Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Κληρώνει» και για μεταγραφές!

Τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Champions League θα μάθει απόψε ο Ολυμπιακός, όμως η διοίκηση του συλλόγου κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

«Κληρώνει» και για μεταγραφές!
Λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακού, πέρα από τη σημερινή κλήρωση του Champions League, ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες παραμένει η απόκτηση ενός μέσου και ενός επιθετικού, με τους οποίους θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στις συγκεκριμένες θέσεις.

Για τη μεσαία γραμμή, στην Ισπανία έγραψαν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν δύο προτάσεις για τον Πάπε Ντιόπ, με τον πρόεδρο της Λεβάντε να δηλώνει πως «μας έγινε πρόταση για τον Ντιόπ από τον Ολυμπιακό, την οποία δεν κάναμε αποδεκτή. Δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία. Ομως η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Αυτήν τη στιγμή είναι δύσκολο να προχωρήσει μία μεταγραφή. Για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να έχουμε μία διαφορετική πρόταση. Εμείς θέλουμε να μείνει ο Πάπε. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών».

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο Πιέρ Ισά θέλει τον Κλεμάν Σαντόμ στον Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρει 3 με 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Γάλλο μέσο. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να δουλεύουν παράλληλα και άλλη περίπτωση που να μην έχει γίνει γνωστή. Από την ΠΑΕ διαψεύδουν τις φήμες για τον Τουλαλάν της Μονακό.

Όσον αφορά τον επιθετικό, στον Πειραιά περιμένουν εξελίξεις στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος να φύγει από την Τίγκρες και θα πάρει ειδική άδεια από τη FIFA, ώστε να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Στο προσκήνιο, όμως, υπάρχει πάντα και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν έχει ακόμα καταφέρει να αποχωρήσει από τη Φούλαμ και επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Για τον Ζόνας έχει γίνει γνωστό ότι η Βαλένθια έχει ρίξει τις απαιτήσεις της, αλλά οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει να προχωρήσει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: