε. Αφήστε μας να ηρεμήσουμε. Αυτά που γίνονται υποκινούνται από κάπου. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα μας αναγκάστε να κατεβούμε στο δρόμο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Θα πολεμήσουμε την ανομία.
Κυρία Εμμανουηλίδου διέλυσες σήμερα μια ομάδα με την απόφαση που πήρες. Προτιμούμε να δούμε τον ΑΡΗ στο ερασιτεχνικό. Φθάνει με όλους αυτούς που έχουν καταντήσει τον ΑΡΗ σε αυτή την κατάστσαη. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι Ηρακλής, ούτε Καλαμαριά και δεν είναι σαν κάποιους επαναστάτες με παγωμένα χρέη.
Παγώστε και στον ΑΡΗ τα χρέη, αν είναι να παιξει στη Β` και ας έρθει κάποιος να αναλάβει".
Στη συνέχεια ακολούθησαν τηλεφωνικές γραμμές, με τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΑΡΗ να τάσσεται κατά του ερχομού Σκόρδα στη διοίκηση.
πηγή: Allaboutaris.com

Έχει και Κύπελλο!!

Με τους δύο πρώτους αγώνες της πρώτης φάσης ξεκινά σήμερα (28/8) το Κύπελλο Ελλάδος για τη σεζόν 2014/15.
Στις 17:00 διεξάγεται το ντέρμπι Πελοποννήσου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Πανηλειακό, ενώ στις 20:00 διεξάγεται το παιχνίδι του ΑΟ Χανιά με τον Άλιμο στο γήπεδο Περιβολίων.
ADVERTISEMENT
Η πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου συνεχίζεται την Παρασκευή και το Σάββατο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
1η Αγωνιστική
28/08/2014, 17:00   
Παναχαϊκή 2005-Πανηλειακός
(Παμπελοποννησιακό Στάδιο)
        
28/08/2014, 19:00   
Χανιά-ΑΟ Τραχώνων Αλίμου
(Δημ. Περιβολίων Χανιά)
29/08/2014, 17:00   
Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης
(Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ)
        
29/08/2014, 18:00   
Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας
(Δημ. Αιγινίου Γ. Παραλυκίδης)
29/08/2014, 18:00   
Νέος Αχαρναϊκός-Φωστήρας Αθηνών
(Δημ. Στ. Αχαρνών)
        
29/08/2014, 18:00   
Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
(Στάδιο Νέας Σμύρνης)
29/08/2014, 18:00   
Ηρακλής-Λαμία 1964
(Καυτανζόγλειο Στάδιο)
        
29/08/2014, 20:00   
ΑΕΚ-Φωκικός
(Ολυμπιακό Στάδιο Σπύρος Λούης)
29/08/2014, 21:00   
Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου
(Στάδιο Αλκαζάρ)
        
30/08/2014, 18:00   
Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος
(Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ)
30/08/2014, 18:00   
Πιερικός-Τύρναβος 2005
(Δημ. Γηπ. Λιτόχωρου)
        
30/08/2014, 18:00   
Ερμιονίδας ΑΕ-Παναιγιάλειος
(Δημ. Στ. Κορίνθου)
30/08/2014, 20:00   
Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
(Δημ. Γήπ. Ψαχνών)
        
30/08/2014, 20:00   
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου
(Δημ. Στ. Καρδίτσας)

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση πρόκριση!!

Το «εισιτήριο» που θα τους στείλει στου ομίλους του Europa League ψάχνουν σήμερα οι ελληνικές ομάδες. Εκτός αυτών, όμως, στη «μάχη» θα πέσουν οι κυπριακές, αλλά και τα... φαβορί. Δείτε το πρόγραμμα.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση πρόκριση
Η τελευταία «σκηνή» πριν από την έναρξη της μεγάλης παράστασης των ομίλων του Europa League θα ολοκληρωθεί σήμερα και εκτός από τις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός), το ενδιαφέρον παραμένει έντονο.

Στην δεύτερη κατά σειρά «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση μπαίνουν και οι κυπριακές ομάδες, με τον Απόλλων Λεμεσού (1-1 εντός με Λοκομοτίβ Μόσχας) και την Ομόνοια (2-2 εκτός με Ντιναμό Μόσχας) να έχουν σοβαρές πιθανότητες για πανηγυρισμούς, σε αντίθεση με την ΑΕΛ (1-2 εντός με Τότεναμ) που έχει σαφώς μεγαλύτερο… ανήφορο.

Μαζί με αυτές αναμένονται και οι επαναληπτικοί αγώνες των «εκπλήξεων» της πρώτης συνάντησης, εκεί όπου οι γαλλικές Λιόν και Σεντ Ετιέν γνώρισαν απρόσμενες ήττες από τις άσημες Άστρα και Καραντεμίρ Καραμπούκ, αντίστοιχα. Για τους «λιονέ», μάλιστα, ήταν μεγαλύτερο το «κάζο», διότι ηττήθηκαν μέσα στο σπίτι τους!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Λοκομοτίβ Μόσχας - Απόλλων Λεμεσού (1-1) (18:00)
Κράσνονταρ - Ρεάλ Σοθιεδάδ (0-1) (19:00)
Νέφτσι Μπακού- Παρτίζαν (2-3) (19:00)
Ομόνοια - Ντινάμο Μόσχας (2-2) (19:00)
Μέταλιστ Χάρκιβ - Ρούχ Χορζόφ (0-0) (19:00)
ΠΑΟΚ - Ζίμπρου Κισινάου (0-1) (19:15, OTE Sport 1)
Άστρα - Λιόν (2-1)(19:45)
Ροστόφ - Τράμπζονσπορ (0-2) (20:00)
Σερίφ Τίρασπολ - Ριέκα (0-1) (20:00)
Σάχτερ Σόλιγκορσκ - Άιντχοφεν (0-1) (20:00)
Χάιντουκ Σπλιτ - Ντνιέπρ (1-2) (20:00)
Τβέντε - Καραμπάκ Αγκντάμ (0-0) (20:30)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας Τρίπολης (0-2) (20:30, OTE Sport 4)
Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός (1-4) (21:00, NS2)
Φέγενορντ - Ζόρια (1-1) (21:00)
Ζυρίχη - Τρνάβα (3-1) (21:30)
Ντέμπρετσεν - Γιούνγκ Μπόις (1-3) (21:30)
Ραπίντ Βιέννης - Ελσίνκι (1-2) (21:30)
Σπάρτα Πράγας - Τσβόλε (1-1) (21:30)
Τορίνο - Σπλιτ (0-0) (21:30)
Σεντ Ετιέν - Καραντεμίρ Καραμπούκ (0-1) (21:30)
Βιγιαρεάλ - Αστάνα (3-0) (21:45)
Γκλάντμπαχ - Σαράγεβο (3-2) (21:45)
Ίντερ - Στιάρναν (3-0) (21:45)
Νασιονάλ - Ντινάμο Μινσκ (0-2) (21:45)
Τότεναμ - ΑΕΛ (2-1) (21:45)
Χαλ - Λόκερεν (0-1) (21:45)
Λέγκια Βαρσοβίας - Ακτόμπε (1-0) (22:00)
Κλαμπ Μπριζ - Γκρασχόπερς (2-1) (22:00)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Πετρολούλ (3-1) (22:00)
Ρίο Άβε - Έλφσμποργκ (1-2) (22:15) *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα τυπικά για Σο και Ατρόμητο!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου είναι ο Πάπε Σο, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Τα τυπικά για Σο και Ατρόμητο
Στον Πάπε Σο κατέληξαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας και ο Αφρικανός άσος αναμένεται σύντομα (ίσως και σήμερα) στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Σενεγαλέζος θα βρεθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Σωκράτη Φυτανίδη και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του κεντρικού αμυντικού.

Η υπόθεση «κολλάει» στο γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» αξιώνουν χρηματικό αντίτιμο για την παραχώρηση του 30χρονου στόπερ, ώστε εκείνος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη που πέρασε στους ομίλους του Champions League.

Κυπριακά δημοσιεύματα, πάντως, κάνουν λόγο για «πάγωμα» στο ενδιαφέρον από του πρωταθλητές της Μεγαλονήσου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελειώνει του Φόνσι!

Θετική αναμένεται να είναι η εισήγηση του Γιάννη Πετράκη για την απόκτηση του Νταβίντ Λόπες Ναδάλες, γνωστού ως Φόνσι, που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελειώνει του Φόνσι
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Γιάννη Πετράκη για τον Νταβίντ Λόπες Ναδάλες, γνωστού ως Φόνσι.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ προπονήθηκε για δεύτερη μέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνο που προκύπτει ότι είναι ότι ο Κρητικός τεχνικός θα δώσει το «Ο.Κ.» για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Φόνσι αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαγκεάτα, ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, παίκτες και τεχνική ηγεσία έστρεψαν το βλέμμα στον Πανθρακικό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες!

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν σύντομα για την περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ύστερα από τον τραυματισμό του Μπεργκ και την απώλεια του Αμπέντ. Φήμες για Νέμεθ.

Έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες
Για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την απουσία του Μπεργκ και την παραμονή του Αμπέντ στη Νιούκαστλ. Αυτό αποφάσισαν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού», αφού ακόμη δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Πέτριτς.

Οι «πράσινοι» - που έχασαν αρκετό χρόνο με την υπόθεση του Αλγερινού άσου – τρέχουν να προλάβουν για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως γράφει η SportDay, στον Παναθηναϊκό έχουν εντοπιστεί δύο παίκτες και ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τις επαφές.

Ο ένας από τους δύο, βέβαια, αποτελεί προτεραιότητα και στόχος είναι να κλείσει άμεσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Εξελίξεις αναμένονται αύριο. Χρόνος, άλλωστε, δεν υπάρχει και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να δείξουν αποφασιστικότητα.

Εν τω μεταξύ, ακούστηκε το όνομα του Ούγγρου, Κρίστιαν Νέμεθ, - είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ – που είχε μείνει ελεύθερος από την ολλανδική Ρόντα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει μόνο η ανακοίνωση!

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του Φαμπιάν Μπορνταγκαράι από τον Λεβαδειακό, με τις δύο πλευρές να έχουν υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Μένει μόνο η ανακοίνωση
Παίκτης του Λεβαδειακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φαμπιάν Μπορνταγκαράι.

Ο Αργεντινός φορ και οι Βοιωτοί έχουν υπογράψει στο συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής, η οποία πήγαινε να «κολλήσει» εξαιτίας του γεγονότος ότι ο παίκτης δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Η λύση τελικά βρέθηκε με τον δανεισμό του Ερικ Γουόρντεν στον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σάββας Παντελίδης περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι Μάντζιος, Γεωργιάδης, γνωρίζοντας όμως ότι αμφότεροι θα επανέλθουν λογικά στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αν λείψει και πάλι ο Μάντζιος και με δεδομένη την αποχώρηση του Γουόρντεν, σέντερ φορ στην Τρίπολη θα παίξει ο Γιακουμάκης (έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Παναθηναϊκό).*Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά τη Μακάμπι, Γιαννιώτας!

Την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα φέρεται να εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, όμως οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής (αν υπάρξουν) θα γίνουν μετά τον αποψινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά τη Μακάμπι, Γιαννιώτας

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ είχε ακουστεί για αρκετούς συλλόγους της Σούπερ Λίγκας (μεταξύ των οποίων Παναθηναϊκός, Βέροια κ.α.).

Ωστόσο, η υπόθεση του νεαρού πρώην άσου του Άρη θα κριθεί μετά τον αποψινό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού στόχος των Αρκάδων είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Europa League.

Έτσι δίνεται εκεί η πρέπουσα σημασία και στη συνέχεια θα συζητηθούν οι ενδεχόμενες προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ, πόσω μάλλον μετά την πώληση του Ντε Μπλάσις στη Μάιντς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η αρχή των επιτυχιών!

Σαν σήμερα το 1999, η Μιρέλα Μανιάνι κατέκτησε την κορυφή του κόσμου ξεκινώντας μια λαμπρή πορεία που θα ολοκληρωνόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η αρχή των επιτυχιών
Πρωταθλήτρια κόσμου. Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αργυρό και χάλκινο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτοχος μιας εκ των κορυφαίων επιδόσεων όλων των εποχών στον ακοντισμό των γυναικών. Αυτά αρκούν για να περιγράψουν -εν συντομία- την εξαιρετική πορεία της Μιρέλας Μανιάνι.

Σαν σήμερα η Ελληνίδα ρεκορντγούμαν, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σεβίλλης, με 67.09, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ρωσίδα, Τατιάνα Σικολένκο (66.37) και στην τρίτη την Νορβηγίδα, Τρίνε Χάτεσταντ (66.06).

Τότε άνοιξε ένας κύκλος επιτυχιών που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από το Καμερούν ο Ετό!!

Ο Σάμουελ Ετό έκανε γνωστό πως σταματάει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε ηλικία 33 ετών.
Η συμμετοχή του Σάμουελ Ετό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με το Καμερούν το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν και η τελευταία του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.
Αυτό γιατί ο 33χρονος επιθετικός μία ημέρα μετά τη μεταγραφή του στην Έβερτον, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter ότι αποχωρεί από το Καμερούν.
Με το εθνόσημο στο στήθος είχε 118 συμμετοχές, σημειώνοντας 56 τέρματα, για να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του: «Θέλω να ενηερώσω πως σταματάω την καριέρα του με την εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την Αφρική και όλους τους φιλάθλους που με υποστήριζαν», είπε.


Samuel Eto'o         @setoo9
I inform you that I am ending my international career... Thank you to all Africa, and to all my fans for your unconditional support.SEF
 
 

*Πηγή: onsports.gr*

Θέλει και Νέτο!!

Έντονη φημολογία ότι η Βέροια εξετάζει την περίπτωση του Ντάρσι Νέτο έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ημαθία.

Θέλει και Νέτο!
Ένας ακόμη παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από τη Σούπερ Λίγκα, ύστερα από την απόκτηση των Μπατιόν, Κάμπορα και Μπράβο, φέρεται να απασχολεί τη Βέροια.

Ο λόγος για τον Ντάρσι Νέτο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Άρη και συνεργάστηκε με τον Κίκε Ερνάντεθ, όπως συνέβη και με τους δύο πρώτους προαναφερθέντες.

Εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση αναμένεται να έχουμε άμεσα, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός επιθετικού.

Παράλληλα, οι διοικούντες τη Βέροια εκτιμούν ότι μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει το θέμα με τα δελτία των Μπατιόν, Κατίδη και Σεντρίκ, ώστε να παίξουν κανονικά απέναντι στον ΟΦΗ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν έχει περιθώρια για λάθη!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να διορθώσει τη «μουτζούρα» της Μολδαβίας και να πετύχει σκορ πρόκρισης απέναντι στην σαφώς υποδεέστερη Ζίμπρου, προκειμένου να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν έχει περιθώρια για λάθη
Τη νίκη με (τουλάχιστον) δύο γκολ διαφορά θα ψάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζίμπρου (19:15, OTE SPORT 1) για να μην σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα με σκορ 1-0 στην Μολδαβία.

Καλώς ή κακώς η σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα είναι «χωρίς αύριο» όπως επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης. Κάτι που μετέφερε -σε πολύ πιο αυστηρό τόνο- στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα ενδεκάδας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να παραταχθεί ως εξής: Σε σύστημα 4-4-2, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, αριστερά στην άμυνα ο Ρατς, δεξιά ο Κίτσιου, στόπερ οι Τζαβέλλας, Βίτορ, κεντρικοί χαφ οι Μαντούρο, Κάτσε, στα άκρα οι Σαλπιγγίδης, Μακ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, και στην επίθεση οι Περέιρα, Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μάρτενς, Κουλούρης.

Η πιθανή σύνθεση της Ζίμπρου: Ρούσου, Τζάρνταν, Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Εργάν, Κλίμοβιτς, Βρεμέα, Ντέντοφ, Κεπτίνε, Αμανί, Γκρόσου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιατί άλλαξε στάση η Λεβάντε με Βύντρα;

Από την εξέδρα είδε ο Λουκάς Βύντρα, αν και βασικός όλη την περσινή σεζόν, το παιχνίδι της πρεμιέρας στο ισπανικό πρωτάθλημα τη Λεβάντε με τη Βιγιαρεάλ και η SportDay εξηγεί τους λόγους.

Γιατί άλλαξε στάση η Λεβάντε με Βύντρα;
Την έκπληξη αρκετών Ελλήνων φιλάθλων που ασχολούνται με την πορεία των… δικών μας παιδιών στο εξωτερικό το γεγονός ότι ο Λουκάς Βύντρα έμεινε εκτός αποστολής από την πρεμιέρα της Primera Division της Λεβάντε με τη Βιγιαρεάλ.

Η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι ο διεθνής αμυντικός είδε το παιχνίδι από την εξέδρα για... τεχνικούς λόγους, όμως η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (προπονητή της ομάδας).

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι Ισπανοί κρατάνε… μανιάτικο στον 33χρονο παίκτη το γεγονός ότι ζήτησε δύο φορές φέτος το καλοκαίρι να αποχωρήσει, χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό κέρδος ο σύλλογος.

Ωστόσο, το «καψώνι» της Λεβάντε στον Βύντρα μπορεί να σταματήσει, αφού η ισπανική ομάδα έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μάχη» για Λέκιτς!

Το ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ντέγιαν Λέκιτς, ο οποίος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την «Ένωση».

«Μάχη» για Λέκιτς
Προσπάθεια για την υλοποίηση άλλης μία σημαντικής μεταγραφής με την απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή με μπόλιες παραστάσεις καταβάλει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Μπράνκο Μιλοβάνιτς έχει καταθέσει εκ μέρους της «Ένωσης» επίσημη πρόταση στον Ντέγιαν Λέκιτς, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Σέρβο επιθετικό (κυμαίνεται κοντά στα 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου), αλλά ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει η Σπόρτινγκ Χιχόν και η Βαγιαδολίδ (σύλλογοι της Segunda Division).

Ωστόσο, η πρόταση της ΑΕΚ στον 29χρονο φορ σε σχέση με των ισπανικών συλλόγων είναι καλύτερη, αλλά ίσως ο παίκτης προτιμήσει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και όχι στην Ελλάδα και με λιγότερα (ελαφρώς) χρήματα.

Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα για τον «Δικέφαλο», καθώς και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και όλα θα κριθούν τις επόμενες 3-4 ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Για 16η φορά ο Ολυμπιακός μπαίνει σε κλήρωση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (18:45, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, Ns1, ΝΕΡΙΤ). Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρολεύκων».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Τους αντιπάλους του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γκριμάλντι Φόρουμ» του Πριγκιπάτου στο Μονακό. Πρόκειται για την 16η συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» που πήραν το απευθείας εισιτήριο ως Πρωταθλητές Ελλάδας.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

Η πρόκριση της Άρσεναλ και της Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσω των πλέι οφ, στέρησε από τον Ολυμπιακό την παρουσία στο β’ γκρουπ δυναμικότητας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με συντελεστή 67.720 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ θα μπει στην κληρωτίδα από το γ’ γκρουπ δυναμικότητας.

Το παρελθόν

Πρωταρχικός στόχος αποτελεί η πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Στόχος που έχει επιτευχθεί τρεις φορές στο παρελθόν και έχει χαθεί ισάριθμες στην ισοβαθμία! Η καλύτερη πορεία ως τώρα παραμένει εκείνη της περιόδου 1998-99 όταν έφτασε στα προημιτελικά.

Κατοστάρης

Την περσινή σεζόν έφτασε κοντά στο να το επαναλάβει, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο «Καραϊσκάκη» και αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία. Έτσι, έμεινε στους 98 αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τη φετινή σεζόν θα γίνει στρογγυλό το νούμερο.

inner

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:


1ο ΓΚΡΟΥΠ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΤΣΕΛΣΙ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ
ΠΟΡΤΟ

2ο ΓΚΡΟΥΠ

ΣΑΛΚΕ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΠΑΡΙ ΣΖ
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΖΕΝΙΤ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

3o ΓΚΡΟΥΠ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΑΓΙΑΞ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

4ο ΓΚΡΟΥΠ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
ΡΟΜΑ
ΑΠΟΕΛ
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
ΜΑΡΙΜΠΟΡ
ΜΟΝΑΚΟ
ΜΑΛΜΕ*Πηγή: sport-fm.gr*

Απόψε γράφει ιστορία!!

Με… προίκα το 2-0 της Τρίπολης, ο Αστέρας ετοιμάζεται να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League!

Απόψε γράφει ιστορία!
Κανείς δεν θα μπορούσε στην αρχή της προετοιμασίας του Αστέρα ότι η ομάδα της Τρίπολης θα έφτανε απόψε μία… ανάσα από την παρουσία της στους ομίλους του Europa League.

Κι όμως, οι Αρκάδες κατάφεραν πέρα από την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση – που ήταν ο πρώτος τους στόχος – να διεκδικούν κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ κάτι περισσότερο από μία ένα αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αντιμετωπίζει στην Κύπρο τους Ισραηλινούς, έχοντας ως… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα και είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου μίας ολόκληρης πόλης (20:30, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Θεωδορόπουλο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν και Παντελιάδης. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, με τον Μουνάφο και τον Ουσέρο εσωτερικούς μέσους.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ρόλε, Μάσα και ο Ντε Μπλάσις, στην τελευταία του εμφάνιση πριν πάει στη Μάιντς με την κυανοκίτρινη φανέλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Σανκαρέ, Κυριακόπουλος, Τιέ Μπι, Τσοκάνης, Μπαράλες, Μπακασέτας, Νίκο και Παρά.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν ως εξής: Χουάν Πάμπλο, Κάρλος Γκαρσία, Τίμπι, Μπεν Χαρούς, Ιγκιεμπόρ, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Μπεν Χαΐμ, Πρίκα και Μπεν Μπασάτ. Στον πάγκο θα είναι οι Λέβι, Λουγκάσι, Ρέιχερτ, Ζιβ, Μίκα, Σπούνγκιν και Ράντι. *Πηγή: sport-fm.gr*