Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

“Περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο”

kalaitzidis_2
Αποφασισμένος να περιμένει τον Άρη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον σύλλογο, είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Είναι υποχρέωσή μου», είπε σε δηλώσεις του.
«Άδικη η απόφαση του Ειρηνοδικείου. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση. Όλοι καταφέρονται εναντίον του», ανέφερε για την απόφαση του Ειρηνοδικείου να γίνει δεκτή η έφεση του Λάμπρου Σκόρδα για σχηματισμό διοίκησης και την συμμετοχή στην Football League.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στους «κίτρινους», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μείνω μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Είναι υποχρέωση μου σε αυτούς τους ανθρώπους, που στήριξαν την ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί είναι άδικη η απόφαση. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση στην απόφαση του Ειρηνοδικείου.
Όλοι καταφέρονται εναντίον αυτού του ανθρώπου (σ.σ.: Λάμπρου Σκόρδα). Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά κανείς δεν έχει να πει μια καλή κουβέντα γι’ αυτόν. Όλοι προσπαθούν να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο». 
«Ως επαγγελματίες οφείλουν να παραμείνουν στις υποχρεώσεις τους. Κάποιοι έχουν εκφράσει τάσεις φυγής -όπως και εγώ- γιατί δεν θεωρούν κατάλληλο το νέο εργασιακό περιβάλλον. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες», ανέφερε για την αντίδραση των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: