Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Εδώ θα μείνω»

Δεν τα παρατάει ο Χατέμ Μπεν Αρφά στη Νιούκαστλ και, παρά το ότι ο Άλαν Πάρντιου τον τοποθέτησε στις «ρεζέρβες», αισιοδοξεί ότι θα ανατραπεί το κλίμα και θα γίνει ξανά ο παίκτης που ήταν.

«Εδώ θα μείνω»
Τον παλιό καλό του εαυτό θέλει να βρει και πάλι ο Χατέμ Μπεν Αρφά στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Γάλλος είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο και ότι θα δώσει τα πάντα για να ανατραπεί το κλίμα υπέρ του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε από τον προπονητή των «ανθρακωρύχων», Άλαν Πάρντιου, στις «ρεζέρβες» και σε φιλικό που έδωσαν ο Μπεν Αρφά ήταν εξαιρετικός και στις εξέδρες ήταν ο προπονητής του και τον παρακολούθησε.

Η Νιούκαστλ στα δυο παιχνίδια της Premier League φάνηκε πως έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και ο Μπεν Αρφά σίγουρα μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, να κάνει την κάθετη πάσα και το σουτ.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο κόσμος, πάντως, περιμένει πως και πως να γυρίσει στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, καθώς είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: