Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ οι οπαδοί του Αρη!!

Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι αποδεκτός στην προεδρία της ΠΑΕ και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Super-3, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μη δώσει κανένα παιχνίδι με εκείνον στην προεδρία.
Ολοκληρώθηκε, στις 23.00 χθες το βράδυ, η εκπομπή του Super-3 στον "ΑΡΕΝΑ". Το μήνυμα που "πέρασε" ο σύνδεσμος του ΑΡΗ ήταν ένα και... συγκεκριμένο. Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι αποδεκτός στην προεδρία της ΠΑΕ και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Super-3, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μη δώσει κανένα παιχνίδι με εκείνον στην προεδρία. Επίσης, τόνισαν πως, εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες, τότε θα γίνει συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
ADVERTISEMENT
Ανάμεσα στ` άλλα, οι οπαδοί του ΑΡΗ, είπαν:
"Λάμπρος Σκόρδα, δε θα έχεις το σήμα του ΑΡΗ και δε θα παίξει η ομάδα στο γήπεδό μας, με σένα πρόεδρο. Δε σε θέλει κανένας. Τσακιστείτε να φύγετε. Μέχρι το Δεκέμβρη θα έχει παραιτηθεί. Δε μπορεί να συνεχιστεί η ανομία. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να βρει την άκρη του και αυτή δεν είναι ο Σκόρδας. Εχει αποτύχει σε όλα. Πού θα δηλώσει έδρα ο Σκόρδας; Πού θα παίξει ο ΑΡΗΣ;
Οι άρχοντες της πόλης θέλετε την ανομία; Κύριε. Μπουτάρη θέλετε να μην πληρώνουμε τα τέλη στην πόλη; Αφήστε τον ΑΡΗ να γίνει, όπως τον μάθαμε. Αφήστε μας να ηρεμήσουμε. Αυτά που γίνονται υποκινούνται από κάπου. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα μας αναγκάστε να κατεβούμε στο δρόμο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Θα πολεμήσουμε την ανομία.
Κυρία Εμμανουηλίδου διέλυσες σήμερα μια ομάδα με την απόφαση που πήρες. Προτιμούμε να δούμε τον ΑΡΗ στο ερασιτεχνικό. Φθάνει με όλους αυτούς που έχουν καταντήσει τον ΑΡΗ σε αυτή την κατάστσαη. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι Ηρακλής, ούτε Καλαμαριά και δεν είναι σαν κάποιους επαναστάτες με παγωμένα χρέη.
Παγώστε και στον ΑΡΗ τα χρέη, αν είναι να παιξει στη Β` και ας έρθει κάποιος να αναλάβει".
Στη συνέχεια ακολούθησαν τηλεφωνικές γραμμές, με τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΑΡΗ να τάσσεται κατά του ερχομού Σκόρδα στη διοίκηση.
πηγή: Allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: