Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Επιβεβαιώθηκε το σοκ με Ζιρού!

Δια στόματος Αρσέν Βενγκέρ ήρθε η επιβεβαίωση πως ο Ολιβιέ Ζιρού θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 3-4 μηνών! Έρχεται ο αντικαταστάτης του στην Άρσεναλ.

Επιβεβαιώθηκε το σοκ με Ζιρού
Ίσως να μην τον δούμε ξανά μέσα στο 2014. Ίσως να προλάβει κάποιο ματς προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι πως επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως ο Ολιβιέ Ζιρού έχει πάθει «χοντρή» ζημιά.

Μετά την πρόκριση της Άρσεναλ στους ομίλους του Champions League, ο Άρσεν Βενγκέρ... ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 μήνες, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, στο προηγούμενο ματς με την Έβερτον.

«Τα νέα είναι πως σήμερα (σ.σ Τετάρτη) έκανε εγχείρηση. Όλα πήγαν πολύ καλά. Για να είναι ξανά ανταγωνιστικός στο τοπ επίπεδο θα χρειαστεί να μείνει εκτός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αρχές Ιανοαρίου. Δεν ξέρω ακόμα για τον επιθετικό, κοιτάμε τις επιλογές μας, έχουμε κάποιους παίκτες που ενδεχομένως να μπορούν να παίξουν εκεί», είπε σχετικά ο Αλσατός.

Με τον Σανόγκο να είναι πλέον ο μόνος «καθαρόαιμος» επιθετικός, η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης είναι δεδομένη για τους Λονδρέζους και ήδη ακούγεται πολύ έντονα πως ο «αντικαταστάτης» του Ζιρού θα είναι ο Ζίγκιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: